• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece dn resimleri ^^

qadife

Rabbim Sana Emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.942
2
156
Sivas
EvLiLeR BuYRuN HaDe YoRuM YoK YaZı YoK SaDeCe ReSiMLeRiNiZi KoYuN BaKaLıM opuyorumnanaktan

yaa arkdşlar yazdıgım sey cok acık sadece resim koyun demişim anlamıcak ne var bunda :olmaz:
siz hala yorum yapıyo yazı yazıyosunuz !!!!!!!!!!

ilk ben başlıyayım bari. kızlar alıntı yapmayın silicem

Eklentiler

• $DSCN0675.jpg
    $DSCN0675.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 142
  • $DSCN0678.jpg
    $DSCN0678.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 121
  • $DSCN0673.jpg
    $DSCN0673.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
yukarıdan onun içinde indirdiler canım bizi aşağıya inincede kapılarını açtılar bizde içinden çıktık.
balkabağı gibi birşey
bu arada teşekkür ederim cnm

BULUTOLSAM

orjinalliğe bak bayıldım valla

Son düzenleme:
Bende başlığı görünce bu kız düğünü yapmadan nasıl resim koyuyo dedim :uhm: :roflol: :roflol:
evlenince koyacam hemşo :lepi: :roflol:

sadece resim yorum yok demis arkadaslar ama kizlar sagolsun dinlememisler:)
herkes dügününden en sevdigi bi foto koysaydi daha mantikli olurdu..

kadınlar kulubünde yorum yapılmadan sadece resimlerin konduğu nerde görülmüş.
çatlarız valla:)

bu arada bir bulut olsam
kabaktan çıkma gerçekten çok orijinal olmuş, bayıldım...

you know maşallah ya sizde harika bir çift olmussunuz üstelik resim kalitesi harika ne diyip böyle çektiriyorsunuz yani sen fatarafçıya herhangi bir istekte bulundun mu kısmet olupta bende evlenirsem böyle açık havada ve sizinki gibi isterim..cvp bekliyorum

canım benim mersinde nikahım istanbulda düğünüm oldu zaten bakarsan saç modelimden fln anlarsın 2 kere oldugunu :kedi: fotografcılar ankaradan geldi mersinde düğün hikayesi ( sabah uyandıgım andan akşam nikah sonuna kadar kuaförde fln + dıs mekan cekimleri ) istanbulda sadece dıs mekan cekimi yaptırdık sanırım butun fotocular yapıyormus dıs mekan istiyorum diyince ama ben guvenemedim ve profesyonel kişilerle çalışmak istedim albümlerdede bir dugun gördüm die baslıkla diger fotolarımada bakabilirsin istersen 1000 den fazla foto var ben en cok begendiklerimi ekledim siteye

Back