Size sormadan dış kapının dış mandalına inanan bi adam ilerde ailesinin lafıyla neler yapar kim bilir.bence artık takılmayın bu konuya ve önünüze bakın.
Ben de 4-5 yıllık erkek arkadaşımı babama anlattıktan 10 gün sonra ayrılmıştım. Bunu dert etmeyin.kismet değilmiş der gecersiniz.onunuzdeki koca hayat daha önemli.
Merak etme emin ol ben bunu da düşündüm. Kadını bir arkadaş uyarmış neden bunu yapıyorsun diye. O kız o adamla görüşerek kendi kaşındı diyormuş. Kadın saplantılı galiba. Benimki aslında bana bile soylemeyecekmiş umursamayıp ama ben sordum. Ben sorunca mesajı biliyorum ve konustum sandı. Konuşmadım deyince inandı ama ondan önce bin derdim var zaten tarzı kelimesi gücendirdi beni.Bir mesajla insanlara inanandan korkacaksın. Sana inanmıyor demekki ve bu çok büyük hakaret.
Sakın evlenmek gibi hata yapma. Çok başın ağrır.
Gerçekten sevseydi zaten bu dedikoduların sizi bu kadar üzmesine izin vermezdi,bunu farketmediniz sanırım.teşekkür ederim. Bu şekilde düşünüyorum. sanırım çok yeni olduğu için ya da sürekli gördüğüm için henüz kabullenme zorluğu yaşıyorum. Tabi o da yardımcı olmuyor. Gelip bana izinde neler yaptığımı falan soruyor. Bu arada inanmadığını da belirtiyor ama açıklama yapmaya tenezzül etmemesi, inanmasından bile kötü değil mi? İnsan sevdiği kızı kaybetmemek için çabalamaz mı?
farkettim zaten asıl üzüntüm bu. teşekkür ederim konuşmak iyi geldi. o ortamda konuşmak istemiyorum çünkü.Gerçekten sevseydi zaten bu dedikoduların sizi bu kadar üzmesine izin vermezdi,bunu farketmediniz sanırım.
Ailenize de aynı açıklamayı yapın bence.
haklısın. Kadının yaptığına hala inanamıyorum. Nasıl bu kadar kötülük akar bir insandan.Dengesiz herifin tekiymiş. Sana sormadan etmeden ne demeye alakasız birinin lafına inanır ki insan?
Bence uzak dursun zaten. Kadının gözü vardı galiba adamda. Boşver önüne bak ondan bir cacık olmazmış..
Ailene de anlaşamadık bitti de geç..
kadının ilişkisinin olamayacağını çok net biliyorum. Şunu da unutmayın ben de konuşmadığım halde konuştu dedi. Onun dışında da adam dilinden düşmüyor zaten ama yüzde sekseni yalan ifade. Daha vahimi ne biliyor musun? 2 ay oldu eşinden boşanalı bu kadının. istediğim duzenli bir hayat ve beni seven bir eşti. ben küçük yaşta pek çok sorumluluk almış biriyim ve layıkıyla karşıladığımı da düşünüyorum. Bu nedenle sevdiğim insanın üzerindeki sorumluluklarının bir kısmını alabilirim diye düşünüyordum.Benim aklıma direk o kadının adamla daha önce ilişkisinin olabileceği geldi buyüzden adamın size cinsellik için yakınlaştığını söylemiş ve adamında size inanmamasının sebebi bu olabilr. Bende adamı pek samimi bulmadım ciddi olan bu şekilde davranmaz. Ayrıca bekar birisinizde neden bu kadar sorumluluğun altına girmek istiyorsunuz. Hemde yaşınız da varmış akıllıca düşünmek lazım çokmu aşıksınız?
Bence en hayirlisi beraber olmamanız canım.Allah bazen böyle ufak şeyleri önünüze engel olarak koyar ama sonradan iyiki dersiniz.Benim hissettiğim kısmetin başka yerde,Allah ilerde çok mutsuz olacağın bi durumdan seni kurtarıyor.hep sükret ve önüne bak lutfenteşekkür ederim. Bu şekilde düşünüyorum. sanırım çok yeni olduğu için ya da sürekli gördüğüm için henüz kabullenme zorluğu yaşıyorum. Tabi o da yardımcı olmuyor. Gelip bana izinde neler yaptığımı falan soruyor. Bu arada inanmadığını da belirtiyor ama açıklama yapmaya tenezzül etmemesi, inanmasından bile kötü değil mi? İnsan sevdiği kızı kaybetmemek için çabalamaz mı?
çok teşekkür ederim. Gerçekten çok incesiniz.Bence en hayirlisi beraber olmamanız canım.Allah bazen böyle ufak şeyleri önünüze engel olarak koyar ama sonradan iyiki dersiniz.Benim hissettiğim kısmetin başka yerde,Allah ilerde çok mutsuz olacağın bi durumdan seni kurtarıyor.hep sükret ve önüne bak lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?