• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece 1 gün geçtin

musanni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
15
1
36
İstanbul
hanımlar adetim sadece birgün geçti hiç aksamazdı genelde bide sanki menepozlular gibi arada ateş basıyor benim gibi çok üşüyen birisi için anormal bir durum 2 saate kadar test alıp bakacağım ümitlenip üzülmek istemiyorum. bu arada bir oğlum var 5 yaşında çok şükür ikinci bebişimi istiyorum inş. şu cuma saatinde bebek bekleyenlere rabbim hayırlısıyla evlat versin hamile arkadaşlarada sağlıkcakla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin dua edin bana olacaksam testi almadan önce olayım

test yapmak için biraz erken olabilir ama yinede aklında kalmasın bence hemen yap bende düzenli adet görüyordum ikinci gün geçtiğinde test aldım
ikinci çizgi silik çıktı
bi kaç gün sonrada kan testiyle hamile olduğumu öğrendim

İnşallah hamilesindir. Allahım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın... Hayırlı haberinide paylaşırsın inşallah:nazar:

musanni noooldu bugun 25i..hala yapmadın mı test? yapmadıysan fortel hassas test al daha emın ogrenırsın hamileliği canım..sonucu buraya yazarsan sevınırım merak ettım..

Back