• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece dertleşmek istedim Yazıp rahatlamak :(

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhaba arkadaşlar öyle kötüyüm ki bu sıralar anlatamam herşey üst üste geliyor nerden başlayayım neler anlatayayım bilmiyorum sadece içimdekileri yazmak istedim

herkesin derdi var bizimde var ailecek....kötü zamanlar geçiriyoruz.... başta teyzemlerin 15 sene çocugu olmadı en sonunda tedaviyle bir kızları oldu..... 3 yasında şimdi maşallah çokta akıllı..... ama teyzem kötüleşti depresyona girdi kurtulamadı ve sanırım şizofrene çevirdi.... tedaviyi kabul etmiyor ailede bu tür işlere koşturan benim çok koşturdum hastaneye götrdüm hatta yattırtırdım olmadı hocalara götürdük neler neler..... eniştem çok dırdırcı teyzeme hiç rahat vermiyor çok saçma konusur yani eniştem anlatılmaz yaşanır o kadar diyorum

sonra kardeşimin dizinde tümör çıktı yine..... doktor doktor koşturdu......k en son tıp fakültesinde uzman varmış oraya gittik onlarda bizi 5 ay oyaladılar...... yok radyolojıyle konuşçaz sizi arayacağız..... aradan 2 ay geçti gittim hayırdır aramadınız dedim ....tamm sizi çok bekletmişiz onkolojıyle konuşalım arayacağız peki dedim..... aradan 1 ay geçti en sonunda bi doktor tanıdık yardımıyla işlemleri hızlandırdık..... çarşamba günü biyopsi yapacaklar allahın izniyle..... bu tümör kötü huylu gözüküyormuş alınması lazımmış mutlaka bütün doktorlar öyle diyor ve buna rağmen 5 ay beklettiler bizi ondan bir moralim bozuk zaten

sonra sözlüm ayrı şehirlerdeyiz çok zor görüşüyoruz 10 gün önce askere yolladım o kadar zor ki ayrılık kahroluyorum haber alamayınca korkuyorum noldu diye geceleri uyuyamıyorum sıkıntıdan uçuk kapladı dudaklarımı nişan yapacağız temmuzda maddi dururmumuz pek iyi değil çalışmam lazım heryere cv bırakıyorum internetten olsun işkurdan olsun istihdam günleri var oralardan yolladım iş ayarlayacağız diyen komşular akrabalar...... hiçbirinden tık yok.... özgüvenimde azaldıı artık bişey başaracağımı zannetmiyorum....

bunların savaşını verirken teyzemin eşi olan eniştemin fotoğraf makinesi vardı pikniğe gittik kayboldu....bulamadım çok aradım ama yok...nasıl gitti bilmiyorum düştümü ne yaptı neyse lazım olmadıkça bizden almazlar....bugun geldiler fotoğraf makinesini verin diye....bende pikniğe gittiğimizde kaybolmuştu biliyordunuz dedim......benim ailem bilmiyordu bir de emanet mal kimin kaybettiği belli değilde benim üzerime kaldı işte....sonra annemlerden bir ton lafff... allah beni kahretsinde bilmem ne de bir sürü..

dertlerim bitmezmiş gibi birde bu çıktı eniştemin amacı belli kızınız makineyi kaybetti haberiniz olsun tavırlarında lazmılığından değil yani okadar iyi tanıyorum ki onu anlayabiliyorum....neyse inşallah çalışırsam alacağım bir tane...onun malı onda kalsın lazım değil bizee....

dedem felçli onun kontrolleri ananem hasta onun kontrolleri annem ameliyat oldu onun kontrolleriii...bakacağım tabi başım üstünede herşeyi üzerime aldım artık bişey olsa bana geliyorlar bir allah razı olsun beklerim beddua ederler.....br ananeciğim benim arkamda allah razı olsun oda olmasa ne yaparım bilmiyorum inanın..

yani aslında derdim çokta inşallah anlatabilmişimdir arkadaşlar sadece çok doluyum ne yapacağım bilmiyorum çıkmazdayım sanki allahım sabır versin derdi olanlarada dermen versin inşallahh.....

Rabbim hastalarınıza tez zamanda şifa versin inşallah . Herşey üst üste gelmiş bunalmışsın dua et bol bol . iş konusu herkes de bi sıkıntı inşallah bulabilirsin . Allah izin verirse bizde 15 Aralık da nişan yapıcaz ( daha bugün kesinleşti tarih ) Durumunuzu biliyorlarsa zaten ona göre harcama yaparsınız karşı taraf pek bişi beklemez

Rabbim hastalariniza sofa versinde, neden kendi basina bu kadar sorumlulugun altina giriyorsun?

Acilen ortam degistirmen sart cnm.
Ucretsiz verilen kurslara gidebilirisin, hem aldigin sertifikalarla, farkli alanlarda is basvurmani da kolaylastirir.

Cok bunalmissin, cok iyi anlasiliyor bu.
Arada kendine zaman ayir, nefes al biraz.

Birde kendi kardesime de bun soyluyorum;
Herseyin, herkesin sorumlulugunu yuklenme.
Kendin icin birseyler yap.

Rabbim hastalarınıza tez zamanda şifa versin inşallah . Herşey üst üste gelmiş bunalmışsın dua et bol bol . iş konusu herkes de bi sıkıntı inşallah bulabilirsin . Allah izin verirse bizde 15 Aralık da nişan yapıcaz ( daha bugün kesinleşti tarih ) Durumunuzu biliyorlarsa zaten ona göre harcama yaparsınız karşı taraf pek bişi beklemez

allah mutlu etsin :D teşekkür ederim iyi dilekleriniz için eminolun her dakika dua ediyorum allaha beynim kaldırmıyor içim kaldırmıyor artık allahım yardımcım olsun düğünümü kendim yapmak zorundayım onlar biliyor durumu ama benimde bişeyler yapmam lazım beş kuruş parafm yok çeyizim yok babamın borçları var ben iki yıllık ünv. mezunuyum nasıl okudum anlatamam size bana gelince hiç para olmuyor sigaraya var ama mesela neyse önemli olan benimde çalışmam inşallah bir yerlerrden bişeyler çıkarda rahatlarım bir nebze olsun :(

Aminnn , hepimiz mutlu oluruz inşallah da bu bir derdim var bölümü bomboş kalır : ) Ne mezunusun ? bulunduğun il ve ya ilçe dışında da araştırdın mı hiç ? Büyüklere hastalara bakmak çok büyük sevap ama kendini sağlığından da olmaman lazım

Rabbim hastalariniza sofa versinde, neden kendi basina bu kadar sorumlulugun altina giriyorsun?

Acilen ortam degistirmen sart cnm.
Ucretsiz verilen kurslara gidebilirisin, hem aldigin sertifikalarla, farkli alanlarda is basvurmani da kolaylastirir.

Cok bunalmissin, cok iyi anlasiliyor bu.
Arada kendine zaman ayir, nefes al biraz.

Birde kendi kardesime de bun soyluyorum;
Herseyin, herkesin sorumlulugunu yuklenme.
Kendin icin birseyler yap.

çok haklısın canım kurslarada başvurdum kursiyer toplayamadıkları için açılmadı ama benim çalışmam lazım hayyatta en değer verdiğim insan ananemdir oda bana değer verir bize gelip ağlar teyzen böyle enişten böyle diye kıyamıyorum ki ne yapayım sonra kardeşimi ağlarken görüyorum tümör konusunu iyice kafasını takmış ona da kıyamıyorum onlar için uğraşıyorum bir patlama olacak ama ne zaman inşallah atlatırım zor bir dönemden geçiyorum teşekkür ederim cevabın için eksik olmayın

Bunlarn hepsi ALLAH'in sinavi hepside size yüklenmis umarim iyi bir sekilde atlatirsiniz isyan etmeden sükür ederek.
Rabbim yar vede yardimciniz olsun.. Unutmayin kötü günlerden sonra güzel günler vardir, bunu bekleyin herkezin kötü günleri olur,
Inanin kendinize vede ALLLAH'in hep yaninizda oldugunu bilin, yaptiginiz yardimlarin karsilini vercektir size, siz daima olanlara razi olun kötülüge bile iyilikle karsilik verin..
Vesselam.

Aminnn , hepimiz mutlu oluruz inşallah da bu bir derdim var bölümü bomboş kalır : ) Ne mezunusun ? bulunduğun il ve ya ilçe dışında da araştırdın mı hiç ? Büyüklere hastalara bakmak çok büyük sevap ama kendini sağlığından da olmaman lazım

ben moda tasarımı mezunuyum benim bulunduğum yerde yok malesef iş büyük şehirlere gitmem lazım ama ailem karşı çıkıyor bunada hastalarıma bakarım tabi başımın üstünde yeri var bunaldım ama onlara bakmaktan değil üzüntüden keşke onlşarda sağlıklı olsalar ben ne olursa olsun ilgilenirim yoksada üzülüyorum işte

Bunlarn hepsi ALLAH'in sinavi hepside size yüklenmis umarim iyi bir sekilde atlatirsiniz isyan etmeden sükür ederek.
Rabbim yar vede yardimciniz olsun.. Unutmayin kötü günlerden sonra güzel günler vardir, bunu bekleyin herkezin kötü günleri olur,
Inanin kendinize vede ALLLAH'in hep yaninizda oldugunu bilin, yaptiginiz yardimlarin karsilini vercektir size, siz daima olanlara razi olun kötülüge bile iyilikle karsilik verin..
Vesselam.

kesinilkle öyle kötülüğe iyilikle karşılık vermek bunu düşündüm bugun... eniştem facebook ta bir video paylaşmış ben evliyim sen evlisin neyleyim gibi birşeydi sanırım altınada yorum yapmış gerçekler diye ne yapayım şimdi beynimden vuruldum sanki.....benim ananem der teyzen enişten uzaklaştı neden acaba hayatında başka biri mi var diya kadının dışarı çıktığı yok bilgisayar deseniz bilmez butun gün evde bende kızarım hep kendi kızından mı şüphe ediyorsun dıye enişteme bakın ya ne rezil insanmış sonuçta teyzem bu haldeyse bu onun da suçu bir nebze uğrasmadı bile iyileşsın diye hep biz koşturduk tabi bizim canımız ama keşke başarılı olabilseydik

Canim Allah acil sifalar versin Insallah. Inan cok üzüldüm haline. Helal olsun sana valla nasil basariyorsun nasil kalkiyorsun onca isin altindan. Enisten cok ayip etmis bir fotograf makinasi icin gercekten. Allah yardimcin olsun, umarim en kisa zamanda bir is bulursun

Canim Allah acil sifalar versin Insallah. Inan cok üzüldüm haline. Helal olsun sana valla nasil basariyorsun nasil kalkiyorsun onca isin altindan. Enisten cok ayip etmis bir fotograf makinasi icin gercekten. Allah yardimcin olsun, umarim en kisa zamanda bir is bulursun

daha 22 yaşındayım ama hep derim tecrübeyse kazandım diye çok zor inanın ama ben dertlerden ders almaya çalışırım allahın sınavı bu sonuçta asla isyan etmem ama bir yerde patlayacak gibiyim artık

Güzel şeyler düşünmeye çalış kendini motive et mesela ben o kadar stres yaptım ki nişan nasıl olcak onca insan eve nasıl sığcak ben ne giycem ne seçicem onca insan karşısında nasıl durcam topuklu ayakkabıyla evde nasıl yürücem ya düşersem vs vs içim daraldı sözlümle de bi güzel kavga ettim ama karar aldım güzel hayaller kurucam : ) sende çeyizi düşünme elbet bişiler olur sen almasan bile teyze amca vs illa ki birer parça alır , güzel hayaller kur . ( azcık kendi konumuda karıştırdım kusura bakma örnek vermek istedim : )

kesinilkle öyle kötülüğe iyilikle karşılık vermek bunu düşündüm bugun... eniştem facebook ta bir video paylaşmış ben evliyim sen evlisin neyleyim gibi birşeydi sanırım altınada yorum yapmış gerçekler diye ne yapayım şimdi beynimden vuruldum sanki.....benim ananem der teyzen enişten uzaklaştı neden acaba hayatında başka biri mi var diya kadının dışarı çıktığı yok bilgisayar deseniz bilmez butun gün evde bende kızarım hep kendi kızından mı şüphe ediyorsun dıye enişteme bakın ya ne rezil insanmış sonuçta teyzem bu haldeyse bu onun da suçu bir nebze uğrasmadı bile iyileşsın diye hep biz koşturduk tabi bizim canımız ama keşke başarılı olabilseydik

Siz elinizden geleni fazlasiyla basinizdaki dertleriyle yapmissiniz, teyzenizin esi saglikta hastalikla mutlulukta vs. teyzenizin yaninda olmaliydi bunuda yapmadigi halde halen konusuyorsa vijdani sizlamiyorsa cok merhametsizmis. Aldatma gibi bir durumda varsa oda ortaya cikar, hicbir gizlenmis, yalan sonuna kadar gizli kalamaz.. herkez
hakkettigini bulur.

Güzel şeyler düşünmeye çalış kendini motive et mesela ben o kadar stres yaptım ki nişan nasıl olcak onca insan eve nasıl sığcak ben ne giycem ne seçicem onca insan karşısında nasıl durcam topuklu ayakkabıyla evde nasıl yürücem ya düşersem vs vs içim daraldı sözlümle de bi güzel kavga ettim ama karar aldım güzel hayaller kurucam : ) sende çeyizi düşünme elbet bişiler olur sen almasan bile teyze amca vs illa ki birer parça alır , güzel hayaller kur . ( azcık kendi konumuda karıştırdım kusura bakma örnek vermek istedim : )

haklısın canım öyle bişey ki sıkıldığımda internetten nişan elbeleri modellerine bakıyorum gelinliklere falan çok hayallerim var :D ama gerçeği bir değiştirebilsem keşke tek derdim bu olsa benim artık okadar hayal kırıklığından ve olumsuzluktan sonra güzel şeyler kurmayı unuttum güzel bir an nasıl yaşanır onu unuttum inan

Siz elinizden geleni fazlasiyla basinizdaki dertleriyle yapmissiniz, teyzenizin esi saglikta hastalikla mutlulukta vs. teyzenizin yaninda olmaliydi bunuda yapmadigi halde halen konusuyorsa vijdani sizlamiyorsa cok merhametsizmis. Aldatma gibi bir durumda varsa oda ortaya cikar, hicbir gizlenmis, yalan sonuna kadar gizli kalamaz.. herkez
hakkettigini bulur.

valla o video ne demek bilmiyorum ki ne anlama geliyor yapmıştır demiyorum ama bişeyler yaşanmış belli sanki teyzeme bir bağırsa teyzem korkuyor kadın artık ne yapacağını bilemiyor eskiden cevabını esirgemezdi şimdi ağzını açamıyor yani karı kocanın arasına girilmez ama onu öyle savunmasız gördükçe ben giriyorum araya vicdanın yok mu senin diye o parasının derdinde her lafında benim ölüm bile para ediyor rahat yaşarsınız diyor ne demekse küçümsüyor resmen babam gibi severdim nefret ediyorum artık

Ben nişan elbiselerine modellerine de bakamıyorum hepsi 90-60-90 hatunlar , ben ise ohoooo :D Unutma güzel şeyler düşünmeyi hayal etmeyi , genciz daha biz içimizi bari karartmayalım , ileride çocuk yapma büyütme sıkıntıları torun torba sorunları olacak geleceğe biraz yer bırakalım şimdiden kararırsak vay ki ne vay halimize : )

valla o video ne demek bilmiyorum ki ne anlama geliyor yapmıştır demiyorum ama bişeyler yaşanmış belli sanki teyzeme bir bağırsa teyzem korkuyor kadın artık ne yapacağını bilemiyor eskiden cevabını esirgemezdi şimdi ağzını açamıyor yani karı kocanın arasına girilmez ama onu öyle savunmasız gördükçe ben giriyorum araya vicdanın yok mu senin diye o parasının derdinde her lafında benim ölüm bile para ediyor rahat yaşarsınız diyor ne demekse küçümsüyor resmen babam gibi severdim nefret ediyorum artık

Belliki teyzenizin rahatsizligindan yararlanip sesini yükseltiyor karsindada güclü birini savunmasiz birini görünce istedigini yapabilcegini saniyor..

Ben nişan elbiselerine modellerine de bakamıyorum hepsi 90-60-90 hatunlar , ben ise ohoooo :D Unutma güzel şeyler düşünmeyi hayal etmeyi , genciz daha biz içimizi bari karartmayalım , ileride çocuk yapma büyütme sıkıntıları torun torba sorunları olacak geleceğe biraz yer bırakalım şimdiden kararırsak vay ki ne vay halimize : )

öyle valla gencecik yaşta ahımız gitmiş vahımız kalmış biraz daha güce ihtiyacımız var :D allah geleceğimi beter etmemsin karanlık etmesin inşallah hepimizin tabi

Back