Sadece bende mi var :a

makarnacnvr

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
102
56
298
Arkadaşlar merhaba sizlere bi sorum olcak benim genital bölgemdeki kıllanma sanırım biraz daha farklı bunu arkadaşlarımla olan bi konuşmada fark ettim fakat nedense kimseye soramadım ondan simdi sizlere soruyorum genital bölgedeki dudakların iç kısmında yani iç derken derinlemesine bi iç değil dışın hemen altındaki yumuşak yerlerde kıl çıkmaması mı gerekiyo çünkü benden başka kimsede duymadım öyle bi durum

Bu zamana kadar jiletlediyseniz veya tuy dokucu krem kullandiysaniz belki minik tuyler guclenmistir.
Veya yayilmis olabilir.

Olabiliyo dudaklarin ic tarafina dogru killanma. Anormal degil yani. Abuk sabuk yerlerden kil cikiyo zaten tobe yarabbim yaa erkek olmak varmis killi killi gezcen ne guzel ohh

Canım benim bazılarımız maalesef anadan şanslı doğmuyoruz. Her insanda kıl yoğunluğu aynı değil. Bunu kesinlikle kafana takma. Belki seninde kıl tüy yoğunluğun fazla olabilir. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi eğer genital bölgeyi jiletliyorsan cılız olan tüylerini de kalınlaştırmış olabilirsin. Nereden biliyorsun diyeceksin aynı durumu bende yaşadım. Bir süre ağda flan yaptığında zamanla onların yok olduğunu göreceksin ama maalesef canın çok yanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…