• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece duaya ihtiyaçımız var...lütfen

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
kardeşimi ameliyata almışlar,suan yurtdısında...
elimiz kolumuz bağlı,hayati tehlikesi oldgunu öğrendik sadece..yanında hiç kimse yok suanda..hala ameliyatta....
alllahım ona bişey olmasın.uzakta cok uzakta...kızlar sadece duanızı isityorum....çok çok saolun okuyan ve dua eden herkes için...

inşallah sağ salim atlatır, şimdiden geçmiş olsun.

hayirdir nesi var,cok gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

bulusis seni takip ediyorum zor zamanların oldu ama çok güçlü bir insansın.. Rabbim yardım etsin, inş bunuda atlatıp kardeşinin güzel haberlerini yazacaksın.. sadece inan buna.. dualarımdasın..

hayirdir nesi var,cok gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

apandist,doktorlar vücudu zehirledğini söylemiş.az önce haber geldi ameliyattan çımış,durumu iyiymiş ama net bilgi için birazdan arayacaklarmıs.ağlamaktan helak oldum.ne zormus.elin kolun bağlıiuzakta beklemek.....

bulusis seni takip ediyorum zor zamanların oldu ama çok güçlü bir insansın.. Rabbim yardım etsin, inş bunuda atlatıp kardeşinin güzel haberlerini yazacaksın.. sadece inan buna.. dualarımdasın..[/QU

allah razı olsun canım.amin inşallah atlatırçkötü durumdayım buraya girdim dua almabilmek için

Son düzenleme:
apandist,doktorlar vücudu zehirledğini söylemiş.az önce haber geldi ameliyattan çımış,durumu iyiymiş ama net bilgi için birazdan arayacaklarmıs.ağlamaktan helak oldum.ne zormus.elin kolun bağlıiuzakta beklemek.....

canim ya tekrar cok gecmis olsun,bak iyiymis durumu tez zamanda iyilesir insALLAH:nazar:

Cok üzüldüm, yüce rabbim yardimciniz olsun.
Umarim kardesiniz bir an önce sagligina kavusur, Allah sifa versin. :34:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin,biran önce sağlığına kavuşur inşaallah.

canım çok geçmiş olsun..Allah şafi ismiyle şifasını versin.. inşaallah tez zamanda ayağa kalkar canım...

kardeşimi ameliyata almışlar,suan yurtdısında...
elimiz kolumuz bağlı,hayati tehlikesi oldgunu öğrendik sadece..yanında hiç kimse yok suanda..hala ameliyatta....
alllahım ona bişey olmasın.uzakta cok uzakta...kızlar sadece duanızı isityorum....çok çok saolun okuyan ve dua eden herkes için...

ALLAH yardım etsin...

Back