burda çocuk istemeyen bir kadinin ve deli gibi çocuk isteyen bi sürü tedavi gören bir kadinin farkı nedir..
herkesin yönü çok farkli..
3 senelik evli insan insanin eşinin çocuk istemesi kendisinin bebek istememesi anormal bişey.
yıllarca tedavi uğraşan bebek isteyen bi sürü kadin var.. peki yaa FARK var demi.. nedir amaci onu öğrenmek istiyorum...
ben 1,5 yıllık evliyim.. ilk bebegimi kaybettiğimden beri hala bebiş istiyorum. ilk başta senin gibiydim çocuk istemedim.... ama hamile kalinca o duyguyu anlamaya başliyor insan....
7 aydir korunuyorum şimdi.. deli gibi çocuk istememe nedeni hala korunuyorum.. korkularim var çok da korkuyorum..
bebegimi kaybedeli 7 ay geçti 1 sene bekle dedi doktor.. beklesem mi bilemiyorum eşim kararimi bana birakti.. önceden çocuk çok istese kaybetmesiyle sarsildi eşimin...
biliyorum o cennette çok mutlu... bende mutluyum fakat içimi yiyorum resmen.. korkuyorum işte..

ama burda 3 senelik kadinin kararı kendi karardiri herkes boşanin diye yazmiş niye boşansin ki.. belki de yarin bi gün hamile kaldığı zaman anliycak..