Herkesin karakteri, annelik babalik icgüdüleri,hisleri, davranislari farklidir. Ne sizde ne de esinizde anormal bir durum yok. Zor olan su anki isteklerinizin birbiriyle örtüsmemesi. Ve iste tam da bu sebepten bir psikologa danismalisiniz. Yoksa bu durum zamanla sizi ve iliskinizi yipratacak. Birbirinizi nasil anlayabilir, tolere edebilir, dengeyi saglayabilirsiniz, hisleriniz gecici bir durum mu, uzun vadede ciddi sorunlara sebep olabilir mi,.. bunlar su an daha önemli. Anne olacak olan sizsiniz ve zamanina hem kendiniz, hem de birlikte karar vereceksiniz, bu en dogal hakkiniz ve en dogrusu. Icinizde annelik duygulari olmamasi da normal. Herkes farklidir. Gelip gecici de olabilir, karakterinizin de bir parcasi olabilir. Ve kabul etmek, en dogru karari vermek gerekir. Annelik duygularinda eksiklik oldugunu ifade eden fakat harika cocuklar yetistiren nice anneler de gördüm, en aslan parcasi anne olup da, ruhlari kirik dökük cocuklar yetistiren anneler de gördüm. Hayatta bazi seyleri biraz akisina birakmak gerek. Hayvanlari cok sevdiginize göre, icinizde sandiginizdan cok daha bir güzel anne vardir belki de. Ya annelige hazir degilsiniz, ya bilincaltinizda sizi engelleyen bir sey var, ya karakteriniz bu sekilde, ya da esiniz israr ettikce, baski altina girerek bu histen daha fazla uzaklasiyorsunuz. Esinizi sevdiginize göre, sebep simdilik bunlar olabilir. Esinizin abarti davranislari da, tipik erkek davranislari.. Kafaya birseyi takinca her yolu denemek, dikkat cekmeye calismak, duygusal baski yapmak, illa ki kendi fikrini kabul ettirmeye calismak, cocuksu hareketler vs. Bunu söyleyince kabul etmezler tabi ki. Psikologa ve sonrasinda cift terapistine danismak en dogrusu. Fakat baslamadan önce, uzun süre arastirip, iyi bir psikolog ve terapist bulun. Yoksa tek sorunun sadece sizin bebek istememeniz tanisiyla ve sizi annelik fikrine alistirma cözümüyle yola cikip, kalben ve ruhen hazir olmadiginiz seyler icinde kendinizi bulabilirsiniz. Kendinizi zamana, iyi bir psikologa birakin. Hayat bu. Esinizle güzelce konusun, bir süre belki birlikte herhangi bir yardim projesi icin calismak, birbirinizi gözlemlemeniz, anlamaniz ve esinizin yükselen babalik hislerini dengeleyebilmesi, sizin de kendinizi kesfetmeniz acisindan iyi gelebilir. Insallah ikinizi de mutlu edecek yolu zamanla bulabilirsiniz.