• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 2-3 kilo almak istiyorum...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Ben 1.72 boyundayım ve 47 kiloyum şuanda kızlar.
Öyle aşırı zayıf durmuyorum ama biraz daha kilo almamı söylüyor herkes.
Bende bi 2-3 kilo alsam yani 50 olsam yeter diyorum.
Fakat alamıyorum çok yiyen biri değilim ama sabah kahvaltımı yaparım akşamda yemeğimi yerim düzgünce.
Kilo almam için ne önerirsiniz ?

Tugçecim bende kilo almak için diyetisyene gidiyorum..Sana tavsiyem ara ögünleri kesinlikle atlamamaya çalış ve bu öğünlerde enerji değeri yüksek olan ceviz,kuru kayısı,badem,fındık gibi şeyler tüket..Sabahları muhakkak peynir,5-6 zeytin,pekmez 1,2 çorba kaşığı,domates salatalık tüket ve süt yoğurt çok önemli..ara öğünlerde süt yoğurt ta tüket ben günde 2.5 bardak süt içiyorum, bunlara normal 3 öğününüde eklersen farkı kısa zamanda görürsün

Sana yaz boyunca ne yiyerek kilo aldigimdan bahsedeyim. Gunde genellikle iki ogun yiyorum. 12den once kalkmiyorum. Kahvaltida buyuk servis tabagi full oluyor. Haftada 3 gun patates kizartmasi, haftada 3 gun sosis kizartma, yine haftada birkac gun ekmek kizart tereyag sur, haftada 3 gun sucuk, haftada 1-2 kere ara ogunlerde yarim ekmek arasi nugget hamburger koftesi vs. Her sabah tabaginda min. 5 zeytin ve kibrit kutusu peynir, domates salatalik, birkac dilim ekmek, cay yerine meyvesuyu veya kola ic. Aksam yemeginde tabagin tika basa olsun. Sulu yemekleri birkac dilim ekmekle ye. Aksamlari dondurma meyve tatli ne varsa indir. Hehehe :) small'dan medium'a cikti popom ve bacaklarim. Ustumde pek bi degisiklik yok :d sevinmeli miyim depresyona mi girmeliyim bilmiyorum. Kisaca ne varsa ye. Aksam yemeklerle kase yogurt ye. Kahvaltiyi cesitlendir cok ye cok ye :d yazdan once sabahtan aksama kadar okul olunca yiyemiyodum. Okula ac gidiyodum. Yaz kilo almaya cok musayit. Bir de butun gun yatis. hareket yok. Yani almak cok zor degil. Ama yedikce miden buyuyor. Dikkat et. Ben 52 den 57 ye nasil ciktigimi anlamadim. Her gun tartilmama ragmen :/
Ekleyeyim, haftada en az bir gun ya kahvaltida ya da ara ogunde krep yap ye. Ama bi tane falan degil. 2-3 kesin. Yaglarken bol yagla. Civik ve ince dok. Daha kolay yeniyor. Bunlari yaparsan hepsi cok gelir, sen iclerinden saglikli olanlari yap :)

Son düzenleme:
Tugçecim bende kilo almak için diyetisyene gidiyorum..Sana tavsiyem ara ögünleri kesinlikle atlamamaya çalış ve bu öğünlerde enerji değeri yüksek olan ceviz,kuru kayısı,badem,fındık gibi şeyler tüket..Sabahları muhakkak peynir,5-6 zeytin,pekmez 1,2 çorba kaşığı,domates salatalık tüket ve süt yoğurt çok önemli..ara öğünlerde süt yoğurt ta tüket ben günde 2.5 bardak süt içiyorum, bunlara normal 3 öğününüde eklersen farkı kısa zamanda görürsün

Ara öğün fazla yemiyorum maalesef ama sabah kahvaltımı iyi yaparım çok düzenlidir severimde zaten aksatmam hiç.
Bunları uyguluycam çok teşekkür ederim :)

selamlar öncelikle

forumda bebe bisküvili bi tariif vardı biz kardeşimle onu yapıyoruz 6 gündür ve ben faydasını hisseder gibiyim

:32:

Sana yaz boyunca ne yiyerek kilo aldigimdan bahsedeyim. Gunde genellikle iki ogun yiyorum. 12den once kalkmiyorum. Kahvaltida buyuk servis tabagi full oluyor. Haftada 3 gun patates kizartmasi, haftada 3 gun sosis kizartma, yine haftada birkac gun ekmek kizart tereyag sur, haftada 3 gun sucuk, haftada 1-2 kere ara ogunlerde yarim ekmek arasi nugget hamburger koftesi vs. Her sabah tabaginda min. 5 zeytin ve kibrit kutusu peynir, domates salatalik, birkac dilim ekmek, cay yerine meyvesuyu veya kola ic. Aksam yemeginde tabagin tika basa olsun. Sulu yemekleri birkac dilim ekmekle ye. Aksamlari dondurma meyve tatli ne varsa indir. Hehehe :) small'dan medium'a cikti popom ve bacaklarim. Ustumde pek bi degisiklik yok :d sevinmeli miyim depresyona mi girmeliyim bilmiyorum. Kisaca ne varsa ye. Aksam yemeklerle kase yogurt ye. Kahvaltiyi cesitlendir cok ye cok ye :d yazdan once sabahtan aksama kadar okul olunca yiyemiyodum. Okula ac gidiyodum. Yaz kilo almaya cok musayit. Bir de butun gun yatis. hareket yok. Yani almak cok zor degil. Ama yedikce miden buyuyor. Dikkat et. Ben 52 den 57 ye nasil ciktigimi anlamadim. Her gun tartilmama ragmen :/
Ekleyeyim, haftada en az bir gun ya kahvaltida ya da ara ogunde krep yap ye. Ama bi tane falan degil. 2-3 kesin. Yaglarken bol yagla. Civik ve ince dok. Daha kolay yeniyor. Bunlari yaparsan hepsi cok gelir, sen iclerinden saglikli olanlari yap :)

Bunları uygulamaya çalışıcam ama midem küçük herhalde çok yiyemiyorum kahvaltıda yerim bi ama akşam yemeğinde doymadan kalkar gibiyim neden bilmiyorum.
Yarından itibaren düzenli olarak başlıycam bakalım faydasını ne zaman görücem teşekkür ederim
:)

Nerde ?
Bende bakayım bi faydası varsa uygularım :)

kilo almak istiyorum bölümünde .. ya mutlaka bak hatta bulamazsan ben sana tarifi burdan yazarım...

hem çok kolay hemde garanti gibi bir şey mutlaka yap canım hatta konuya bakarsan bunu uygulayan çoğu kişi olumlu cevaplar yazmış

:64::64:

Canım bence doktor kontrolünde kilo almalısın. Bazı yazılanlar bana hiç sağlıklı gelmedi:50:
Benim kuzenim de aşırı zayıf.Kardeşim de.Spor merkezine yazılacaklar kilo alabilmek için.
Ben de anlamadım ama öyle dedi, alınıyormuş sporla kilo.

Canım bence doktor kontrolünde kilo almalısın. Bazı yazılanlar bana hiç sağlıklı gelmedi:50:
Benim kuzenim de aşırı zayıf.Kardeşim de.Spor merkezine yazılacaklar kilo alabilmek için.
Ben de anlamadım ama öyle dedi, alınıyormuş sporla kilo.

Aslında almak istediğim sadece 2-3 kilo biraz daha fazla yesem alabilirim gibi ama yiyemiyorum maalesef öyle çok aşırı zayıf durmuyorumda biraz daha kilo olsam iyi olucam...
Doktora gitmek daha mantıklı gibi.

öyle kızartma türü şeylerle değil de
sağlıklı beslenerek kilo alman daha doğru canım
o yüzden en iyisi diyetisyen çünkü
kilon boyuna göre çok az bence
bu arada B12 vitamininin kilo aldırır arkadaşım almak için
kullanmıştı ben vitamin eksikliğinden kullanmıştım :1: ama
1 ayda 3 kilo filan aldım :)

Son düzenleme:
öyle kızartma türü şeylerle değil de
sağlıklı beslenerek kilo alman daha doğru canım
o yüzden en iyisi diyetisyen çünkü
kilon boyuna göre çok az bence
bu arada B12 vitamininin kilo aldırır arkadaşım almak için
kullanmıştı ben vitamin eksikliğinden kullanmıştım :1: ama
1 ayda 3 kilo filan aldım :)

Bende B12 kullanıyordum bi ara bıraktım tabi düzenli olarak kullansaydım kilo alabilirdim onada başlayabilirim o zaman tekrar :)

Back