- 24 Haziran 2011
- 23.369
- 48.581
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ben gunlerdir sahibinden de ev bakiyorum ama gebze hakkinda internette oyle kotu yorumlar varki bi cok farkli forum sitelerinden oraya tayin olmus kisilerin yorumlarina baktim herkes berbat cok kotu yok insani soyle yok havasi kanser etme garantili yok yolunuzu keseler yani baktikca icim sisti simdi bo ev begeniyorum sahibinden de e ev guzel ama o mahalle belki pis bi yermi cocuklarla yasamaya uygun mu
Dogma buyume ankara da yasiyorum burda ki cok pis belli basli semtler var o semtlerde bile guzel yeni bi bina yapili bi daire bulunuyor ama sadece daire gorunuyor ev bakarken cevre nasil bilmeyince fikrin olmayinca cok zormus ben tum onerileri not aliyorum burasi cok yardimci oldu en azindan semtler hakkinda bi fikrim olur gidince oncelikli oralardan bakarim
Tatlım ben ters derken ıstanbul tarafına ters demek istedim
Ben gunlerdir sahibinden de ev bakiyorum ama gebze hakkinda internette oyle kotu yorumlar varki bi cok farkli forum sitelerinden oraya tayin olmus kisilerin yorumlarina baktim herkes berbat cok kotu yok insani soyle yok havasi kanser etme garantili yok yolunuzu keseler yani baktikca icim sisti simdi bo ev begeniyorum sahibinden de e ev guzel ama o mahalle belki pis bi yermi cocuklarla yasamaya uygun mu
Dogma buyume ankara da yasiyorum burda ki cok pis belli basli semtler var o semtlerde bile guzel yeni bi bina yapili bi daire bulunuyor ama sadece daire gorunuyor ev bakarken cevre nasil bilmeyince fikrin olmayinca cok zormus ben tum onerileri not aliyorum burasi cok yardimci oldu en azindan semtler hakkinda bi fikrim olur gidince oncelikli oralardan bakarim
Cok yardimci olacak bu bilgiler allah razi olsun arabamiz yok ve bi sure alamayiz kis gunu tasinma zaten tuzlu olacak birazBen Gebze'de oturuyorum. Darica bayramoglu guzel ama trafik sorunu var. Hele sabahlari 45 dk yi bile bulur ise gitmesi. O noktaya yakin kirazpinar var yeni bir yerlesim. Biraz dag basi gibi kaliyor ama arabayla merkeze 10 dk. Binalar yeni ve isyerine de yakin. Onun disinda Mutlukent'te arkadas ulasimi ters demis de surekli merkeze minibus ve otobusler var. Ben istasyonda oturuyorum mesela tek vasitayla buraya kadar gelinebiliyor.
Gebze carsi icinde temiz daire bulmak cok zor. Carsi ve cevresi oldukca eski binalardan olustugu icin temiz yer bulma ihtimalin cok dusuk. Hadi buldun diyelim kirasi cok olur. Ki sacma sapan eski binalara bile gereksiz fazla kira istiyorlar. Ayrica eski binalar pek saglam degil. Depremden zemin saglam diye kurtulmus ikinci sansi zor yakalayacak binalar hep. Ben bedava verseler oturmam.
Cayirova ana cadde disinda bildigin gecekonduluk yer. Duzgun bi ev bulabilir misin bilmem.
Sultan Orhan mahallesi carsiya yakin nispeten de duzgun bir mahalle. Ama binalarin cogu eski ve kiralar yuksek. Yine de bir bakarsin.
Tatlikuyu mahallesinde duzgun evler cok var belki uygun kirali bir ev bulabilirsin. Ama yol acisindan biraz ters, aracin varsa her yere cok yakin.
Inonu ve gazi mahalleleri hem cok yakin hem de uygun ve yeni evler var. Bu mahallelerin bazi bolgelerinin adi cikmis ama bazi bolgeleri de gayet duzgun bence. Hem piknik alanlarina da yakin.
Guzeller osb nin cevresi hep fabrikalik ve Gebze'nin cogu yeri imalathane gorunumunde oldugu icin cok da bir alternatifin yok maalesef.
Ankarada isi iki vesait gidiyordu 1 saat suruyordu ulasim zaten zordu ondan zaten cok uzak olmasin diyo yillardir yol sorunu vardihaklısın bir de Ankara da ev ile iş arası kaç dakika idi
şunun için sordum ,yukarıda Gebze de oturan arkadaş orası uzak trafikte 45 dakika demiş
biz o mesafelere Bursa da kısa diyoruz mesela
Ankara için de öyledir bence
yakın uzak vs yaşam algısına göre değişir
konu sahibi sakın sakın çarşı vs düşünmeyin. benim babam 60 yıldır gebze'de son on senedir 6 kere çıkmamıştır arabayla çarşıya arkadaşın söylediği gibi :)Gebze'de hizli buyumeye bagli bi trafik ve otopark sorunu var. Hele carsi ve osb kavsaklarindan ise gidis ve cikis saatlerinde bazen yarim saat cikamiyorsun. Mesela ben carsiya asla arabamla gitmem. Bu yuzden uzak bi nokta sececekse de trafiksiz bir guzergah olmali.
Cok yardimci olacak bu bilgiler allah razi olsun arabamiz yok ve bi sure alamayiz kis gunu tasinma zaten tuzlu olacak biraz
Ise en yakin yerlesim yeri gaziler mis sizin inonu ve gazi dediginiz yer orasi mi birde okul hepsinden onemli evi okulun cok yakininds tutmaliyim cunku kizim bu sene 3.sinif o bitirdigi yil diger kizim baslayacak yakin olmasi cok oncelikli
Ankarada isi iki vesait gidiyordu 1 saat suruyordu ulasim zaten zordu ondan zaten cok uzak olmasin diyo yillardir yol sorunu vardi
konu sahibi sakın sakın çarşı vs düşünmeyin. benim babam 60 yıldır gebze'de son on senedir 6 kere çıkmamıştır arabayla çarşıya arkadaşın söylediği gibi :)
bana da em uygun alternatif mutlukent geliyor. güzeller osb ye gebze tarafından gelirken mesai saatleri içerisinde bir yolda olmasa diğer yolda muhakkak takılırız trafiğe, orası allah'ın emri. temiz ve yeni daire bulabilirseniz çayıroava'dan namet'e doğru binalar var orası da olabilir.
Tabiki orasi oyleo zaman bence hiç takmayın
okul araştırın
okul ve uygun ev bulunsun
eşiniz işe her türlü gider gelir
OSB ye yakın olsa da her halükarda OSB içinde oturamayacağınıza göre uzak olacak ev zaten
yani 10-15 dakika daha yakın diye neden iyi okuldan uzağa taşınasınız ki
Güzeller sanayi bölgesine en yakın mutlukent var ama orası da ulaşıma ters. Gebze çarşıya uzak biraz bide sanayiye yakın olduğu için biraz hava kirliliği filan. Eşinizin servisi var mı? Biz cayirova da oturuyoz ulaşıma çok kolay gebze harem minibüs hattı da çok yakın. Istanbul tarafına gitmek istediğiniz zaman kolaylık olur.
Mutlukent ilk tercihim onermislerdi ilk oraya bakacagim hafyasoni gidince huzurkenti duymamistim oda bi altarnatif oldu sagolun
Yok mu baska gebze li arkadaslar?
BilmiyordumGebze Mutlukent mi ulaşıma ters yapmayin Allah aşkına artık.mezarligin oraya kadar Kartal'da otobüs geliyor adliye açıldığı için
Zaten annenlerin arabayla gidip arayacagiz evi biraz telase biraz cekimserlik uzuntu hepsi karisik insallah kafamiza gore hemen buluruz birazda sans isiBilmiyorum ama masrafiniz çoktur belki ama gebzeden günlük arac kiralayip arasaniz belki kısa sürede halledebilirsiniz, kolaylıklar..
Zaten annenlerin arabayla gidip arayacagiz evi biraz telase biraz cekimserlik uzuntu hepsi karisik insallah kafamiza gore hemen buluruz birazda sans isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?