Gelinlik Modelleri Sadece Araplarda mı abartı var,.buyrun Amerikalı bir gelin:)

sibel can' ın sahne kostümlerine benziyor hele o göğüs dekoltesi hiç hoş olmamış bir gelinliğe. makyaj da ayrı bi abartılı

Gelin çok çirkin makyajla bile düzeltememişler Ayrıca gelinlik çoooooooooook abartılı :)

Gelin çok çirkin makyajla bile düzeltememişler Ayrıca gelinlik çoooooooooook abartılı :)

damadın da çok yakışıklı olduğu söylenemez:)) yakışmışlar o yüzden. gelinlikte abartı olabilir bence çünkü başka hiç bir yerde ve hiç bir özel günde o şekilde abartı yapma hakkı yok kimsenin. yani kendi düğünü hariç. önemli olan abartıyı kırolaştırmamak. şık abartı. bence bu gelinliğin yakası abartılı evet ama hoş olmuş. kıro değil.

şimdi farkettim. bence sadece gelinin kafasındaki güller saçma olmuş. onlar olmasaymış oldukça uyumlu olurmuş.

Gelinliğe öldüüm öldüüm banlıydım yazmak için can atıyordumm

Gelnde çok hoş ama gelinlik takıları bittim yani bulursam giyerim bile

Ayrıca hergün her dakika saçları salık gezipte düğünün de Tepeden Saçma bir topuz yaptıranları ben hiiiiçç begenmiyorum..

eenn özel günün sal saçlarını kıvırcık ince kalın düz gayet begendim kadını saçındakine bittim gene

Boynundaki detay cok güzel olmuş onun dışında pek beğendiğimi söyleyemem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…