ewt bağnazım varmı?bu bnm kendi fikrim nie üstüne alınıyosun?herkez kendi fikrine söylemekte özgürdür kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil!yazarkende söyledim kişisel fikrim kimse üstüne alınmasın die ama sen alındın ne hikmetse!size mutluluklar o zmn facebookunuzla mutlu mesut yaşayın..buraya insanlar herkezin fikrini almak için bişeyler yazıyo ayrıca cümle kurakende biraz daha seçici ol.kim bağnaz kim modern tartışılır!!burda onun tartışmasını yapmıycam senle!!!
sanamı sorucam nası yazıcağımı gerizekalı sen bnm seviyeme kurban ol sen kimsinki bana öğretiyosun istediğimi istedim gibi yazarım hadi işine bak yürüüü basit insan...dil bilgisi öğretmeni olsaydın çok biliyosan milletin msjlarıyla uğraşıcağna git ilk okul arkadaşını bul sen hadi uzaa..senin gibilerle böyle konuşurum kalitene göre..bidahada bnm msjıma karşılık verme!!!!ilerle şimdicanim ustume alinmadim, kendimden ornek verdim. aynen sen nasil fikrini belirtti isen ben de belirttim. ama cevap veristeki tarzin...-tatlicadiarzu-
bagnazliktan ileri seyler yazmak isterdim ama seviyene inmeyecegim.
bu arada yuksek lisans demissin ama dahi anlamindaki "de" ayri yazilir canim. ogretememisler bu yasina kadar. bir cok seyi nezaketi DE ogretemisler o DA ayri konu. (lesson 1: dahi anlamindaki ' de' )
ayrica herkeZ degil herkeS denir.
hizli yazmandan kaynaklanan diger hatalari ben dahil herkeS yapiyor. ona deginmeyecegim. ama git once biraz dilbilgisi, nezaket ve hitap ogren oyle yaz. tamam mi canim?
bencede arkadaşlar böyle şeylere gerek yok,isteyen istediğini kullanmakta özgür karalamaya ne gerek var anlamıyorum. Kızlar avonun transparan fondöteni çıkmış renksiz,gözenekleri ince çizgileri kapatıyomuş,birde yeni bir rimeli çıkmış ben bugün sipariş verdim çok merak ediyorum,kullanınca yazarım.
Representative sen temsilcimiydin canım bişey sorcam şu cilt tipi testlerinin nasıl kullanıldığını yazarmısın?
''Tüm bunlara rağmen şunu asla unutmayalım ki tıpta asla garanti olmaz. yağ transferi yaptığımız bölgede bir enfeksiyon gelişir ve bacak çok daha kötü hale gelebilir.!!! ''
Bu sözler doktora ait..daha düşünecek bişey kalmamıştır!
mirenin şahidi ŞIRACI! minire bir yalancı..diğerleri de kopyaları....buraya girip kıt aklıyla reklam yapmaya çalıştı ama hiçte AHLAKLI olmayan tarzıyla... Zaten bir daha hiç kimse minire diye birini bu forumda görmiyecekti..şimdi bu mazeret iyi oldu! aynen, edaeda rumuzu için de durum aynı...fakat rumuzlar tükenmez! onlarca rumuz daha var yedekte..DEĞİL Mİ minire???
Bilgisayarın ardına saklanan insanların, TEKNİĞİNDEN de haberleri olmalı!
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?