çok komiksiniz arkadaşlar dalga geçeçekseniz lütfen yazı yazmayın
o sokak ortasına yada mahalle kavgasına ben yakışmıyorum anlayan anlar, yaşantımla son derece nezih biriyim.. Konu açıldığı için yorum yapma gereği duydum, baktım sen yorum yazmışsın aheye konuyla ilgili bende kendi açıklamamı yaptım her yazında ve cevabında ayrı bi olay aratıyorsun yani demin etkisiz eleman olduk şimdide mahalle kadınımı yaptın bizi eee başka bi lafın varmı arkadaşım lütfen biraz seviyeli ol yada böyle paylaşım alanlarında yapamayacksan ne bir yorum yap yada insanların kalbini kır pat küt pat küt olmazki.. Yaşın daha çok genç zaten senden ne bir olgunluk nede saygılı bir konuşma bekliyorum..
Ya birde arkadaşlar birileri tarafından etkili etkisiz eleman diye ikiye ayrılıyorsak bizim bu foruma girme amacımız kalıyormu.. Etkili arkadaşlar birbiriyle konuşsun diğerleri tepkiyle cevap alsın dışlansın..
Bu ne saçma durumdur ve konuşmadır anlayan varmı. Hala kaba konuşmalara devam ediliyor yeter yaaa.
Buraya girdiğimize pişman etmeyin lütfen karşınızdaki bir büğüyünüz veya herhangi biri bile olsa verdiğiniz cevaplara dikkat etmek zorundasınız kimseye azarlar gibi yazmaya kimsenin hakkı yok.
katılmayacaktım yazına yanlışlıkla katılıyorum yazmışım..
ama gerçekleri gizleyip bu kadar iyi tablolar çizilmesine sabredemiyorum artık.
maraş'ta yüzlerce çoluk çocuğun annenin öldürülmesinde, bahçelievlerde 7 tane 20li yaşlarındaki gencin ödürülmesinde, hrant dink'in öldürülmesinde parmağı olan birinin tertemiz olarak gösterilmesine hayret ediyorum.
herkes işine geleni görüyor!!
önce beyin eğitimi alman gerekiyomuş demek ki.daha kendi sıfatlarını ve adınla soyadını bile anlayacak durumda değilsin.adını sordugumu hiç sanmıyorum. gerekli yerlerden her konuda en guzel eğitimi aldım canım. gelecek nesller arasında senin gibiler olmasın diye de aldıgım eğitimin geri dönüşünü veriyorum.süprizzzzz
kendi işine bak bana bulaşma . triplerin için başka mekan bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?