sade yaşam

bende ayırdıgım bı torba kıyafetı dün arkadasın arabasına yüklettim eşime durdu durdu haa bu ne bu arada dedi arkadaşım bana baktı güldük ve kağıt dedim yoksa onlarda benım başımda kalırdı:KK48::KK53:

Evden birşey atamıyorum. kenara ayırmıştım şimdi tekrar koyucam yerlerine :KK43:

Ayakkabı Çizme vs değişimi yaptım.
Oğluşumun minik minik ayakkabılarını veremem hiç. Yine de 7 Yaşından sonra kullandığı 2 ayakkabı bi bot bi tane de spor ayakkabısını ayırdım. Akşam kapıcının eşime veririm.

Günaydın hanımlar
Bugün öğleden sonra tatil. Sabahı da ben tatil yaptım. :KK49::KK49: Işe gitmeyeceğim bugün.
Oğluşu okula yolladıktan sonra Kuşluk kılarım spor yaparım. Duş alırım. Sonra da balkondaki dolabı elden geçireceğim. Bakalım neler çıkacak. Vakit kalırsa oğluşun odasına da bi el atacağım.
hadi bakalım kolay gelsin :21:

Evden birşey atamıyorum. kenara ayırmıştım şimdi tekrar koyucam yerlerine :KK43:
eşime kalsan oda attırmaz biriktirmeyi sever o. sürekli ben bundan bi şey yaparım der ama hiç görmedim. bende ona çaktırmadan atıyorum artık yoksa işim zor:KK8:

hayırlı günler kızlar.
herkes güzel şeyler yazmış.:)

üniversiteden sonra insanlarla arama baya mesafe koydum.
ama herkese hakettiği kadar değer vermem biraz zaman aldı.

gereksiz her şey bana yük gibi geliyor.
o yüzden ne geraksiz konuşmayı,ne de gereksiz eşya vs. olamamasına dikkat ediyorum.

evde sadece çocukların bebekliklerinden hatıra kalsın diye sakladığım kıyafet vs. var.
onun dışında kullanmadığım hiç bir şey yok.

C CallanPinckney not aldım dua ve esmaları canım.Allah razı olsun.:)
eski komşularımdan biriyle karşılaşmıştım buraya taşındıktan bir süre sonra.
''dedikodudan başka bir şey yok orda ''demişti.
ben de hep tam tersi kimse dedikodu yapmıyor ne güzel komşularımız var diye düşünürdüm.
çünki benimle hiç kimse hakkında konuşmazlardı,ben de konuşmazdım zaten.

Dün fabrika alışverişini yaptım arada gözüme kurabiye kavanozları çarptı ama almadım.Yani cebimden bir kuruş bile harcamadım. Ama içimde sıkıntı var çözemedim.
Banyo dolaplarını düzenledim şisesinde azalmış olan temizlik ürünlerini kullanıp çöpe attım.
bugün de mutfak deterjanlarına bakıcam.
pazar günü tamir edilecek şeyleri yaptım. yapıştırıcıyla yapıştırdım o işide halletmiş oldum.
listeme yapılcakları yazıyorum ne zaman biter bilmiyorum :)

Oğlumun Odası'nı düzenledim. 2 poşet Çöp çıktı. Yarın giyinme odama gireceğim. Aklımda var birkaç tane verilecek kıyafet.
Sizin evde de çok kablo var mı? Şarj cihazları var heryerde. Çoğunun ne olduğunu Anlamadığım için öyle bıraktım yine.

Oğlumun Odası'nı düzenledim. 2 poşet Çöp çıktı. Yarın giyinme odama gireceğim. Aklımda var birkaç tane verilecek kıyafet.
Sizin evde de çok kablo var mı? Şarj cihazları var heryerde. Çoğunun ne olduğunu Anlamadığım için öyle bıraktım yine.
Benimde yedek kablolar garanti belgeleri var küçük tahta sandıgımın içine koydum.Hepsi en azından bir yerde olsun diye bir kutu ayarlayabilirsiniz.

Butun topigi okudum, hepinize bayıldım. İyi ki acılmıs bu konu. Bana ilham verdiniz ve beni kendimi sorgulamaya ittiniz:)

Ben sade yasamı bi tek evimde yapabildim, o da kalabalık goruntuye tahammul edemedigim ve cok esyalı evlerin temizligi zır oldugu icin. 2+1 kucucuk bir evim var, yalnız yasıyorum bana yetiyor. Cok az esyam var, halılarımı dahi attım.

Mutfak alısverisi konusunda cook tutumluyum senelerce agzına kadar doldurdugum dolapta curuyenleri cope ata ata artık haftalık menu belirleyip ona gore haftalık alısveris yapıyorum.

Giyim alısverisi konusunda bir hayli savrugum. Ne bulursam alırım kombinleyemem de. Giymedigim bir suru kıyafetim var ve ilerde ya giyersem diye atmaya kıyamıyorum. Aynı sekilde ayakkabı canta vs. De:KK43: cimri miyim neyim bilmiyorum

Genel anlamda parasal anlamda da savrugum. Kiramı babam oduyor, kredi kartımı da. Maasım bana kalıyor ve ben tek basına o parayı yonetemiyorum, her ay eksiye giriyorum. Bu konuyu asmam gerek.

Ve en sikayetci oldugum konu, zaman tasarrufum yok. İsim cok rahat mesai saatim yok, halletmem gereken isler belli olur nerdeyse aylık olarak. İse gitme zırunlulugum olmadıgı icin aksama kadar uyuyorum. Gunun en verimli saatlerini heba ediyorum. İslerimi de son dakikaya bırakıyorum. Tembel tembel tv izlemekle geciyor gunum. Bu yuzden haftaya her sabah ise 8de gidip islerimi ofiste halledicem. Son dakikaya bırakmadan tv karsısında uyusup kalmadan...

Uyanmak benim icin buyuk bir sorun. Erken kalkanlara cok ozeniyorum. Bunun icin yapabilecegim bi sey var mı bilmiyorum:KK43:

D Delileyla sorunlarının farkında olmak önemli.Bende zaman problemi yaşıyorum. İçimden iş yapmak gelmiyor ama bunu eğlenceli hale dönüştürerek ve bunları yaparsam kurtulurum diye motive ediyorum kendimi.
Para konusunda nereye harcama yapıyorsun yaz.eksiden artıya çıkmalısın önce sonra para birikimine yada kendine yetmeyi hedeflemelisin.
Ben ihtiyaç dışı birşey alıcaksam düşünüyorum. Yarın ne duruma düşeceğim belli değil.

bugün 7:30 da uyandım yarın 7:25 de uyanıp kendimi saat 7:00 ye çekmem lazım :)
Dün bir yere gittik o yüzden planlarım alt üst oldu. Ev işleri kaldı bugün 2 kat daha hızlı çalısıp durumu toparlıcam :) Tabi şuan işteyim bize tatil yok :KK43:
Günler çok hızlı geçiyormuş gibi geliyor.Sürekli bir telaş içindeyiz namaz kılmak dua okumak istiyorum eşim bana küçük dua kitabı alıcak.

Merhaba hanımlar... Benim bir problemim var.benim küçük bir bilgisayarım vardı,internete girmek dışında pek kullanmıyorum.şimdi lazım oldu bir program yuklemem gerekti kaldırmadı bilgisayar.yeni bir tane alsam mecbur kredi kartıyla alicam acele mi karar veriyorum bilmiyorum.evde var bir tane daha ama eşimde,ayriyiz bu yil malûm.sizce almalimiyim?

Merhaba hanımlar... Benim bir problemim var.benim küçük bir bilgisayarım vardı,internete girmek dışında pek kullanmıyorum.şimdi lazım oldu bir program yuklemem gerekti kaldırmadı bilgisayar.yeni bir tane alsam mecbur kredi kartıyla alicam acele mi karar veriyorum bilmiyorum.evde var bir tane daha ama eşimde,ayriyiz bu yil malûm.sizce almalimiyim?

Benim evimde internet yok ihtiyaç duydugumda telefondan bakıyorum yetiyor. Eger ihtiyaçsa alın yoksa büyük zaman kaybı.

Benim evimde internet yok ihtiyaç duydugumda telefondan bakıyorum yetiyor. Eger ihtiyaçsa alın yoksa büyük zaman kaybı.
Yani okullarda akıllı tahtaya geçildi,ders sunumu hazırlamak için bir program gerekli,tablet verdiler ama o desteklemiyor. Benim bransim itibarıyle çok işime yarayacak ama alıp yine kara tahtada ders anlatmaktan korkuyorum açıkçası.

philosophy philosophy eğer gerçekten ihtiyaç ise al canım. Ama ihtiyaç istek dengesini iyi düşünmen gerek.
D Delileyla çom para harcamak kesinlikle psikolojik bi durumun sonucu. Bu topiğin geçmiş sayfalarında yazmıştım. Deli hibi para harcıyordum. Sadece kendime değil eve çocuğa eşime. Başka insanlara hediye niyetine. Ne olursa olsun elime geçeni alıyordum.
Şimdi hiç almıyorum artık. 1.5 yıldır psikoloğa gidiyorum ve alışveriş yapmayı kendi kendime bıraktım.
Kendine hedefler koyarsan para biriktirebilirsin. Biz Gezmeyi çok seviyoruz. Yurtdışı Yada içi farketmez. Her ay bş miktar koyuyoruz tatil parası.
Yatak odamı değiştirmek istiyorum. Ona koyacağız 3-5.

Bugün yatak ve giyinme odama girdim kızlar.
2 koca yorgan poşeti verilecek ayarladım.
Kazak etek pantolon t shirt ceket elbise mont kemer çanta bluz Gömlek eşohman.
Eşim de ayırdı. Şöyle bi hafifledim gerçekten.
Oğlumun kıyafetlerine baktım. Evde giymesi için 7 tane alt eşohman var. 2 günde bir Değiştiriyor. Zaten gün boyu okulda. Her hafta çamaşır yok alıyor. Haydi haydi yetiyor. Almayacağım yenisini. Hem eskisin hem küçüksün.

Yani okullarda akıllı tahtaya geçildi,ders sunumu hazırlamak için bir program gerekli,tablet verdiler ama o desteklemiyor. Benim bransim itibarıyle çok işime yarayacak ama alıp yine kara tahtada ders anlatmaktan korkuyorum açıkçası.
O zaman almalısın

X