Erkek İnfertilitesi sadece 3 ay :(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
eşim 2 hata önce (tam da benim olası yumurtlama haftamda) varikosel ameliyatı oldu.

2.5 seneyi geçkindir evliyim ve 1.5 senedir bebek istiyorduk. önce ben gittim hastaneye kist var geçsin falan derken 6-7 ay öyle gitti.snra eşim spermiyogram testi yaptırdı hareketlilikte sayı da düşük çıktı 4-5- ay da keçi boynuzuyla vb ile yükseltmeye çalıştık ta ki martın başına kadar eşim üroloğa gitti ve varikosel teşhisi konuldu öbür haftaya hemen ameliyat olduk.

3 ay içinde hamile kalamazsan gel demiş doktor. biz de boş durmadık devamızı aramaya devam ediyoruz bir macun yaptık içinde ceviz-çakşır-zencefil-çoban çöketrten ......... olan. sabah akşam 1 kaşık içiyor ve BUGÜN KIRMIYI GÖRDÜM GENE...
MORALİM BOZUK ÇOK BOZUKKKKK

Canim cok geçmiş olsun. Burda hepimizin derdi az cok ayni. Rabbim kulunu en cok istedigi ile sinarmis. DErdi veren allah dermaninuda verir. Sabir... sabir... sabir... bende evleneli 4 yil olacak basarisiz tüp bebek denemem var. Rabbim ol demeyin ce olmuyor. Eşimde 2. Dereceden varikosel olduğunu ogrendik gelecek hafta ameliyat olacak. Baakalim değişim olacak mi. Ameliyattan önceki degerleriniz nasildi yazar misin.

CNM NOLUR BU LİSTEYE HAVUÇ SUYUNU EKLE MUTLAKA:)

canım eşimin spermi,yogram testi diye açtığım bir konu var oraya bakarsam apaçık yazdım canım daha doğrusu çektim fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…