• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece canım sıkkın :(

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
iyi aksamlar kızlar...
yarın büyük ihtimal sezaryen olacagim.çok korkuyorum :(
ikinci bebeğim ama ilk doğumda hiç böyle olmamıştı ( ilk doğumda sezaryen ile oldu )

tekrar o acıları yaşayacagim aklıma geldikçe titriyorum :(

sürekli ağlamak geliyor içimden
sanki bir daha eve gelemeyecekmişim gibi sanki dönmeyecekmişim gibiyim..

kizimdan ilk kez ayrılacağım
ALLAHİM en zoruda bu :( yüzüne baktıkça içim gidiyo..

birde ameliyatta sonra uyanamamak gibi saçma sapan korku sardı beni..

ilk doğumda epidural anestezi olmuştum o atmosferi yaşamasaydım keşke..şimdi yine epidural istiyorum dedimya saçma sapan bi korku ya uyanamazsam diye...

ama yine o ameliyat sırasında çıkan iğrenç sesleri duymakta istemiyorum...

bilmiyorum şu an çok kötüyüm
kafam karışık canım sıkkın moralim 0....

dua edin kızlar benim için

dualarım senınle canım, ıns. sağlıklı bır sekılde alıcaksın bebısını ve yuvana doneceksın... ne güzel aılenı buyutuyorsun, ve saygı duyulasısın, bundan otesı varmı?

Son düzenleme:
Tebrik derim canım seni.Ben evli değilim duygularıni çok iyi anlayamam ama, şunu düşün yarın bu saatte minik melegin kucağında.Malesef sezerysn biraz sıkıntılı ama ilkinde geçmesini bitmedi mi ?geçti bitti. Sen Solgun sana verdiği mucizeyi düşün
Mutlu ol.
rabbim iki evladını korusun

allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin canım darısı bizim başımıza hem tecrubelisindekorkma yaşıcan mutluluğu düşün sevin :KK46:

Allah hepinizden razı olsun
Mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah...

ama korkuyorum kızlar elimde değil
bebeğin beşiğine bakınca kendimi gülümsüyorken yakalıyorum sonra tekrar aynı korku sarıyo beni

Allah hepinizden razı olsun
Mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah...

ama korkuyorum kızlar elimde değil
bebeğin beşiğine bakınca kendimi gülümsüyorken yakalıyorum sonra tekrar aynı korku sarıyo beni

canım korkun neden? yarın bu saatlerde hersey bıtmıs olacak, ne güzel..........tebrık edıyorum sızı.....

Son düzenleme:
Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Bu tip kaygılar duyman normal. Ama geçecek. Ilık bir duş al ve bu akşam kızınla eşinle güzelce vakit geçir. Moralini yüksek tut ve sakin ol. Düşünsene yarın bu saatlerde minicik bir can, canından bir parça, mis kokulu, sevgine muhtaç harika bebeğin kucağında olacak. Allah ikisinin de güzel günlerini göstersin sana inşaallah :)

canım korkmaman lazım.hem ilk doğumun değil ikinciyi doğuracaksın.yarın bu saatlerde bebişin kucağında olucak.korkuların geçecek.tarifedilmez bir duygu karmaşası yaşiyacaksın.kötü düşünme.hep iyi şeyler düşün.
Allah analı babalı büyütsün.

iyi aksamlar kızlar...
yarın büyük ihtimal sezaryen olacagim.çok korkuyorum :KK43:
ikinci bebeğim ama ilk doğumda hiç böyle olmamıştı ( ilk doğumda sezaryen ile oldu )

tekrar o acıları yaşayacagim aklıma geldikçe titriyorum :KK43:

sürekli ağlamak geliyor içimden
sanki bir daha eve gelemeyecekmişim gibi sanki dönmeyecekmişim gibiyim..

kizimdan ilk kez ayrılacağım
ALLAHİM en zoruda bu :KK43: yüzüne baktıkça içim gidiyo..

birde ameliyatta sonra uyanamamak gibi saçma sapan korku sardı beni..

ilk doğumda epidural anestezi olmuştum o atmosferi yaşamasaydım keşke..şimdi yine epidural istiyorum dedimya saçma sapan bi korku ya uyanamazsam diye...

ama yine o ameliyat sırasında çıkan iğrenç sesleri duymakta istemiyorum...

bilmiyorum şu an çok kötüyüm
kafam karışık canım sıkkın moralim 0....

dua edin kızlar benim için
Bende epidural sezeryan oldum. Aslinda daha rahat.. insallah kazasiz belasiz sag salim evlatlarinizin yanina donersiniz dua edicem sizin icin insanin evladi olduktan sonra her seyi daha ayrinyili dusunmeye basliyo ya cocugum ya cocugum diye bitiyo her cumle onun icin bu sezeryanda biraz sikintiya girmissiniz. Allah yardimciniz olsu aizi evlatlariniza bagislasin

Yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz :) korkmayin hic, ilki nasil bitip gittiyse ikincisi de oyle olur

Hadi hayırlısı hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Göz açıp kapayana kadar biter,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Sakin korkma ikincide insan biraz daha tecrübeli oluyor ama bir o kadarda endişeli olunuyor bol bol dua et ne kadar güzel mübarek bir gunde dogum yapacaksın göz acip kapayincaya kadar bitmis olcak dualarimiz seninle olsun allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar:

ayy okurken sanki ben doğuracakmışım gibi irkildim korktum , bir doğum ancak bu kadar felaket senaryolarıyla anlatılabilirdi.

canım korkmaman lazım.hem ilk doğumun değil ikinciyi doğuracaksın.yarın bu saatlerde bebişin kucağında olucak.korkuların geçecek.tarifedilmez bir duygu karmaşası yaşiyacaksın.kötü düşünme.hep iyi şeyler düşün.
Allah analı babalı büyütsün.

Bende epidural sezeryan oldum. Aslinda daha rahat.. insallah kazasiz belasiz sag salim evlatlarinizin yanina donersiniz dua edicem sizin icin insanin evladi olduktan sonra her seyi daha ayrinyili dusunmeye basliyo ya cocugum ya cocugum diye bitiyo her cumle onun icin bu sezeryanda biraz sikintiya girmissiniz. Allah yardimciniz olsu aizi evlatlariniza bagislasin

Yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz :) korkmayin hic, ilki nasil bitip gittiyse ikincisi de oyle olur

Hadi hayırlısı hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Göz açıp kapayana kadar biter,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Sakin korkma ikincide insan biraz daha tecrübeli oluyor ama bir o kadarda endişeli olunuyor bol bol dua et ne kadar güzel mübarek bir gunde dogum yapacaksın göz acip kapayincaya kadar bitmis olcak dualarimiz seninle olsun allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar:

hepiniz sağolun kızlar inşallah yarın güzel duygular paylaşım sizle..bu korku ve endiselerimin çok saçma olduğu soylerim...

şuan da biliyorum saçma sapan gereksiz endişeler ama elimde değil...

stres yaptım resmen.
bir de yalnızım eşim de yok
sizinle konuşmak iyi geldi sağolun

Back