• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Sade nikah aile arası cook kararsizim :(((

Ahh canim benim ne güzel bir site Paylaştin benimle çok güzel elbiseler ve modeller var kesinlikle gelin başımı ve nikah başımı ordaki bi modelden yaptircam cooooookk tesekkur ederim sana :KK19:elbisemi aldık dediğin gibi beyaz sade bi elbise bn çok beğendim sizinle de paylaşıyorum umarım sizde beğenirsiniz :KK54:

Kesinlikle.prensesler gibi olmalisin beyaz uzin bi elbise ustune kirmizi fusya yada tenini yakisan bi tek tek.esarp yaprabilirsin yada sal cicekli sallar cok moda.:)

Yorumlarınızi bekliyorum ewde çok iyi olmadı ama dayanamadim paylaştım :rapci:
elbisen bu mu çokkk güzel olmuşşş... çok asil. zevk meselesi ama ben olsam çiçek yaptırmazdım onun yerine güzel bir buket alırdım başıma elbise o kadar asil ki o sadeliği hırpalama bence benim fikrim tabiii hepisnin ötesinde rabbim güzle yazılar versin canım çok mutlu ol biz böyle dedik diye de fazla kasma ne istiyorsan onu yap aslında :anneadayı::KK200:

elbisen bu mu çokkk güzel olmuşşş... çok asil. zevk meselesi ama ben olsam çiçek yaptırmazdım onun yerine güzel bir buket alırdım başıma elbise o kadar asil ki o sadeliği hırpalama bence benim fikrim tabiii hepisnin ötesinde rabbim güzle yazılar versin canım çok mutlu ol biz böyle dedik diye de fazla kasma ne istiyorsan onu yap aslında :anneadayı::KK200:
Ayy canım benim cokk teşekkür ederim begenmene çok sevindim allah razı olsun :))) buketimide aldım ama çiçekle multi şal harika oldu sanırım öyle yaptircam artık tekrar fotograf paylasicam inşallah gene bu sekilde beğenirsiniz:KK19:

Back