Arkadaşlar ben bu kampanyayı öğrencilik yıllarımdan biliyorum. O dönemde her gün tıklıyordum Ancak daha sonra bunun emperyalist düzen içerisinde hareket eden ülkelerin kar marjı içerisinde hareket ederek ve asıl amacın aç çocukları doyurmak olmadığı açılan sayfada çıkan reklamlara yönelik olduğunu ve o sayfaya reklam verenlerin çıkarına bir kampanya olduğunu duydum. Çünkü zaten ABD istese dünyada hiç aç çocuk kalmayabilir. Zaten o ülkelerin kaynaklarına kendisi el koyduğundan ve o insanları köle durumuna düşürdüğünden bu çocuklar aç kalıyor. Bir de böyle bir kampanya başlatarak ayıbını örtmeyi bırakın kar sağlamaya çalışıyor.
Tabi yine de iyi araştımamız gerekiyor. Yurt dışında bu konularla ilgilenen yakınlarınız varsa bizi bu kampanyanın samimiyetine ilişkin bilgilendirebilirlerse sevinirim. En azından içimiz rahat bir şekilde tıklarız.
Ayrıca duyarlılığı sebebiyle konuyu açan arkadaşımıza sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunarım.
bende yazılanları okuyunca bir araştırma yaptım işte Ertuğ Yaşarın yazısı kendisi ab de yüksek öğrenimini tamamlayıp master yapmış
bana çoğumuzun pek de bilmediği dünyanın en önemli sorununu bir kere daha anımsattı. Bu sorun açlıktır. Sanırım hepiniz, Dünyada bir günde 24.000 kişinin açlık ve kötü beslenme sonucu öldüğünü bilseniz benim kadar şaşırır ve üzülürsünüz. Evet. Belki ülkemizde (Tanrıya şükür) kimse açlık ya da kötü beslenme nedeni ile ölmüyor. Ama Dünyada her beş saniyede bir çocuk, açlık ve kötü beslenme nedeni ile yaşamını yitiriyor ! Gelişmekte olan ülkelerdeki çocukların yüzde onu, daha beş yaşına ulaşmadan açlık ve kötü beslenme yüzünden ölüyor. “Bu gerçekleri bilmek bir şey değiştirmiyor. Elimizden gelse de bu çocuklar için bir şeyler yapsak” dediğinizi duyar gibi oldum. Elinizden bir şey gelir ! Eğer internet bağlantınız varsa, her gün Dünya açlarına yardımda bulunabilirsiniz. Bakın nasıl ? Birleşmiş Milletler bir web sitesi kurmuş (www.thehungersite.com). Bu site kesinkes ticari amaç ile kullanılmıyor. Siz siteye gidince, o günün sponsorlarının adını görüyorsunuz. Bunun karşılığında da o sponsorlar dünyadaki açlara sizin adınıza ve Birleşmiş Milletler aracılığı ile iki kap yemek veriyorlar. Ben üç aydır hemen her gün bu siteye gidiyorum. Sadece iki dakikamı alıyor. Bütün Dünyada benim gibi düşünen tam 400.000 kişi olmalı ki 14 Mart Salı günü Dünya açları için 50 tonluk gıda yardımı toplanmış... Haydi siz de yardım edin. Yapacağınız günde iki dakikanızı bu işe ayırmak. Unutmayın adres: www.thehungersite.com ...
ben bu konuda araştırmaya devam edeceğim bu kampanyaya destek veren kişilerin adlarını okuyunca içim rahatladı doğrusu mutlaka birleşmiş milletlerin adını kullanarak insanların sağduyularını kötüye kullananlar vardır ama bu site öyle değil
ben tıklıyorum fakat bende Thank You — your click has been counted!
You have given the value of 1.1 cups of food to the hungry. yazısı çıkmıyor.. yine aynı tıklanan sayfa tekrar açılıyor..daha sonra tekrar denicem..
bide ordaki linklerin hepsi tıklanabiliyor hayvanlar için, meme kanseri için, çocuk sağlığı için,yağmur ormanları için olan linkleride tıklayabiliriz yani
Thank You — your click has been counted!
You have given the value of 1.1 cups of food to the hungry.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?