• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece İçimi Dökmek İstedim,Neden Hep Ben ?

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
48
34
Merhaba arkadaşlar..
Aslında tam anlamıyla dert değil ama bugün düşününce hep bana mı denk geliyor acaba demeden edemedim.
Bundan 5 yıl önce bir erkek arkadaşım vardı.Aslında ilk aşktı diyebilirim (en azından benim için)
Bazı nedenlerden ayrılmak zorunda kaldık,aileler uyuşmuyordu ayrılma kararı aldım.
Zaman geçti ve görücü usulü evlenmek üzere olduğunu duydum tabi yıkıldım çünkü hala unutamamıştım.
Aradan yaklaşık bir-bir buçuk yıl geçti onu bizim ilçede çarşıda gördüm.( Ben üniversitedeydim,tatilde geldim o ise orda karakolda polis memuruydu)
Ben dondum bir an ağlamaya başladım,istemsizce tabi çünkü işleri yokuşa süren onun ailesiydi,üç beş ayda evlenen oydu sevdiğim kadar nefrette etmiştim sonunda.En azından görene kadar.
Neyse dedim topladım kendimi,evli sonuçta diyerek konuşmadan bastım gittim.
O gün akşam bana ilk kez o kadar zaman süre sonra mesaj attı

"Ben evin büyük çocuğuydum benden küçükler bile evlendi üzerimde çok baskı vardı,seni acıttım üzgünüm.Beni görme diye her şeyden uzağım.(whatsap,facebook hiç birşey kullanmıyor) Zamanında bende aldatıldım,terkedildim.Acıtsa da geçmişti.Ben seni aldatmadım ama çok ağlattım ama umarım atlatıp mutlu olursun "yazmış.

Sonra aradan 2 yıl geçti ben birden şimdiki eşimle tanıştım.Evlenme kararı aldım.Eşim bir evlilik yapmış boşanmış.Ben hiç evlenmedim diye sorunlar çıktı ama aştık.İkna ettik derken bir gün resmen krize girdi telefonuma bakmak istedi,ilk kez delirdi öyle ( sadece yüzüğümü takmadığım için)
Ben bu yüzden boşandım 10 yıllık eşimden beni aldattı diye dedi.çok sonradan öğrendim.Her an aldatılıyormuş gibi hissediyordu sanırım.

Meğerse eski eşi başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış,kardeşime gidiyorum diye adamda kalmış,tabi kadının kardeşi bana hiç gelmedi deyince ortaya çıkmış ve hemen boşanmışlar.Kadın o adamla evlenmiş.

Düşünüyorum da hayatıma giren bu iki adamda cidden çok iyi insanlardı ama sanki her şeye inançları bitmişte acısını benden çıkarıyorlardı.İkiside aldatıldığını gizlemek için çabalayan,kendileri aldatmış gibi utanan insanlardı.
Bazen diyorum ki hep bana mı denk geliyor artık hayatı umursamayan,sevgiye inanmayan insanlar.
Bir kere aldatılan bir adam tekrar bağlanmaya bu kadar korkar mı?
Çünkü artık bağlanmak istemediğinin farkına vardım,taviz vermekten yoruldum ve çocuk olacak diye umursamadan ayrılma kararı aldım.
Ama içimde bir burukluk var,her güzel başlayan ilişkim ayrılıkla bitti ve sanki benim bile geleceğe umudum tükendi.
Ailen için çalış,evlen eşin çocuğun için çalış,güçlü dur.. Yorulduğumu düşünüyorum artık 16 yaşından beri sorumluluk almaktan.
Şimdi boşanıyorum ama benim suçum neydi? Ne oldu da aniden her şey kötü gitti diye sorguluyorum.
Başkalarının günahını ben çekiyorum gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..
Aslında tam anlamıyla dert değil ama bugün düşününce hep bana mı denk geliyor acaba demeden edemedim.
Bundan 5 yıl önce bir erkek arkadaşım vardı.Aslında ilk aşktı diyebilirim (en azından benim için)
Bazı nedenlerden ayrılmak zorunda kaldık,aileler uyuşmuyordu ayrılma kararı aldım.
Zaman geçti ve görücü usulü evlenmek üzere olduğunu duydum tabi yıkıldım çünkü hala unutamamıştım.
Aradan yaklaşık bir-bir buçuk yıl geçti onu bizim ilçede çarşıda gördüm.( Ben üniversitedeydim,tatilde geldim o ise orda karakolda polis memuruydu)
Ben dondum bir an ağlamaya başladım,istemsizce tabi çünkü işleri yokuşa süren onun ailesiydi,üç beş ayda evlenen oydu sevdiğim kadar nefrette etmiştim sonunda.En azından görene kadar.
Neyse dedim topladım kendimi,evli sonuçta diyerek konuşmadan bastım gittim.
O gün akşam bana ilk kez o kadar zaman süre sonra mesaj attı

"Ben evin büyük çocuğuydum benden küçükler bile evlendi üzerimde çok baskı vardı,seni acıttım üzgünüm.Beni görme diye her şeyden uzağım.(whatsap,facebook hiç birşey kullanmıyor) Zamanında bende aldatıldım,terkedildim.Acıtsa da geçmişti.Ben seni aldatmadım ama çok ağlattım ama umarım atlatıp mutlu olursun "yazmış.

Sonra aradan 2 yıl geçti ben birden şimdiki eşimle tanıştım.Evlenme kararı aldım.Eşim bir evlilik yapmış boşanmış.Ben hiç evlenmedim diye sorunlar çıktı ama aştık.İkna ettik derken bir gün resmen krize girdi telefonuma bakmak istedi,ilk kez delirdi öyle ( sadece yüzüğümü takmadığım için)
Ben bu yüzden boşandım 10 yıllık eşimden beni aldattı diye çok sonradan öğrendim.Her an aldatılıyormuş gibi hissediyordu sanırım.

Meğerse eski eşi başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış,kardeşime gidiyorum diye adamda kalmış,tabi kadının kardeşi bana hiç gelmedi deyince ortaya çıkmış ve hemen boşanmışlar.Kadın o adamla evlenmiş.

Düşünüyorum da hayatıma giren bu iki adamda cidden çok iyi insanlardı ama sanki her şeye inançları bitmişte acısını benden çıkarıyorlardı.İkiside aldatıldığını gizlemek için çabalayan,kendileri aldatmış gibi utanan insanlardı.
Bazen diyorum ki hep bana mı denk geliyor artık hayatı umursamayan,sevgiye inanmayan insanlar.
Bir kere aldatılan bir adam tekrar bağlanmaya bu kadar korkar mı?
Çünkü artık bağlanmak istemediğinin farkına vardım,taviz vermekten yoruldum ve çocuk olacak diye umursamadan ayrılma kararı aldım.
Ama içimde bir burukluk var,her güzel başlayan ilişkim ayrılıkla bitti ve sanki benim bile geleceğe umudum tükendi.
Ailen için çalış,evlen eşin çocuğun için çalış,güçlü dur.. Yorulduğumu düşünüyorum artık 16 yaşından beri sorumluluk almaktan.
Şimdi boşanıyorum ama benim suçum neydi? Ne oldu da aniden her şey kötü gitti diye sorguluyorum.
Başkalarının günahını ben çekiyorum gibi hissediyorum.
Eşiniz sizi aldattı mı ? Ve neden ayrıldınız tam anlayamadım

Cok zor kardesim ya bazilari bikinc alti gecmia yasantilatinizi cekiyosunuz hayatiniza diyor bazisi kader ne olirsa iste yasayan sensin zor ...

Ayrılık sebebini ram anlayamadım ama
İnsan her zaman şanslı olmayabilir. .
Sevgiliniz ile neden evlenmediniz?

Eminmisiniz sizden taraf esinizin biseyden suphelenmedigine.
Sizin bilmediginiz gecmisteki sevgilinizle ilgili biseyler mesela

2. Eşiniz sizi aldattı mı ? Ve neden ayrıldınız tam anlayamadım

Hayır karşılaştığım her erkek daha önce aldatılmış.
Bunu resmen gizliyorlar ve ilişkinin sonunda patlak veriyorlar.
2 kere evlenmedim.Eşim iki evlilik yapmış biri.Eşimde ilk eşi tarafından aldatılmış ve bunu kıskançlık krizine girdiği an belirtti.
Boşanma nedeni,sürekli tartışma,sürekli benim alttan almam sürekli sıkıldım demeleri.Kendisi bana bağlanmak istemiyordu.
Sana çok bağlanırsam çok üzülürüm dedi kırdı geçti hep.Bitirme kararı aldım.

Ayrılık sebebini ram anlayamadım ama
İnsan her zaman şanslı olmayabilir. .
Sevgiliniz ile neden evlenmediniz?

Ben üniversiteye gidiyordum 21 yaşındaydım sevgilim 27 yaşındaydı evin büyük çocuğuydu okulun bitmesini beklemek istemedi ailesi,sonrada ailesi biz dışardan biriyle evlilik olsun istemiyoruz dediler.
Benim ailemde okul varken karşı çıktı evliliğe derken biz ayrıldık.

Eminmisiniz sizden taraf esinizin biseyden suphelenmedigine.
Sizin bilmediginiz gecmisteki sevgilinizle ilgili biseyler mesela

Hayır sanmıyorum sadece o gün yüzüğümü takmamıştım,dışarı çıktım iş için.
Geldim yok yüzük neden yok,telefonun nerde demeler..

Yorulduysan biraz dinleneceksin.
Boşanma kararı kesinse boşandıktan sonra uzaklaş ilişki düşüncesinden filan. Kafanı dinle.
Ayrıca ben eşini de anlamadım. İkinci evliliğini yapmış biri, daha tecrübeli olması lazım. Anlayıp dinlemeden sadece şüphe ile 'sen beni aldattın,boşanıyorum' denir mi?

Kötü denk gelmiş maalesef .Yapacağınız tek şey bunların bir sonu olacağını düşünmek.Sizin suçunuz değil .

Yorulduysan biraz dinleneceksin.
Boşanma kararı kesinse boşandıktan sonra uzaklaş ilişki düşüncesinden filan. Kafanı dinle.
Ayrıca ben eşini de anlamadım. İkinci evliliğini yapmış biri, daha tecrübeli olması lazım. Anlayıp dinlemeden sadece şüphe ile 'sen beni aldattın,boşanıyorum' denir mi?

Hayır anlamamışsınız o yüzden değil,ayrılmak isteyen benim çünkü bir kere aldatıldı diye sürekli bağlanmak istemiyorum üzülürüm demeleri başladı.
o olayı söyleme nedenim sadece eşimin o gün aldatıldığını öğrenmiş olmam.

Hayır anlamamışsınız o yüzden değil,ayrılmak isteyen benim çünkü bir kere aldatıldı diye sürekli bağlanmak istemiyorum üzülürüm demeleri başladı.
o olayı söyleme nedenim sadece eşimin o gün aldatıldığını öğrenmiş olmam.
Hmm anladım, doğal olarak sen de sürekli içinde şüphe olan biriyle devam etmek istemedin. Haklısın da.
İnşallah bundan sonrası iyi olur senin için.

Tamamen şansızlık. İkisi birbirinden ayrı olaylar ilk sevgiliniz karakteri oturmayan anne babasının sözünden çıkamayan silik bir karaktermiş. Eşinizse aldatılmışlığından paranoyak olmuş hasta ruhlu bir adam. İlk eşinide böyle sıktıysa kadında bıkmıştır belkide ilk eşi hiç aldatmadı eşinizi adam kuruyordur ve kendisini buna inandırmıştır. Bence geçmişi sorgulamayı bırakın önünüze bakın.

Tamamen şansızlık. İkisi birbirinden ayrı olaylar ilk sevgiliniz karakteri oturmayan anne babasının sözünden çıkamayan silik bir karaktermiş. Eşinizse aldatılmışlığından paranoyak olmuş hasta ruhlu bir adam. İlk eşinide böyle sıktıysa kadında bıkmıştır belkide ilk eşi hiç aldatmadı eşinizi adam kuruyordur ve kendisini buna inandırmıştır. Bence geçmişi sorgulamayı bırakın önünüze bakın.

ilk eşinin olayının doğru olduğuna eminim maalesef.ama bu demek değildir ki bir kere aldatılıdn diye hep aldatılacaksın.Bağlanırsam üzülürüm ne demek? o zaman ne diye evlendin.
anladığım kadarıyla o zamanda çok umursamaz,ilgisizmiş.ilgisizliği eşini yormuş olabilir tabiki.

ama hayatıma her giren bir kere aldatılmış ve artık kimseye güvenmeyen insanlar.
benim suçum ne ki? hınçlarını benden çıkarıyorlar sanki.

ilk eşinin olayının doğru olduğuna eminim maalesef.ama bu demek değildir ki bir kere aldatılıdn diye hep aldatılacaksın.Bağlanırsam üzülürüm ne demek? o zaman ne diye evlendin.
anladığım kadarıyla o zamanda çok umursamaz,ilgisizmiş.ilgisizliği eşini yormuş olabilir tabiki.

ama hayatıma her giren bir kere aldatılmış ve artık kimseye güvenmeyen insanlar.
benim suçum ne ki? hınçlarını benden çıkarıyorlar sanki.
Boşverin sorgulamayın sorularınızın cevabını hiç bir zaman bulamayacaksınız çünkü. Şanssızım değil sürekli şanşlıyım deyin ki şansı yanınıza çekin.

Ben üniversiteye gidiyordum 21 yaşındaydım sevgilim 27 yaşındaydı evin büyük çocuğuydu okulun bitmesini beklemek istemedi ailesi,sonrada ailesi biz dışardan biriyle evlilik olsun istemiyoruz dediler.
Benim ailemde okul varken karşı çıktı evliliğe derken biz ayrıldık.

Gereksiz konudan ayrılmıssınız. .
İnşallah artık yüzün güler . .

Gereksiz konudan ayrılmıssınız. .
İnşallah artık yüzün güler . .

Evet belki benim aileme direttiğim kadar o da ailesine diretse hiç ayrılmazdık.
ama kader..
teşekkür ederim inşallah.

Evet belki benim aileme direttiğim kadar o da ailesine diretse hiç ayrılmazdık.
ama kader..
teşekkür ederim inşallah.

Bikaç yıl beklemek zoruna gitmiş. .
Sizinle evlenmek istememiş bence . .
Tabii kısmet herşey. .
Kendini üzme. .
Çocuğun var mı?
Çalışıyor musunuz?

Seviyor musun hala eşini ?

Back