- 8 Haziran 2017
- 417
- 811
- 103
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 8 ay önce yeni bir kurumda çalışmaya başladım. Orta yaşlarda ve bekarım. Fakat gerçekten yaşımdan en az 10 yaş genç gösteriyorum. Neyse kuruma başladığımda hayatımda kimse yoktu. Şu ailelerin ayarladığı tanışmalara gidiyordum. Fakat daha sonra iş yerinde bir adam dikkatimi çekti. Aramızda onunla da bayağı bir yaş farkı var. Eşi ölmüş ve bir kızı var. Onun aylar süren dikkat çekme uğraşları sonucu biz görüşmeye başladık. Sırtında çok yük var. Kızı engelli ve ailesine de o bakıyor. Ben durumu dert etmiyorum. Hatta ciddi de düşünüyordum. Neyse çok uzatmadan duruma geleyim. Son ayımızda bizim yakınlaşmamız çalıştığımız yerde dikkat çekmiş. Bir dedikodu furyası aldı başını gitti. Tabiri caizse ben adamın maddiyatı, o ise cinsel amaçlı yaklaşıyormuş falan... En son bir kadın bize kafayı taktı. Sürekli beni aşağılayıcı yorumlar yapıyormuş arkamdan. Önce muhatap olmadım. Çünkü kadın gerçekten normal değil ve ben yeniyim. İlişkimi sürdürdüm. Ailesiyle tanıştım falan. O hafta bu kadın yine birine iddiaya girerim ve ben adamı tanıyorum hevesi bitince kızı atacak demiş. Konuştuğu kişi de emin misin, sanırım onlar ciddi demiş. Bu kadın o gece erkek arkadaşıma mesaj atmış. Ertesi gun de atmış. Sözde ben ona hakaret etmişim, nasıl olur da abi gibi bildiği birinin kız arkadaşı bunu yaparmış... yani kışkırtıcı bir dolu laf. Benimki bana bile sormadan inanmış. Ben açıklayınca da bir dolu derdi olduğunu bir de bunu başına açtığımı falan söyledi. Çok kırıldım ve konuşmuyoruz. Kadın benle hala uğraşıyor ama moralman sıfır olduğum için istediğini yapabilir. İlişkinin içinde olan birinden darbe yiyince dışardakini umursayamıyorum. Birkaç aydır konuşmuyoruz. İş gereği bazen mesaj yazmak zorunda kalıyorum. Bana karşılığında öpüyorum seni yazıyor fakat adım atıp durumu düzeltmiyor. O kadınla bazen denk geldiğimi görünce onunla beraber sakın çalışma diyor. Hala bir şekilde beni uzaktan koruyor ama sanırım benden uzak duracak değil mi? Aileme açıklama yapmak zorundayım ve hayatımda ilk kez birini ailemle tanıştırdım.
teşekkür ederim. Evet çok kırıldım be dahası şu an daha daha kırgınım. Çünkü sadece iş harici konuşmak istemiyorum mesafe koyuyorum ama o umursamıyor. Gelip başıma annemi, babamı soruyor. Sahiplenmediği bir ilişkimiz olmasına rağmen o hala herkesin önünde bana yakın davranmaya çalışıyor. Ben bir hiçmişim gibi ama benimle konuşup biz neden bu haldeyiz?, neden benimle resmî konuşuyorsun?, ilişkimiz konuşmadan bitecek kadar basit miydi? diye soramıyor.şu mesajı sizi kendi yerime koyup okudum ve en çok kırıldığım nokta sevdiğiniz değer verdiğiniz adamın sizi dinlemeden başkasının lafıyla size tepki alması oldu. şimdi daha evlenmeden böyle yapan evlenince kızı bişey der annesi bişey der akrabaları bişey der onlara inanır olan size olur ve yıpranan yine siz olursunuz. Allah yardımcınız olsun bence uzak durmakta fayda var kendi denginizde bekar çocuğu olmayan ve anlayışlı birini bulmanız dileğiyle her şey gönlüzce olsun :)
teşekkür ederim. Evet çok kırıldım be dahası şu an daha daha kırgınım. Çünkü sadece iş harici konuşmak istemiyorum mesafe koyuyorum ama o umursamıyor. Gelip başıma annemi, babamı soruyor. Sahiplenmediği bir ilişkimiz olmasına rağmen o hala herkesin önünde bana yakın davranmaya çalışıyor. Ben bir hiçmişim gibi ama benimle konuşup biz neden bu haldeyiz?, neden benimle resmî konuşuyorsun?, ilişkimiz konuşmadan bitecek kadar basit miydi? diye soramıyor.
çok net anlıyorsunuz dediklerimi. Bu arada bu kadın iş yerinde nüfuzlu yani sözü geçen biri. Yaptıklarının kötü bölümünü anlatmamış. Herkese sevdiğim birinin, abi dediğim birinin ciddi düşünmesi hoşuma gitti. Hayırlı olsun dedim. Kız arkadaşı yanlış anladı demiş. Erkek arkadaşımla da konuşmayı denedim ama benim ona kızgın olmamı algılayamıyor ve aşırı sinirlenip gidiyor. Fakat artık kadına inanmadığını biliyorum. Sanırım gitmek istedi. Belki ciddiyet ağır geldi ya da böyle bir ortamda başının ağrımasına benim için katlanamayacak kadar az ilgisi vardı.Gerçekten çok can yakıcı bir durum sizin için duyguların görmezden gelinmesi kadar kırıcı birşey yok. En güzeli açık açık konuşmak senden şu şu tavırlarından dolayı rahatsızım neden böyle davranıyorsun diye sormak ama ciddi bir şekilde duygusala bağlamadan sert bir tavırla konuşmalısınız. belliki başındaki dertlerle uğraşa uğraşa herşey onun için çok hafif gelmiş ve yönetmeye yönlendirmeye sorunları görmezden gelerek halletmeye alışmış size de aynı şeyi yapmaya çalışıyor. yukardaki arkadaşın dediği gibi bu sizin için bir imtihan bir ders olabilir sabredin ve elinizden geldiğince uzak durun iş değiştirme imkanınız varsa çoook daha güzel bir ortam oluşur sizin için. iş yerinde mobing e maruz kalmak çok zor bir durum üstüne böyle bir can yakıcı kalp acısı.
Komik olan ne biliyor musun bana sinirlenip geçti bitti dedi birgün. Başka bir gün acil bir durum hakkında soru sormam gerekti aramak yerine mesajla anlattım durumu. Karşılık geldi. teşekkür ettim. Kısa süre sonra tekrar mesaj geldi. Öpüyorum seni. Telefonda konuşuyor olsak ağzından kaçtı derim. Yazıyla olunca açıkçası çok üzüldüm. Çünkü bu kasıttır. Bana geçmişi hatırlatırsın bununla. Amacı çözemiyorum dalga geçer gibi.Sen bu adamı unut ve deki geçti bitti herkes yoluna mesafeyi koruyalım lütfen de bitir hiç yüz göz olma mümkünse işini gücünü bile değiştir
Adam zır deli topukla kaç kurtar kendini aklı gel gitli demek kiKomik olan ne biliyor musun bana sinirlenip geçti bitti dedi birgün. Başka bir gün acil bir durum hakkında soru sormam gerekti aramak yerine mesajla anlattım durumu. Karşılık geldi. teşekkür ettim. Kısa süre sonra tekrar mesaj geldi. Öpüyorum seni. Telefonda konuşuyor olsak ağzından kaçtı derim. Yazıyla olunca açıkçası çok üzüldüm. Çünkü bu kasıttır. Bana geçmişi hatırlatırsın bununla. Amacı çözemiyorum dalga geçer gibi.
haha sağol gülmeye ihtiyacım vardı. Aslında kalmamın tek nedeni o kadın yüzünden olmuş gibi göstermek istememekti. Artık zaman geçtiğine göre yavaş yavaş gidebilirim.Adam zır deli topukla kaç kurtar kendini aklı gel gitli demek ki
Size değil de ilişkinizin dışın da kalan birisine inanıyorsa şayet o adama güvenmeyin derim arkadaşların da söylediği gibi önünüz de kocaman bir hayat var karşınıza daha iyi insanların çıkması dileğiyle.farkettim zaten asıl üzüntüm bu. teşekkür ederim konuşmak iyi geldi. o ortamda konuşmak istemiyorum çünkü.
çok teşekkür ederim.Size değil de ilişkinizin dışın da kalan birisine inanıyorsa şayet o adama güvenmeyin derim arkadaşların da söylediği gibi önünüz de kocaman bir hayat var karşınıza daha iyi insanların çıkması dileğiyle.
şaşıracaksın belki ama kadın bana bişey diyemiyor sadece altıncı hisleri asla yanıltmazmış onu. buradan da şu çıkıyor ben onun altıncı hislerine göre kötü biriyim ki bunu yapıyor. Görsen abdestinde, namazında biri. Eşinden ayrılalı 2 ay oldu ama zengin yakışıklı koca istiyormuş ayrılmadan söylüyordu. Benimki de hedefiydi. Yüksek düzey psikiyatrik ilaç kullanıyor. Ben eğer benim erkek arkadaşımın yanımda ve destek olduğunu bilseydim her şeye karşı koyabilirdim ama düşünsene kendi kendime ilişkiye, ona. onun kızı ve ailesine nasıl sahip çıkarım ki? Şimdiki hareketleri tuhaf sadece.Peki kadına hiç sormadınız mı neden benim hakkımda yalan söylüyorsun,aramızda böyle bişey geçmedi etmedi diye,aa deli mi ne,komple kurgulamış uygulamış birde herkese aynı senaryoyu anlatmış manyak.
Adam konusunda arkadaşlara yüzde yüz katılıyorum,bi cacık olmaz,işler iyice ciddileşmeden göstermiş yüzünü,hemen koşun gidin sadaka verin,uçurumdan döndüğünüz için...
Kadın belli zaten hedefe kitlenmiş durumda,başarır da...Aman alsın turşusunu kursun,ikisi de klinik vaka...şaşıracaksın belki ama kadın bana bişey diyemiyor sadece altıncı hisleri asla yanıltmazmış onu. buradan da şu çıkıyor ben onun altıncı hislerine göre kötü biriyim ki bunu yapıyor. Görsen abdestinde, namazında biri. Eşinden ayrılalı 2 ay oldu ama zengin yakışıklı koca istiyormuş ayrılmadan söylüyordu. Benimki de hedefiydi. Yüksek düzey psikiyatrik ilaç kullanıyor. Ben eğer benim erkek arkadaşımın yanımda ve destek olduğunu bilseydim her şeye karşı koyabilirdim ama düşünsene kendi kendime ilişkiye, ona. onun kızı ve ailesine nasıl sahip çıkarım ki? Şimdiki hareketleri tuhaf sadece.
Kadın hedefe kitlenmişti taki ailelerle tanışıldığını ve buna rağmen hala benim erkek arkadaşımın bu bayanın dilinden düşmediğini farkedenler olupta kendinin ne duruma düştüğünü farkedince kendini kurtarmaya çalışıyor. Bu kurgular bu yüzden. Ama kendisi bilmese de bir şeyleri başardı. Dünyada erkek kalmamış gibi neden bazı kadınlar araya girmek için canla başla uğraşırlar bilemiyorum.Kadın belli zaten hedefe kitlenmiş durumda,başarır da...Aman alsın turşusunu kursun,ikisi de klinik vaka...
aynen bak kendin ne güzel diyorsun böyle bi ortamda başıının ağrımasını istememiş olabilir zaten gerçekten seven adam ne kimseye laf söyletir ne seni incitir. O ara bozan kadında nufusa rutbesine güveniyodur zaten hep öyledir elma veren ağacı taşlarlar. Sevdiğin adama dagelince bence artık o herşeyi yaşadığı bildiği için bu konularda tecrübeli seni anlamasını bekleme benden geçti gitti ondan da gider diyodur önemsemiyordur. o işten çıkma imkanın varsa çık derim. umarım en kısa zamanda çooookk çooookk daha iyi biri karşına çıkar da mus mutlu olur bu kötü anıları da unutursunçok net anlıyorsunuz dediklerimi. Bu arada bu kadın iş yerinde nüfuzlu yani sözü geçen biri. Yaptıklarının kötü bölümünü anlatmamış. Herkese sevdiğim birinin, abi dediğim birinin ciddi düşünmesi hoşuma gitti. Hayırlı olsun dedim. Kız arkadaşı yanlış anladı demiş. Erkek arkadaşımla da konuşmayı denedim ama benim ona kızgın olmamı algılayamıyor ve aşırı sinirlenip gidiyor. Fakat artık kadına inanmadığını biliyorum. Sanırım gitmek istedi. Belki ciddiyet ağır geldi ya da böyle bir ortamda başının ağrımasına benim için katlanamayacak kadar az ilgisi vardı.
aynen bak kendin ne güzel diyorsun böyle bi ortamda başıının ağrımasını istememiş olabilir zaten gerçekten seven adam ne kimseye laf söyletir ne seni incitir. O ara bozan kadında nufusa rutbesine güveniyodur zaten hep öyledir elma veren ağacı taşlarlar. Sevdiğin adama dagelince bence artık o herşeyi yaşadığı bildiği için bu konularda tecrübeli seni anlamasını bekleme benden geçti gitti ondan da gider diyodur önemsemiyordur. o işten çıkma imkanın varsa çık derim. umarım en kısa zamanda çooookk çooookk daha iyi biri karşına çıkar da mus mutlu olur bu kötü anıları da unutursunçok net anlıyorsunuz dediklerimi. Bu arada bu kadın iş yerinde nüfuzlu yani sözü geçen biri. Yaptıklarının kötü bölümünü anlatmamış. Herkese sevdiğim birinin, abi dediğim birinin ciddi düşünmesi hoşuma gitti. Hayırlı olsun dedim. Kız arkadaşı yanlış anladı demiş. Erkek arkadaşımla da konuşmayı denedim ama benim ona kızgın olmamı algılayamıyor ve aşırı sinirlenip gidiyor. Fakat artık kadına inanmadığını biliyorum. Sanırım gitmek istedi. Belki ciddiyet ağır geldi ya da böyle bir ortamda başının ağrımasına benim için katlanamayacak kadar az ilgisi vardı.
kadın bu lafları yapmadan once kendisini ne tanıyordum ne de selamım vardı. Buradan ben de onu istediğini çıkartabilirim.Neden o kadın size bu kadar taktı ki anlam veremedim acaba onu mu istiyordu
Büyük ihtimalle onda gözü vardı neyse canım sen hala istiyor musun Peki ?kadın bu lafları yapmadan once kendisini ne tanıyordum ne de selamım vardı. Buradan ben de onu istediğini çıkartabilirim.
yapmak istediği çok iğrençti ama. Eğer erkek arkadaşım mesajlarına cevap verseydi. Benim sadece cinsel amaçlarına hizmet eden,basit biri olduğumu belirtecekmiş iş arkadaşlarıma. Planı buydu çünkü bunu belirterek mesaj atmış. Ben şu an sadece huzur ve yıkımımı toplayacak güç istiyorum. Ailemle tanıştırmıştım ve bir adım daha ciddi olduğumuzu sanıyordum. Yaşadığım hayal kırıklığı var sadece. O kadar zor birinden hoşlanıyorum ki en son 8 sene önce biriyle görüşmüştüm. Güven duygum çok sarsıldı.Büyük ihtimalle onda gözü vardı neyse canım sen hala istiyor musun Peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?