- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
Kızlar selam
Benim derdim cevap alamamak bdv dışında etkilesim yok denecek kadar . saçlarım çok güçsüz ve dökülüyor. Bu konuyu saçla ilgili yere açtım ama sıfır etkileşim oldu. Oraya acmayinca ban yiyoruz. Ne yapayım şimdi ben?
Buraya yazınca eminim cevap gelecek.
Mune abla benim de derdim bu işte banlamayin lütfen ve burdan yardım alabileyim.
Tek derdimiz görümce, sevgili degil kiii
Bu konuyu açtım sıfır yorum. Bdv ye açınca ban yiyoruz ama oraya da cevap verilmiyor. Yetkili ablalar bir el atın bu işe. Ban yemek istemiyorum konu dışı diye çünkü burdan yazmak Zorunda kalıyoruz etkileşim yok tam etkilesim oluyor ben ban yiyorum o zaman da sayfanin anlamı kalmıyor. Dertler bütündür diyelim olmaz mi
Benim derdim cevap alamamak bdv dışında etkilesim yok denecek kadar . saçlarım çok güçsüz ve dökülüyor. Bu konuyu saçla ilgili yere açtım ama sıfır etkileşim oldu. Oraya acmayinca ban yiyoruz. Ne yapayım şimdi ben?
Buraya yazınca eminim cevap gelecek.
Mune abla benim de derdim bu işte banlamayin lütfen ve burdan yardım alabileyim.
Tek derdimiz görümce, sevgili degil kiii
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar - Dökülen ve şekilsiz saçlar
Selam kızlar Saç dökülmesi için neler yapıyorsunuz? Benim saçlarım aşırı dökülüyor. Sarımsak sürenler varsa işe yaradı mı? Sabunla yıka önerisini denedim saçlarım kaskatı oldu. Sabun kullanıp fayda gören oldu mu? Saçı sağlıklı uzatma formülleriniz nelerdir? Fön saça çok zarar verir mi? Bu arada...
www.kadinlarkulubu.com