- 7 Kasım 2019
- 18
- 4
- 42
-
- Konu Sahibi delinintekiyim
Herkesin dini,yasam biçimi kendine.bi arkadaşım vardı önce kapandı yıllar sonra tekrar açıldı.sonra tekrar kapandı ve acıldı hatta boşanmayı bile göze alarak ...bence net bir karar verin.sonrada kapansam mo acaba dıye düşünmeyin bu resmen dinle dalga geçmek gibi bir sey olur
Zaten şu an bone kullanıyorum, şık hazır bölmelerden alışmak için. Zaten makyaj yapıyorum..Yavas yavas gidin bence cok ani degisiklikler yapmadan.
Once basortusunu geriye itin, 2 hafta oyle yapin sonra giymemeye baslayin.
Giymek istemiyorsaniz giymeyin zorla degil ya. Nasil istiyorsaniz oyle yapin.
İyi okuyun tekrar tekrar açılıp kapanmaktan bahsediyorumNe alaka dalga gecmek, insan robot degil fikirler, duygular, dusunceler degisebilir. Ayrica ortunmeyince dinden cikmiyorsunuz. Yalan soylemiyorsunuz, rusvet yemiyorsunuz, kul hakkina girmiyorsunuz, cinayet islemiyorsunuz dinle neden dalga gecmek olsun? Su dunyada kadinlarin giysilerine gelinceye kadar nice haramlar var.
Biri illa kapan demedi bundan bahsediyorumOrtamdaki genel durumdan dolayı kapanınca, bu baskı olmuyor mu?
Bir karar verip uygulama konusunda sıkıntılar yaşamak gibi düşününNasıl dini olmayan bir yorum olacak ki buna?
Biri illa kapan demedi bundan bahsediyorum
O zaman her ne karar verecekseniz kendiniz verin bence. Kimseyi karıştırmayın. Böyle süreçler çok yıpratır insanı zaten bir de ekstradan dışarıdan müdahil olanlar sinirinizi bozabilir.Bir karar verip uygulama konusunda sıkıntılar yaşamak gibi düşünün
Yaşayanlarla konuşmak için açtım konuyu daha çok Ya da bana güç verecek olanlarla konuşmak için..O zaman her ne karar verecekseniz kendiniz verin bence. Kimseyi karıştırmayın. Böyle süreçler çok yıpratır insanı zaten bir de ekstradan dışarıdan müdahil olanlar sinirinizi bozabilir.
İyi okuyun tekrar tekrar açılıp kapanmaktan bahsediyorum
Eee ben de ilk cümlemde onu dedim. Fikirler değişebiliyor pekala.
Bir de para için kapanan milletvekili/MV eşi ablalar var bana sorarsanız rezilin büyüğü onlarŞimdi onlar kapanınca büyüüüük sevaba girmiş oluyor amma velakin bizlerle kafa buluyor bu günah oluyor mu olmuyor mu??
Bunların İslam'a aykırı OL-MA-DI-ĞI-NI anladığımız gün çağ atlayacağız. Ve o zaman gerçekten Allah'ın rızasını kazanacağız.Lakin hep aykırı bir tiptim, müziği, sanatı seven, renkli giyinen, göz makyajini seven ve yapan biri idim
valla günahı bilmem ama bence komik oluyorEee ben de ilk cümlemde onu dedim. Fikirler değişebiliyor pekala.
Bir de para için kapanan milletvekili/MV eşi ablalar var bana sorarsanız rezilin büyüğü onlarŞimdi onlar kapanınca büyüüüük sevaba girmiş oluyor amma velakin bizlerle kafa buluyor bu günah oluyor mu olmuyor mu??