Sadece icimi dokmek istedim..

İlk aşılamada hamile kaldiniz mi?

• Evet

OY: 1 9,1%
  • Hayir

OY: 10 90,9%

• Ankete Katılan
    11
çok kolay onlar listeyi veriyor.Rahim filmi , spermiogram, Evlilik cüzdanı fotokobisi, eşinizin ve sizin kimlik fotokobiniz, ikinizin ikametgahı, ve nüfus kayıt örneğiniz

Bu yazilanlari okurken gozyaslarima hakim olamadim.4 yillik evliyim ve 3 yıldır ugrasiyorum. 3 kere asilama oldum,rahim filmi,histeroskopi hepsi yapildi. Ama gel gelelim Rabbim ol demedi. Ve ben uc yillik bu surecte cok yiprandim. Yasadigin herseyi bende yaşadım cok zor gercekten kolaycacik hamile kalanlar bunu asla anlamayacaklar .Ve bizim gibi sikinti cekenleri istemedende olsa kiracak cokk söz sarfedecekler. Sabretmekten baska keske bir care olsaydi. Ama dayanmak zorundayiz. Rabbim kimseye kaldiranayacagi yuku yuklemezmis arkadasim. Insllh birgun bizlerde anne olucaz insllh

Merhaba seni çok iyi anliyorum bende11senelik evliyim buda bizim sinavimiz sabret mukafatimizi allah verecek buna inanıyorum ümidini kaybetme allah var gam yok

Seni çok iyi anliyorum bende 11senelik evliyim bunları yaşamak çok zor buda bizim sinavimiz ümidini kaybetme allah var gam yok allah nasip etmeyecegi şeyi hayal ettirmez bol bol dua et rabbim yardimcimiz olsun en yakin zamanda bebegimize kavustursun amin:)

Umudunu yitirme canım benim.. benimde olmuyor.. Allah yardimcimiz olsun İnsallah hepimiz bu duyguyu tadariz...

Insallah ama pek umudum kalmadi benim. Asilamam tutmadi, tup bebek denedim oda tutmadi. Hatta yumurtam cok kotuymus o yuzden olmuyomus, dr donasyon yapmami onerdi, basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki.. baska dr bakiyorum artik, zamanim da cok yok rezervden dolayi farkindayim ama psikolojik olarak cok yoruldum.

Zaten bu durumun en zor yani psikolojik olarak insani yipratmasi,mahvetmesi. Insllh her sey duzene girer canim. Cok zor ama iyi dusunmeye calis her sey yolunda olsa bile olmuyor bazen kiminin her seyi kotu olmasına ragmen olabiliyor bazen. Ne diyelim nasipte bu sikintilari cekmek varmis Bu yuku Rabbim bosuna vermemistir insllh bizlere. Bu sinavdan isyansiz cikmak nasip olur sana da bana da hepimize insllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…