İnşallah.Geç dollenmedir stres yapmayın . İnşallah saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza alırsınız
İnşallah öyledirdaha erken zaten..bende de karından bakınca görülmedi bekleyelim dediler. sonra 2 gün sonra gece acile gittim kanamayla haliyle vajinal bakıldı oradaydı sıpa...yani karından görünmesi zor olabiliryor cihaza göre de değişiyor....
Yarın özelde muayne olacağım. O zaman alttan bakalım derse baktırayım.Keşke alttan muayene olsaydınız hiçbir sorun olmuyor korkmayin artık bundan bende saglikciyim ve 6 haftalikken vajinal muayeneyle dinledik kalp atışını. Her şey çok daha net görünüyor. 8. Haftaya kadar gözükmesi gerekir içinizi ferah tutun ve muayene olun çünkü o ihtimaller insanı mahvediyor. Banada ozeldeki doktor 2 hafta icinde düşük yapacaksın dedi hicbisey olmadı
Ay inşallah canım. Yarın özele gideceğim. Alltan bakalım derse baktırayım o zaman.Canim telas yapma. Karindan ultrasonla gec gozukuyor zaten. Bana hep alttan bakti neden dedigimde karindan gormem icin 2-3hafta daha beklemen gerekecek olumsuzluk varsa boyle daha erken goruruz. Sakincali olsa benim senin bebegine garezim mi var neden oyle bakayim demisti. Cok sukur kanama vs hicbir sey de olmadi 3 kere bakildi ustelik.
Cihazi zaten oyle normal muanedeki gibi derinlere goturmuyo hissetmiyosun bile oderece. Lafin ozu panik yapacak bir sey yok:)
Canım bebeğin üstten gözükmesi beta değerinşe alakalı. İlk zamanlarda sadece alttan gözükür. Alttan muaynenin de düşükle bir ilgisi yok. Ben de çift rahimliyim ve 8. Haftaya kadar alttan muayne oldum. Doktor rahim gelişimlerini daha rahat izleyebiliyor. Ve bebek de daha erken gözüküyorMerhaba kızlar.
SAT Tarihime göre 7 haftalık hamileyim.
Geçen hafta devlet hastanesine doktor baktığında 5 haftalık demişti. 10 gün sonra gel kalbine bakalım dedi. Cumartesi günü özele gittim. 6 haftalık dedi. Haftaya gel kalbine bakalım dedi. Yarın özele gideceğim.
Merakımdan bugün devlet hastanesine gittim. Ultrasonda sağ tarafında küçük bir kere var sadece dedi. Alttan bakayım dedi. Bende müsait değilim dedim. (Özeldeki doktorum ilişkiyi bile yasakladığı için istemedim. Ve düşük ilacı verdi)
Devletteki doktora çift rahimli olduğumu söylediğimde aa evet dedi. Ama sana ve bebeğe zararı yok dedi.
Özeldeki doktorum ise düşük ve erken gebelik olabilir dedi.
Beni düşündüren ise neden sadece kesenin gözükmesi. Çok korkuyorum. Bebeğim hala neden gözükmüyor? Çok üzüldüm.
Ay inşallah canım. Yarın özele gideceğim. Alltan bakalım derse baktırayım o zaman.
Tamam Canım. Teşekkür ederim. Yarın kontrolüm var alttan muayne olurum o zaman.Canım bebeğin üstten gözükmesi beta değerinşe alakalı. İlk zamanlarda sadece alttan gözükür. Alttan muaynenin de düşükle bir ilgisi yok. Ben de çift rahimliyim ve 8. Haftaya kadar alttan muayne oldum. Doktor rahim gelişimlerini daha rahat izleyebiliyor. Ve bebek de daha erken gözüküyor
Tamam canım teşekkür ederim.Baktır tabiki canım zaten cihazın ucunu sokuyor sadece. Hem karından usg ile 8. Haftaya kadar görünmeyebilir evham yapma
Kuzum bende 4 gün önce kürtaj oldum boş gebelikten.11 mm de görünmeyebilir.ben 8 haftaya kadar beklemistim kanamam falanda olmamisti kese 25-26 mm civarina geldigi halde bebek yoktu.senin kese daha kücük en fazla 20 mmde gözükmesi lazimmis doktorum öyle demisti.istersen bekle biraz daha.Merhaba kızlar.
Bugün doktora gittim. Karnımdan ultrasonla baktı. Kese var ama bebek yok dedi. Radyolojiye gönderdi. Karnımdan baktı. 6+6 haftalık. 11 mm kese dedi. Ama bebek yok dedi. Doktorumla görüşünce kürtajla alalım ya da bekleyelim dedi. Bayramda kanaman, çok ağrın olursa acile gel dedi. Çok üzgünüm ve mutsuzum.
Bekleyeceğim canım. Kürtaj olursam aklımda kalsın istemiyorum.Kuzum bende 4 gün önce kürtaj oldum boş gebelikten.11 mm de görünmeyebilir.ben 8 haftaya kadar beklemistim kanamam falanda olmamisti kese 25-26 mm civarina geldigi halde bebek yoktu.senin kese daha kücük en fazla 20 mmde gözükmesi lazimmis doktorum öyle demisti.istersen bekle biraz daha.
merhaba yazınızı okdum bişey sormak istyrm bnde hamileyim dujn dr ye gttim 5+6 hamile oldugumu ama bebegin 5 haftaya uyumlu oldugunu söyledi ama kese içinde bebek gördümü bilmiyorumKeşke alttan muayene olsaydınız hiçbir sorun olmuyor korkmayin artık bundan bende saglikciyim ve 6 haftalikken vajinal muayeneyle dinledik kalp atışını. Her şey çok daha net görünüyor. 8. Haftaya kadar gözükmesi gerekir içinizi ferah tutun ve muayene olun çünkü o ihtimaller insanı mahvediyor. Banada ozeldeki doktor 2 hafta icinde düşük yapacaksın dedi hicbisey olmadı
merhaba ne yaptınız durumunuzu mrk ettimMerhaba kızlar.
Bugün doktora gittim. Karnımdan ultrasonla baktı. Kese var ama bebek yok dedi. Radyolojiye gönderdi. Karnımdan baktı. 6+6 haftalık. 11 mm kese dedi. Ama bebek yok dedi. Doktorumla görüşünce kürtajla alalım ya da bekleyelim dedi. Bayramda kanaman, çok ağrın olursa acile gel dedi. Çok üzgünüm ve mutsuzum.
merhaba yazınızı okdum bişey sormak istyrm bnde hamileyim dujn dr ye gttim 5+6 hamile oldugumu ama bebegin 5 haftaya uyumlu oldugunu söyledi ama kese içinde bebek gördümü bilmiyorum2 hafta sonra cagrdı kalbi için sizce sorun varmı gecen ay kımyasal gebelk yasadım budefa ilk degerim 370 2. deger 957 oldu dun dr ye gttimzde 2000 olmustr bak annesi kese burda dedi :) ama korkuyorum yine de
Ay Allah razi olsun icim cok huzursuz korkuyorumGeç döllenmedir ilk haftalarda ileriden veya geriden gelebilir daha sonra bebek arayı kapatıyor canım korkma. Ben bebeği ve kalp atışını 7 haftada duydum. Hcg artışın güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?