• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Sade nikah aile arası cook kararsizim :(((

Canım 2 metre şifon kumaş kestirip şal şeklinde kullansan çok daha şık olursun. Hatta bence mor falan hic katma. Beldeki sarıların renginde olsa çok daha gelin gibi olursun :)
Çok iyi fikir gerçekten ya teşekkür ederim nişanlım bana sarı arminenin şalinı almış onu başım yapılırken mahvolur diye kıyamadim sonra sarı yüzüme yakışmadı diye degistircektik mor biraz saçma gelsede elimdeki çiçekle kombin olur diye düşündük şimdi senin fikrinle kafamdaki netleşti gerçekten çok teşekkür ederim sifon üzerine tam uyar hadi hayırlısı bakalım :KK19:

Çok iyi fikir gerçekten ya teşekkür ederim nişanlım bana sarı arminenin şalinı almış onu başım yapılırken mahvolur diye kıyamadim sonra sarı yüzüme yakışmadı diye degistircektik mor biraz saçma gelsede elimdeki çiçekle kombin olur diye düşündük şimdi senin fikrinle kafamdaki netleşti gerçekten çok teşekkür ederim sifon üzerine tam uyar hadi hayırlısı bakalım :KK19:

İnşallah hayalindekinden bile daha güzel bir gelin olursun canım, mutluluklar diliyorum şimdiden :KK200::KK68:

Bende 2 Metre ince Sifon'dan yanayim :KK19: Rengide belindeki taslarin renginden olursa, harika olur :KK36:
Elbisenin icerisinde Krem kendinden desen oldugu icin, lila güzel durmayabilir. Sade Beyaz bir elbisede Lila yakisirdi!
Cicekleride ayni renklerde kullanirsaniz acayip güzel olur, zaten cok güzel cikmissiniz resimde :KK25:

Mutluluklar diliyorum :KK19:

Bende 2 Metre ince Sifon'dan yanayim :KK19: Rengide belindeki taslarin renginden olursa, harika olur :KK36:
Elbisenin icerisinde Krem kendinden desen oldugu icin, lila güzel durmayabilir. Sade Beyaz bir elbisede Lila yakisirdi!
Cicekleride ayni renklerde kullanirsaniz acayip güzel olur, zaten cok güzel cikmissiniz resimde :KK25:

Mutluluklar diliyorum :KK19:
Cook tesekkur ederim canım ya:KK19: bnde artık şifona karar verdim insallah sarı sifon şal kestircem dediğin gibi çiçekleri de aynı renk kullanıcam inşallah nikah günü gelince sizlerlede paylasicam allah razı olsun güzel fikirler verdiniz yoksa lila şal yapıp cikcakdim :halay:

Arkadaslar siz olsanız çiçeği yandan mi yaptirirdiniz yoksa üstten mi napiyim sizce hangi model güzel olmuş o_O

Eklentiler

• images (5).jpg
    images (5).jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 228
  • images (6).jpg
    images (6).jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 111
  • images (9).jpg
    images (9).jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 96
  • images (8).jpg
    images (8).jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 90
ben de ikinci resmi begendim elbisende çok zarif :) hayırlar getirsin... :)
Amin inşallah Sağol canım bnim 2 metrelik sifon multi şal kestirdik sarı yüzümle aynı renk olduğu için yavru ağzı çok yakın bir renk seçtik inşallah elbise de cok siritmaz :dua:

Elbisen çok güzel cnm inşallh hayır getirr. Ama göğüs kısmın bol durmuş destekli bir sütyen taksan daha hoş oturur
Aynen canım o gün destekli takcam orda bolluğu nasıl fark ettin dikkatlisin maşallah :KK16:inşallah Hayır getirir Allah razı olsun :KK19:

Back