H Harikasevda Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 169 94 33 22 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #1 Diklestirme yaptıran yokmu hiç yahuu herkes protez mi koyduruyor
SolitaryWitch Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2016 1.015 3.985 23 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #2 Harikasevda .!.: Diklestirme yaptıran yokmu hiç yahuu herkes protez mi koyduruyor Genişletmek için tıkla... Buna dr karar veriyor örneğin benim muayene olduğum tüm drlar protez koyamayız doku kaybı yok sadece toparlayabiliriz dedi.
Harikasevda .!.: Diklestirme yaptıran yokmu hiç yahuu herkes protez mi koyduruyor Genişletmek için tıkla... Buna dr karar veriyor örneğin benim muayene olduğum tüm drlar protez koyamayız doku kaybı yok sadece toparlayabiliriz dedi.
H Harikasevda Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 169 94 33 23 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #3 NAZZOZZ .!.: Buna dr karar veriyor örneğin benim muayene olduğum tüm drlar protez koyamayız doku kaybı yok sadece toparlayabiliriz dedi. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle denildi ist bende Zaten yaptırımları arıyorum zorla kimse kimseye implant koyamazya:)))
NAZZOZZ .!.: Buna dr karar veriyor örneğin benim muayene olduğum tüm drlar protez koyamayız doku kaybı yok sadece toparlayabiliriz dedi. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle denildi ist bende Zaten yaptırımları arıyorum zorla kimse kimseye implant koyamazya:)))
SolitaryWitch Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2016 1.015 3.985 26 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #4 Harikasevda .!.: Bana da öyle denildi ist bende Zaten yaptırımları arıyorum zorla kimse kimseye implant koyamazya:))) Genişletmek için tıkla... Bence takılacak hale gelmesini beklemek te mantıklı :))
Harikasevda .!.: Bana da öyle denildi ist bende Zaten yaptırımları arıyorum zorla kimse kimseye implant koyamazya:))) Genişletmek için tıkla... Bence takılacak hale gelmesini beklemek te mantıklı :))
H Harikasevda Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 169 94 33 27 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #5 NAZZOZZ .!.: Bence takılacak hale gelmesini beklemek te mantıklı :)) Genişletmek için tıkla... Niye taktırmak çok mu mantıklı bisey
NAZZOZZ .!.: Bence takılacak hale gelmesini beklemek te mantıklı :)) Genişletmek için tıkla... Niye taktırmak çok mu mantıklı bisey