kızlar adete iki gün kala kan testim negatif çıktı adetim 4 gün gecikti kasıklarımda feci ağrı var göğüslerim sızlıyor sık sık idrara çıkıyorum başım dönüyor karın boşluğum belim feci var ağrıyor sürekli halsizim hamile olma ihtimal var mı bu ay çok ümitlendim üzülmek istemiyorum bi de gaz var lütfen yardımcı olun
canım çok sağ ol ilk defa bu kadar gecikti bi de belirtiler çok yoğunBi test yapin tekrardan. Insallah hamilesinizdir. Belirtiler dogru ama unutmayin ki test yapmadan da dogruyu bilemezsiniz. Belki hava degisiminden ader gecikmistir. Ya da psikolojik olarak. Ama insallah gebesinizdir..
senin var mı çocuğunBi test yapin tekrardan. Insallah hamilesinizdir. Belirtiler dogru ama unutmayin ki test yapmadan da dogruyu bilemezsiniz. Belki hava degisiminden ader gecikmistir. Ya da psikolojik olarak. Ama insallah gebesinizdir..
senin var mı çocuğun
canım en kısa zamanda olur inşallahAma gebe olsaydiniz adetten bir gün onceki testte de cikardi diye düşünüyorum. Yine de ne cok umutlanin ne de cok umutsuz olun hayirlisi insallah.
Maalesef yok, istiyoruz ama olmuyor 1 yildir. Siz ne kadardir istiyorsunuz?
c
canım en kısa zamanda olur inşallah
tAllah hayirlisini versin diyorim. Hayirsizsa hic vermesin. Hayirsiz evlat kötüdür çünkü.
Allah herkese hayirli saglikli evlatlar versin inşallah. .
t
batın ne zamandı
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Yok bu ay da yok benim. Çünkü dün bi hastaligimdan dolayi acile gittim igne ve ilac icin beta hcg baktilar. Yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?