Sana yaz boyunca ne yiyerek kilo aldigimdan bahsedeyim. Gunde genellikle iki ogun yiyorum. 12den once kalkmiyorum. Kahvaltida buyuk servis tabagi full oluyor. Haftada 3 gun patates kizartmasi, haftada 3 gun sosis kizartma, yine haftada birkac gun ekmek kizart tereyag sur, haftada 3 gun sucuk, haftada 1-2 kere ara ogunlerde yarim ekmek arasi nugget hamburger koftesi vs. Her sabah tabaginda min. 5 zeytin ve kibrit kutusu peynir, domates salatalik, birkac dilim ekmek, cay yerine meyvesuyu veya kola ic. Aksam yemeginde tabagin tika basa olsun. Sulu yemekleri birkac dilim ekmekle ye. Aksamlari dondurma meyve tatli ne varsa indir. Hehehe :) small'dan medium'a cikti popom ve bacaklarim. Ustumde pek bi degisiklik yok :d sevinmeli miyim depresyona mi girmeliyim bilmiyorum. Kisaca ne varsa ye. Aksam yemeklerle kase yogurt ye. Kahvaltiyi cesitlendir cok ye cok ye :d yazdan once sabahtan aksama kadar okul olunca yiyemiyodum. Okula ac gidiyodum. Yaz kilo almaya cok musayit. Bir de butun gun yatis. hareket yok. Yani almak cok zor degil. Ama yedikce miden buyuyor. Dikkat et. Ben 52 den 57 ye nasil ciktigimi anlamadim. Her gun tartilmama ragmen :/
Ekleyeyim, haftada en az bir gun ya kahvaltida ya da ara ogunde krep yap ye. Ama bi tane falan degil. 2-3 kesin. Yaglarken bol yagla. Civik ve ince dok. Daha kolay yeniyor. Bunlari yaparsan hepsi cok gelir, sen iclerinden saglikli olanlari yap :)