sadece kardio ile zayıflanabilir mi?

katzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
1.240
1
evet sorum bu arkadaşlar. sadece kardioyla ve interval egzersizlerle ve diyetle kilo vermek mümkün müdür? spor salonuna gidiyorum antrenörüz diye besyo okuyan çalışanlar dayıyorlar aletleri... haftada 6 gün ve her gün her bölgeyi çalıştıran egzersizler veriyorlar. hem çok sıkılıyorum hem de psikolojik olarak çıkmaza giriyorum gidesim gelmiyo spor salonuna o yüzden. oysa ben kardio ağırlıklı egzersiz istiyorum. ama yoook öyle vermiyorlar işte programı... sürekli alet-ağırlık vs... daralıyorum ister istemez... hocadan program almayıp da her gün gidip 1 buçuk saat koşsam ve sonrasında da saunaya girsem mesela olmaz mı? haftada 2 günde yüzsem ve saunaya girsem yine? böyle kilo veremez myim?

Farklı yıllarda 2 kere spor salonuna kayıt oldum ve aletlerle çalıştım ancak ikisinde de istediğim verimi alamamıştım. :KK50: Öte yandan step aerobik ve pilates yaptığım dönemde de oldukça incelmiştim. Aletleri verimli kullanamadığımdan mı böyle oldu, yoksa aktif olarak beden hareketi ile daha çok verim alındığından mı bilemiyorum :44:

ben de spor salonuna gittiğimde hiç verim alamazdım nedense. daha önce çok gittim de bu tip yerlere... zaten herkese aynı programı veriyorlar.. beklentilerini, nasıl bir şeyler istediğini önemsemiyorlar. son derece sıkıcı ve dediğim dedik hocalarla aynı sekilde programlar hazırlanıyor malesef :KK43:

illa ki o da fayda sağlıyordur da, galiba uygulama hatası olan yerleri tercih etmişiz :44:

X