• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler sadece bakım kremi kullanıyorum ( şampuan kullanmıyorum ) saç kremi öneriniz?

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
yıllardır sadece bakım kremi kullanıyorum düşünüllenin aksine şimdiye kadar en ufak bir kepeklenme dahi olmadı herkese tavsiye ederim neyse ben doveun turuncu bakım kremini kullanıyorum durulanan ama şimdi o bitti aslında memnundum ama degiştirmek istiyorum sadece bakım kremi alıcam saçlarım kıvırcık ve kullandıgım wax sayesinde kabarık falan degil ama biraz dolgun görünsün istiyorum tavsiye edeceginiz bir saç bakım kremi varmı ?

canım benimde saçlarım dalgalı vax tan memunmusun bende almayı düşünüyorum daaklinialirimsmile

çok memnunum duştan sonr abirazcık bebe yagı üstüne çok az wax kuruyunca süper bir görüntü çook tavsiye ederim ama yanlışlık olmasın dax degil yani böyle sert degil loston gibi ama biraz daha kıvamlı

yıllardır sadece bakım kremi kullanıyorum düşünüllenin aksine şimdiye kadar en ufak bir kepeklenme dahi olmadı herkese tavsiye ederim neyse ben doveun turuncu bakım kremini kullanıyorum durulanan ama şimdi o bitti aslında memnundum ama degiştirmek istiyorum sadece bakım kremi alıcam saçlarım kıvırcık ve kullandıgım wax sayesinde kabarık falan degil ama biraz dolgun görünsün istiyorum tavsiye edeceginiz bir saç bakım kremi varmı ?
canım şampuan kullanmıorum demişsin.yağlanma olmuor mu ve ne sıklıkta yıkayabiliriz sadece saç kremi ile saçlarımızı.bu konuyu araştırıodum bende ama bi türlü cesaret edemiorum sadece saç kremi ile yıkmaya.cevaplarsan memnun olurum...

canım benim saçlar var ya öyle birbirine girmiş kargacık kurgacıkki denemediğim saçkremi kalmadı diyebilirim.en sonunda ipek mor bademli saç kremini denedim daha iisi yok diyebilirim.kullanıp saonucunu yazarsan sevinirim

canım şampuan kullanmıorum demişsin.yağlanma olmuor mu ve ne sıklıkta yıkayabiliriz sadece saç kremi ile saçlarımızı.bu konuyu araştırıodum bende ama bi türlü cesaret edemiorum sadece saç kremi ile yıkmaya.cevaplarsan memnun olurum...

yani kesinlikle tedirgin olmayın bir şey olmuyor yaglanma falan . ben her gün duş alıyorum haftada 1 'de gliss pembeyle 1 defa yıkıyorum saçlarımı

deneyeceğim canım teşekkür ederim.ayrıca bi sorum olacak acaba bir zararı varmı araştırdın mı canım.saç kremi saç derisinin nefes alamsını önlüor diolar ya hep...

deneyeceğim canım teşekkür ederim.ayrıca bi sorum olacak acaba bir zararı varmı araştırdın mı canım.saç kremi saç derisinin nefes alamsını önlüor diolar ya hep...

yani ben epey uzun zamandır yapıyorum bir zararı olmadı ayrıca kremi saç köklerine deydirmeyeceksin kulagının altındaki saçlarına ayrıca haftada 1 şampuanlıyacaksın . sonuçta haftada 1 yıkanan insanlarda var :1:

yani teorikte saç diplerini haftada bir yıkıyorsun her gün de suyla duruluyorsun?
yağlanma fln yapmadı mı ?
benim 2. günden sonra felaket yağlanıyor.
bu arada bunu böyle yapma sebebin nedir tam olarak?

Back