• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sadece inek sütü mü vermeliyim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eeesssmmmaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
38
0
36
Konya
bebeğim şuan 11 aylık gelecek ay 1 yaşına girecek. 1 aylıkken devam sütü içmeye başladı.şuan gündüz 2 kere uyumadan önce, 1 ya da 2 kere de gece 120cc lik devam sütü içiyor. 1 yaşından itibaren devam sütünü kesip inek sütüne mi geçmeliyim? yardımlarınızı bekliyorum:)

bebeğim şuan 11 aylık gelecek ay 1 yaşına girecek. 1 aylıkken devam sütü içmeye başladı.şuan gündüz 2 kere uyumadan önce, 1 ya da 2 kere de gece 120cc lik devam sütü içiyor. 1 yaşından itibaren devam sütünü kesip inek sütüne mi geçmeliyim? yardımlarınızı bekliyorum:)

İnek sütü yerine, 1 yaş üstü devam sütleri var onlardan kullanmanı tavsiye ederim.
Onunda içeriği inek sütü fakat içerisinde 13 çeşit vitamin var ve daha besleyici sade inek sütüne nazaran.
Buarada bende oğlumu 2.ayından-1 yaşına kadar devam sütüyle besledim ve 1 yaşından itibaren de bu bahsettiğim sütü severek içiyor:56:

1 yaşından itibaren inek sütü rahatlıkla verebilirsin, ama öncesinde kesinlikle vermeyin dedi doktorumuz. Benim oğlum 1.5 yaşında 6 aydır günlük süt içiyor. Ben de doktorumuza sordum, devam sütü vermeye devam edeyim mi diye? Günlük süt varken neden süt tozu içereceksin ki dedi. Aynen iletiyorum

ben de kızım tam bir yaşına girdiği gün inek sütüne başladım. hiç devam sütü vermedim ben hiç sağlıklı bulmuyorum. sütaşın günlük sütünü veriyorum. yoğurdunu da bu sütten yapıorum. günlük sütü ulması çok kolay artık. hiç bulamazsan mahalledeki bakkalla konuş onlar haftanın belli günleri getirtiyolar

Back