Sadece fikir istiyorum.

Bende tam tersi bir durum olmuştu. Yıllarca çok rahat yaşadım, rengarenk saçlarım vardı. 10 yıl elektro gitar çaldım. Çevremde her telden insan vardı eşcinseli feministi ateisti muhafazakarı hatta madde bağımlısı 😁 bu etiketlerin dışında "insan" yanlarıyla iletişim kurduğum için iyi niyetli ve keyifli olanlarla arkadaşlık ediyordum sadece. Yani ben öyle düşünüyordum. 4 sene önce yanlış giden şeylerden vazgeçip namaza başladım ve kapanmaya karar verdim ama etrafıma bir baktım kimse kalmamış 😁 o günlerden sadece birkaç arkadaşım kaldı. Hepsi kendileri seçti gitmeyi. Kapalıyım, beş vakit namazımı kılıyorum çok şükür ama hala metal müzik dinliyorum bayıla bayıla. Dışarıdan bakınca benden çok farklı görünen arkadaşlarım var hepsini çok seviyorum. Yani işte ben de kapandığımda çok sıkıntı çektim. Başörtüsünü gören yallah arabistana diyor arkadaş, kendisi ülkesine benim kadar hizmet edebilmiş gibi. Siz açık da olsanız kapalı da olsanız giyim tarzınızdan, sanatseverliğinizden genel olarak seçimlerinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Her durumda neyseniz o olun, kimseyi takmayın, elalem ne der diye hayatınızdan taviz vermeyin. Herşey gönlünüzce olur inşaallah
Zaten yaşam tarzımı değiştirmeyeceğim, ibadetlerimden vazgeçmeyeceğim, Sadece başımda örtü olmayacak.

Nasil yasamak istiyorsan öyle yasa. Hayat o kadar kisa ki. Milletin ne dedigini düsünme. Kapali kalmak istiyorsan kal, açilmak istiyorsan açil. Eger degisik bakis açilari istiyorsan, geçenlerde bu video'yu izlemistim. Inglizcen varsa, seninde iglini çekebilir.

Yumuşak diliniz için teşekkür ederim.
Ben zaten tesettürlü giyinmiyorum. Yanı pardesü vs gibi. Tunik altında kot pantolon, yüzde makyaj . Yanı zaten tesettürlü durmuyorum, renkli giyiniyorum, yani elimden bu kadarı geliyor. Küpe, kolye vs takıyorum, boynum açık oluyor vs...

Tesettürlü değilsiniz zaten
Herkes istediği gibi giyinir, bunu kimse eleştiremez ama tesettür denilen olay çok farklı
Anladığım kadarıyla bu şekilde mutsuzsunuz, mutlu olduğunuz şekilde giyinin o zaman, bu Allah ile sizin aranızda kimseyi ilgilendirmez

Güzel gönlünden ne geciyorsa onu yap hayat senin inanc kalbinde davranışında ruhunda bas örtunde degil yavas yavas yap dikkat cekmeden insanlar hadsiz ve konusmayı severler o yuzden konusana cevabını net ver ki konusma payı kalmasın...

Ne istiyorsan onu yap. İstersen bir anda açıl, istersen yavaş yavaş. Ben olsam bir anda açılırdım. Neden dersen, diğer türlü tereddüt ve duygu durum değişiklikleri yorar beni. Bir anda olsum bitsin isterim.

X