• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece dertleşmek için yazıyorum burdan

edozge

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
46
18
3
Herkese merhaba ben bı anneyim ve 4 yaşında 1.5 ay sonra 5 yaşına girecek bı oğlum var doğduğun dan beri sağlık sorunları oldu ve bunun durumundan dolayı bez kullanıyorum halen tuvaletini biliyor ama sık gidiyor doğduğundan beri tedavi görüyor şuanda yetişkin ilacı içiyor bunun için yoruluyor kaçırıyor bu bı ayrı konu bide kardeş istiyo bu aralar hamilelik durumum var gibi kafam çok karışık sadece bı kadın olarak en önemlisi bı anne olarak buraya yazmak paylaşmak istedim:((

Herkese merhaba ben bı anneyim ve 4 yaşında 1.5 ay sonra 5 yaşına girecek bı oğlum var doğduğun dan beri sağlık sorunları oldu ve bunun durumundan dolayı bez kullanıyorum halen tuvaletini biliyor ama sık gidiyor doğduğundan beri tedavi görüyor şuanda yetişkin ilacı içiyor bunun için yoruluyor kaçırıyor bu bı ayrı konu bide kardeş istiyo bu aralar hamilelik durumum var gibi kafam çok karışık sadece bı kadın olarak en önemlisi bı anne olarak buraya yazmak paylaşmak istedim:KK43:(
Tekrar anne olmak sizin en doğal hakkınız oğlunuzun da kardeş istemesi güzel malesef zor durumda bırakacak bi sağlık sorunu görünüyor ama inanın hayat bi şekilde ilerliyor biz on kardeşiz içlerinden tek hasta bendim bebeklik zatürresinden sonra ciğerlerim sönmüş ve bunu malesef 16 yaşlarında tespit ettik sürekli toplu taşımada öksürük krizine girerdm utanırdm genç kızdım okulda konferanslarda her yerde mosmor olurdum yaklaşık beş yıl sürekli hastanede yattm annem yanımda kalamazdı kardeşlerimden dolayı ama yaşıma yakın ablam kalırdı sonra sol akciğerim alındı kardeşlerim yanımdaydı kardeşlik güzel bi duygu emin olun oğlunuzun sizin kadar kardeşe de ihtiyacı var kafanızı hiç karıştırmayın hayat ne getirirse yaşayın zorluklardan sonra güzellikler geliyor ben o kadar zor şeyler yaşadım ki şimdi kendim hamileyim ve anne olacam dilerim sizde hayatın tüm getirdiklerinin üstesinden gelip çok çok çok güzel bi hayat yaşarsınız evladınızla 😍

Ayşe bade çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden mesajı okuduğumda çok duygulandım Allah razı olsun çok geçmiş olsun sanada yaşadıklarımiz bı sınav bunu da biliyorum Allah'ım başka bı dert vermesin inşallah hamileymissinde Allah sağlık sıhhatli hayırlıysa eline kavuştursun çok haklısın Allah'ım sağlık sıhhat versin bende oğluma kardeşi olsun istiyorum da ama işte bilmiyorum sağlık sıhhatli olsun Allah olmayanlara versin sana çok teşekkür ederim:(

Back