Sadece Kendim..

güne nasıl başlarsan öyle gidiyor..hülyalar hayallerle başlarsan böyle kapılırsın..gerçeklerden ve hedeflerden ayrılma..

21 yaşındayım 4yaşımdan beri tırnak yiyorum beraber çözelim.

Eklentiler

• 1594901099119960921090227285256.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 15949011086602965167801420920363.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 48
@Mukemmelkadin tırnaklar, kaybetme korkusundan kaynaklanıyor olabilir. Geçmiş yaşamlarda insanlar toprağı kazıyarak bişeyleri gömüyorlardı. Birini toprağa verilmesinden dolayı ortaya çıkmış olabilir. Anneniz size hamileyken nasıl bir süreçten geçmiş, konuşma imkanınız varsa lütfen deneyin. Birinin kaybını yaşamış mı? Düşük tehlikesi olmuş mu ya da aldırma düşüncesi? Buralara bir bakın. Kendini yemenin değeri nedir?

annem ben doğmadan önce çok sevdiği birini kaybetmiş

annem ben doğmadan önce çok sevdiği birini kaybetmiş

Bu durum ve yaşanan kaybın akabinde hissedilen " kaybetme korkusu" anneden size geçmiş olabilir. Kendinizi telkin etmek hayatta herşeyin var olduğunu kabullenmek durumu iyileştirmeye yarayabilir. Sık tekrarlar bir yerden sonra gerçeğiniz olur, sürekli neden bunları yaşamak zorundayım deyip daha kötü şeyler yaşıyor olmamız gibi.

"Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştir."

Bakış açınız realitenizi yaratır. Oturup ders çalışır gibi kendi üzerinizde çalışın lütfen. Hangi durumlar/olaylar ve kişiler tetikliyor gibi. İyileşmenin, hayatı yaşanılır kılmanın kolay ve mümkün olduğunu sık sık tekrar edin. Gördüğünüz, tanıklık ettiğiniz, şahidi olduğunuz olaylara-kişilere, dinlediğiniz müziğe kadar dikkat edin. Ki neyi hayatınıza var ettiğinizi gözlemlemiş olursunuz.

"Kendimle, bedenimle, düşüncelerimle, davranışlarımla, kim olduğumla, kim olmadığımla, yaptıklarımla, istek ve arzularımla ilgili tüm bakış açılarımı, projeksiyonlarımı, yansıtmalarımı, yargılarımı, beklentilerimi, sınırlamalarımı, ayrımlarımı, reddetmelerimin yaratımlarını yıkıp tümüyle iptal ediyorum."

Bundan daha iyi nasıl olur?

Başka neler mümkün?

Tırnak yeme ihtiyacı olmadan da yaşamının kolay ve mümkün olduğunu bilmek ister misiniz?
Sorun yaşadığınızda acısını tırnaklarınızı yiyerek çıkarma zorunluluğundan kendinizi özgür bırakabilir misiniz?
Buna izinli olduğunuzu , bunun kolay mümkün ve güvenli olduğunu, bunu hakettiğinizi, buna layık olduğunuzu bilmek istermisiniz?

Sevgiler.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim bundan sonra dikkat edeceğim dediklerinize odaklanacağım, son travram ise narsist öfke kontrolü olmayan eski eşim tarafından 1 sene psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldım topralanmaya çalışıyorum güçlü olacağım.

Artık hayal diyetine başlayalım:
Aklına gelir gelmez son vereceksin, hayallerini besleyen müzik dinlemeyi, tv izlemeyi, youtube da video izlemeyi, telefon ve interneti bırakacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…