Sadece günlük çözdüğümüz soru sayılarını yazalım mı ?

minik_mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
514
62
98
Merhaba kızlar. Ben konulara baktım ama böyle bir konu varmı göremedim. Varsa oraya devam edebiliriz .
Günde toplam kaç soru çözüyorsak buraya girip yazalım mı? Birbirimizi bu şekilde motive edebiliriz. Hafta sonlarıda toplam çözdüğümüz soru sayılarını ders ders yazalım. Bana katılırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürederim kızlar

Son düzenleme:
Hayırlı olsun yeni topiginHemen yazayım ben dün tarihten 300 soru çözdüm bugünküleride bildirirm aksam

Konu süper olmuş ya benm için başkalarının soru sayısını görmek çok iyi oluyo
Ders çalışma isteği uyandıran tek yön bu sanırım bende.
Oyüzden hep bakarım kim ne kadar çözmüş diye
Bu başlıkta toplanması çok iyi olmuş

Bi tane 120 soruluk deneme çözdüm
60 tane de geometri sorusu çözdüm
Akşam yatana kadar da 20 tane tarih testi çözcem her birinde 15 soru var yani 300 soru var
yani yatana kadar 480 soru olacak inşallah :))

güzel bir konu olmuş ama ben daha konuları halledemedimeğitim bitsin genel kültür genel yetneği de mayısa kadar halledip full soru çözümüne geçmem lazım

Bi tane 120 soruluk deneme çözdüm
60 tane de geometri sorusu çözdüm
Akşam yatana kadar da 20 tane tarih testi çözcem her birinde 15 soru var yani 300 soru var
yani yatana kadar 480 soru olacak inşallah :))

ohaaa desem yanşl anlamazsn umarım DD mşllh ya ... ne kdr çok çözmüşsün..insanın eli gözü yorulur :/
allah daim etsn cnm azmini
ben saymıyrm hiç ya çözdklerimi:/ daha konular bitmedi:/ hem eğitim hem gk-gy götrmk zor oluyr... türkçe daha hiç yüzüne bakmadım..nasılsa bi şklde onu hallederim diye
allah yardımcımız olsun

Benim konularımda tam bitmedi ama her konu bitiminde cözebildiğim kadar soru çözüyorum kızlar soru sayısını okudukça maşallah demeyi unutmayalım malum nazar değmesini istemeyiz:)

okyanuscum öteki topik yetmedi buralaramı aktın
bari ordanda kızlara rklm yapalım burayada yzsınlar

KPSS dedim akan sular dürüyor benim icinReklam yapalım iyi olur ben diğer topikte soru sayımı hep yazıyordum şimdi buralarda yazarim

Benim de konular bitmedi bi tek tarih türkçe matematik bitti ama ben hem konu çalışıyorum gün içinde hemde soru çözüyorum konu çalışmam uzun sürdüğü günler daha az soru çözüyorum ama bugün konu çalışmadım bi tek konu tekrarı yaptım. Bu azimin sebebi de sınava 2 ay 3 hafta kalmış olması kısacası tutuştum ondan

ben de aşka geldim dershanede yatacam artık evde çalışamıyorum.deli gibi çalışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…