• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece günlük çözdüğümüz soru sayılarını yazalım mı ?

coğrafyada 1. konuyu tam anlayamadığımdan 3. konuda takıldım ve 3 gündür doğru düzgün çalışamıyorm bu gidişle halim harabb :50:

Bugün gündüz baya gezdim aksam saat 9 dan sonra 130 türkce çözdüm kısa gunün kari:31:

coğrafyada 1. konuyu tam anlayamadığımdan 3. konuda takıldım ve 3 gündür doğru düzgün çalışamıyorm bu gidişle halim harabb :50:

canım fazla takıldığın konuyu geç sonra tekrar çalış ben öyle yapıyorum işe yarıyor.
Kızlar sakın boşlamayalım sınava az kaldı. Hepimiz iyi puanlar alıcaz inşallah . Sabredelim sonra istediğimiz kadar gezeriz :)
Bugün 350 coğrafya çözdüm bende :)

anlamadığın konularda video izleyebilirsin. ben de kitaptan çalışıp anlamamıştım terimler çok yabancı geldi bana basitmiş aslında sadece ilk 2 üniteyi videodan izledim çoğu şey oturdu kafamda şimdi kitaptan çalışıyorum bi problem yok bakalım
ben bi link vereyim sana işine yarar belki

ZTV Konu anlatımı ve test çözümlü videoları ( COĞRAFYA) 60 video

herkese iyi çalışmalar

anlamadığın konularda video izleyebilirsin. ben de kitaptan çalışıp anlamamıştım terimler çok yabancı geldi bana basitmiş aslında sadece ilk 2 üniteyi videodan izledim çoğu şey oturdu kafamda şimdi kitaptan çalışıyorum bi problem yok bakalım
ben bi link vereyim sana işine yarar belki

ZTV Konu anlatımı ve test çözümlü videoları ( COĞRAFYA) 60 video

herkese iyi çalışmalar

tşk ederim arkadaşlar.bn zaten videolarla çalışıyormm ama sanırım kendimi vermediğimden kaynaklanyr.dediğinz gibi atlıcm sonra tekrar dönücm.sizede sorayım kızlar istediğim cvbı alamadım :(
1.akarsu rejimi
2.toprak tipi
3.yeraltı kaynakları

hangileri hem matematik hem özel konumdan etkilenir?

toprak tipi hem mat hem özel konum ,akarsu rejimi notlarımda orta kuşak ve matematik konumundan dolayı akdeniz iklimi görülür bilmem ne .ya bu coğ beni mahvetti 1. konuyu anlayamadığımdan 3. konuda takıldım hüf.şimdi bu toprak tipinin mat alakalı olması orta kusaklamı alakalı
birde sıcaklık farkından kasıt gerçekle indirgenmiş sıcaklık arasındaki farkmı anlayamadım bir türlü..

Bugün hiç çalışasım yoktu ondan deneme çözdüm 120 soru
Bi de 5 tane matematik denemesi çözdüm 150 soru da o
270 Soru çözdüm toplamda

Bir deneme 147 tanede coğrafya sorusu çözdum kızlar toplam 267 soru oldu :* öptüm hepinizi

Kizlar 310 tarih sorusu çözdüm yarın görüşmek üzere iyi geceler

Son düzenleme:
bugun 300 soru cozdum tarıhten turkcede cozcktım beynım bulandı bugunluk bukadar yeter:31:

Back