Rabbim hastalarınıza tez zamanda şifa versin inşallah . Herşey üst üste gelmiş bunalmışsın dua et bol bol . iş konusu herkes de bi sıkıntı inşallah bulabilirsin . Allah izin verirse bizde 15 Aralık da nişan yapıcaz ( daha bugün kesinleşti tarih ) Durumunuzu biliyorlarsa zaten ona göre harcama yaparsınız karşı taraf pek bişi beklemez
Rabbim hastalariniza sofa versinde, neden kendi basina bu kadar sorumlulugun altina giriyorsun?
Acilen ortam degistirmen sart cnm.
Ucretsiz verilen kurslara gidebilirisin, hem aldigin sertifikalarla, farkli alanlarda is basvurmani da kolaylastirir.
Cok bunalmissin, cok iyi anlasiliyor bu.
Arada kendine zaman ayir, nefes al biraz.
Birde kendi kardesime de bun soyluyorum;
Herseyin, herkesin sorumlulugunu yuklenme.
Kendin icin birseyler yap.
Aminnn , hepimiz mutlu oluruz inşallah da bu bir derdim var bölümü bomboş kalır : ) Ne mezunusun ? bulunduğun il ve ya ilçe dışında da araştırdın mı hiç ? Büyüklere hastalara bakmak çok büyük sevap ama kendini sağlığından da olmaman lazım
Bunlarn hepsi ALLAH'in sinavi hepside size yüklenmis umarim iyi bir sekilde atlatirsiniz isyan etmeden sükür ederek.
Rabbim yar vede yardimciniz olsun.. Unutmayin kötü günlerden sonra güzel günler vardir, bunu bekleyin herkezin kötü günleri olur,
Inanin kendinize vede ALLLAH'in hep yaninizda oldugunu bilin, yaptiginiz yardimlarin karsilini vercektir size, siz daima olanlara razi olun kötülüge bile iyilikle karsilik verin..
Vesselam.
ne dicem şaşırdım ya , en iyisi dua edeyim de öyle bi faydam dokunsun .
Canim Allah acil sifalar versin Insallah. Inan cok üzüldüm haline. Helal olsun sana valla nasil basariyorsun nasil kalkiyorsun onca isin altindan. Enisten cok ayip etmis bir fotograf makinasi icin gercekten. Allah yardimcin olsun, umarim en kisa zamanda bir is bulursun
kesinilkle öyle kötülüğe iyilikle karşılık vermek bunu düşündüm bugun... eniştem facebook ta bir video paylaşmış ben evliyim sen evlisin neyleyim gibi birşeydi sanırım altınada yorum yapmış gerçekler diye ne yapayım şimdi beynimden vuruldum sanki.....benim ananem der teyzen enişten uzaklaştı neden acaba hayatında başka biri mi var diya kadının dışarı çıktığı yok bilgisayar deseniz bilmez butun gün evde bende kızarım hep kendi kızından mı şüphe ediyorsun dıye enişteme bakın ya ne rezil insanmış sonuçta teyzem bu haldeyse bu onun da suçu bir nebze uğrasmadı bile iyileşsın diye hep biz koşturduk tabi bizim canımız ama keşke başarılı olabilseydik
Güzel şeyler düşünmeye çalış kendini motive et mesela ben o kadar stres yaptım ki nişan nasıl olcak onca insan eve nasıl sığcak ben ne giycem ne seçicem onca insan karşısında nasıl durcam topuklu ayakkabıyla evde nasıl yürücem ya düşersem vs vs içim daraldı sözlümle de bi güzel kavga ettim ama karar aldım güzel hayaller kurucam : ) sende çeyizi düşünme elbet bişiler olur sen almasan bile teyze amca vs illa ki birer parça alır , güzel hayaller kur . ( azcık kendi konumuda karıştırdım kusura bakma örnek vermek istedim : )
Siz elinizden geleni fazlasiyla basinizdaki dertleriyle yapmissiniz, teyzenizin esi saglikta hastalikla mutlulukta vs. teyzenizin yaninda olmaliydi bunuda yapmadigi halde halen konusuyorsa vijdani sizlamiyorsa cok merhametsizmis. Aldatma gibi bir durumda varsa oda ortaya cikar, hicbir gizlenmis, yalan sonuna kadar gizli kalamaz.. herkez
hakkettigini bulur.
valla o video ne demek bilmiyorum ki ne anlama geliyor yapmıştır demiyorum ama bişeyler yaşanmış belli sanki teyzeme bir bağırsa teyzem korkuyor kadın artık ne yapacağını bilemiyor eskiden cevabını esirgemezdi şimdi ağzını açamıyor yani karı kocanın arasına girilmez ama onu öyle savunmasız gördükçe ben giriyorum araya vicdanın yok mu senin diye o parasının derdinde her lafında benim ölüm bile para ediyor rahat yaşarsınız diyor ne demekse küçümsüyor resmen babam gibi severdim nefret ediyorum artık
Ben nişan elbiselerine modellerine de bakamıyorum hepsi 90-60-90 hatunlar , ben ise ohooooUnutma güzel şeyler düşünmeyi hayal etmeyi , genciz daha biz içimizi bari karartmayalım , ileride çocuk yapma büyütme sıkıntıları torun torba sorunları olacak geleceğe biraz yer bırakalım şimdiden kararırsak vay ki ne vay halimize : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?