- 25 Eylül 2011
- 7.405
- 11.085
-
- Konu Sahibi Yinemipilav
Arastirma gorevlisiymde yok buluslar yaptimda yok cok biliyorumda..siz once olen hacilar icin pastirma oldular lafinizin izahini yapin.once tepki gordun.bir aciklama yapmadin.muhim olan insan olabilmek.bende kalkip simdi senin icin pastirma gibi yemisler seni desem senin seviyene cikmis olurmuyum.Gariplik bende degil sesimi kisan beni ezen beni hor goren kadin ve erkeklerde. Tipki durup dururken bu duyarsiz ve patavatsiz bildirimi yazanlar gibi. Psikolojim gayet yerinde ama cok ofkeliyim. Onume engel konmasina ve ciddiye almayan, her firsatta ezmeye calisanlar sayesinde cok gucluyum.
İşini iyi yapan kadına klasik erkek kıskançlığı ...Ben de anlamadım. Ben daha çok para kazanıyordum çünkü işimde ondan daha iyiydim, abuk sabuk bir mevzudan tartışma çıktı, üzerime yürüdü. Ben de öyle sessiz sakin, kavgadan gürültüden tırsan bir tip değilim, geri çekilmedim. O erkek olduğu için fiziksel avantajı vardı.
Firma üzerini kapatmaya çalıştı, özür dilesin öpüşün barışın demeye getirdi, sadece onu değil sizi de dava ederim deyince kendi totolarını kurtarsınlar diye adamı işten çıkardılar.
Karısı hamileyim falan dedi telefonda dava etmedim ve o günden beri kendime kızarım.
Bak hatırladım yine kızdım.
Teşekkür ederimİşini iyi yapan kadına klasik erkek kıskançlığı ...
En azından işinden olmuş. Sevinmedim desem yalan olur.
Bu elestiriniz bana hic bir sey kazandirmadi, herseyin bir yeri var, bana buyuk seylerle gelin, o zaman dusunuruz hanfendi.
Kendisi Cinli bir pop muzisyeni, Zhang "Lay" Yixing, KPop grubu Exo_M uyesidir.biliyorum konuyla çok alakasız ama profil resminde kız mıdır erkek midir bilemediğim varlık çok şeker yaaa. ama cinsiyeti belli olmuyor maalesef
Arastirma gorevlisiymde yok buluslar yaptimda yok cok biliyorumda..siz once olen hacilar icin pastirma oldular lafinizin izahini yapin.once tepki gordun.bir aciklama yapmadin.muhim olan insan olabilmek.bende kalkip simdi senin icin pastirma gibi yemisler seni desem senin seviyene cikmis olurmuyum.
Senin varligindan rahatsiz oluyorum.gercekciyim.durustum.senden rahatsizim
Ya ne bu agresif soylevi siz hic mi dis dunyayla alakali degilsiniz, rekabetci bir ortamda yasamiyor musunuz her soyledigim seye bir agresif damgasi yapistiriyorsunuz biraz ufkunuzu acin yaaaa...Üstünsünüz derken benden üstünsünüz demedim yaş ve tecrübe bakımından daha öndesiniz dedim böyle açıklama yapması da garip oluyor ama :) benden daha görmüş geçirmiş olmanız sizi daha üstün beni alçak yapmaz biliyorum elbet :)
Yine yine yine agresif söyleseniz de evet herkesin birbirinden öğreneceği şeyler vardır.
Gule gule o zaman. Okumazsaniz sruh sagliginiz duzelebilir.Arastirma gorevlisiymde yok buluslar yaptimda yok cok biliyorumda..siz once olen hacilar icin pastirma oldular lafinizin izahini yapin.once tepki gordun.bir aciklama yapmadin.muhim olan insan olabilmek.bende kalkip simdi senin icin pastirma gibi yemisler seni desem senin seviyene cikmis olurmuyum.
Senin varligindan rahatsiz oluyorum.gercekciyim.durustum.senden rahatsizim
Oyle dedigi icin mantarlara muhtac kalir boyle.Hacilara pastırma olmuş dedi ve töbe hasa Allah için ise görünmez otorite diyor hanimzademiz. Gelmiş burda goy goy yapıyor
Bu tipler gider baska yerde devam ettirirler cunlu sistem izin veriyor bu davranis bicimine.Teşekkür ederimUmarım işini kaybetmek ona yeterli bir ders olmuşdur da başka bir kadına aynı şeyleri yapmaz.
Ay öyle deme. Vallaha dava etmedim diye ölürüm kahrımdan. Yapmaz bence. Dersini almıştır o.Bu tipler gider baska yerde devam ettirirler cunlu sistem izin veriyor bu davranis bicimine.
Ustelik bu tipler disilerden de destek alirlar tam bir mafya isleyisi icinde hareket ederler.
Oyle dedigi icin mantarlara muhtac kalir boyle.
Tovbe ya..cidden marjinal olacagim diye insan kendini ancak bu kadar batirir.akibeti hic iyi olmayacak bu gidisle
Eger gencse olgunlasma firsati olabilir ama orta yasliysa, iflah olmaz bir misogon olarak kalir.Ay öyle deme. Vallaha dava etmedim diye ölürüm kahrımdan. Yapmaz bence. Dersini almıştır o.
O zaman 25 yaşındaydı. Ortak tanıdıklarımız var başka vukuatı olmamış beş yıldır. İnşallah bir daha da olmaz.Eger gencse olgunlasma firsati olabilir ama orta yasliysa, iflah olmaz bir misogon olarak kalir.
Bence de akibet iyi gorunmemekte.... keske mantarlar zehirli olsaydi hayatinin tek dilegi olan benim olumum sizi ne cok mutlu ederdi degil mi. Tuh!Oyle dedigi icin mantarlara muhtac kalir boyle.
Tovbe ya..cidden marjinal olacagim diye insan kendini ancak bu kadar batirir.akibeti hic iyi olmayacak bu gidisle
Dış dünyayla ufukla ne alakası var yahu? Hasbinallaaah hala atarlanıp duruyorsunuz. Neyse hadi iyi forumlar size.Ya ne bu agresif soylevi siz hic mi dis dunyayla alakali degilsiniz, rekabetci bir ortamda yasamiyor musunuz her soyledigim seye bir agresif damgasi yapistiriyorsunuz biraz ufkunuzu acin yaaaa...
Bosverin o saldirgani, siz basa ciktiginizla gurur duyun, yola devam.O zaman 25 yaşındaydı. Ortak tanıdıklarımız var başka vukuatı olmamış beş yıldır. İnşallah bir daha da olmaz.
bi biip! gule gule!Dış dünyayla ufukla ne alakası var yahu? Hasbinallaaah hala atarlanıp duruyorsunuz. Neyse hadi iyi forumlar size.