Sadece 3 ay kullandığım ilk gün ki gibi olan kaynak saçlarımı satmak istiyorum

Gzmgrsnl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
34
1
36
31
3 ay once yaptırmıştım ama saçlarım cok Zayıf oldugu icin kullanamadım. Kullanım acısından hic bi sorun yasamadım saclarım cok kısa oldugu icin belli oldu biraz. Çıkarttırmak zorunda kaldım. Simdi satmak istiyorum ilk gün ki gibi duruyorlar hala. Rengi koyu kahve. Almak isteyenler mesaj atabilir mi

konu zaten kapanır da burdan kaynak duşunenleri uyarayım,
2 senedir kurtaramadım saçlarımı, kesinlike tavsiye etmem.

Ornek vereyim ben yaptirmistim zamaninda.. ve sonuc vahim.. saclarima yapisti resmen.. satmayin bence kotuluk yapmis olursunuz kesinlikle tavsiye etmiyorum..

Ornek vereyim ben yaptirmistim zamaninda.. ve sonuc vahim.. saclarima yapisti resmen.. satmayin bence kotuluk yapmis olursunuz kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Canim o kullanim hatasi ya da yapan yerle kullanilan malzeme ile alakali olmasin.. hemen hemen her cesit kaynak kullandim 7 senedir surekli kullaniyorum.. hic bir sorun da yasamadim.. sadece bakimi cok onemli..

Canim o kullanim hatasi ya da yapan yerle kullanilan malzeme ile alakali olmasin.. hemen hemen her cesit kaynak kullandim 7 senedir surekli kullaniyorum.. hic bir sorun da yasamadim.. sadece bakimi cok onemli..
Evet yapim hatasi var .. saclarim o gunden bu yana toparlanamadi...

Kac adet var peki? Citcit saclarla takas yaparmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…