- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Amin cnm bekliyorum resimleri.Çok teşekkür ederim canımdaha şal mi eşarp mi karar veremedim dediğin gibi eşarp daha hos olur inşallah karar verip alınca burdan tekrar paylasicam amin canım bnim allahım utandırmasin inşallah
Çok iyi fikir gerçekten ya teşekkür ederim nişanlım bana sarı arminenin şalinı almış onu başım yapılırken mahvolur diye kıyamadim sonra sarı yüzüme yakışmadı diye degistircektik mor biraz saçma gelsede elimdeki çiçekle kombin olur diye düşündük şimdi senin fikrinle kafamdaki netleşti gerçekten çok teşekkür ederim sifon üzerine tam uyar hadi hayırlısı bakalımCanım 2 metre şifon kumaş kestirip şal şeklinde kullansan çok daha şık olursun. Hatta bence mor falan hic katma. Beldeki sarıların renginde olsa çok daha gelin gibi olursun :)
Çok iyi fikir gerçekten ya teşekkür ederim nişanlım bana sarı arminenin şalinı almış onu başım yapılırken mahvolur diye kıyamadim sonra sarı yüzüme yakışmadı diye degistircektik mor biraz saçma gelsede elimdeki çiçekle kombin olur diye düşündük şimdi senin fikrinle kafamdaki netleşti gerçekten çok teşekkür ederim sifon üzerine tam uyar hadi hayırlısı bakalım
Oyy inşallah canım ya bu güzel dileklerin için Allah razı olsun sendenİnşallah hayalindekinden bile daha güzel bir gelin olursun canım, mutluluklar diliyorum şimdiden
Cook tesekkur ederim canım yaBende 2 Metre ince Sifon'dan yanayimRengide belindeki taslarin renginden olursa, harika olur
Elbisenin icerisinde Krem kendinden desen oldugu icin, lila güzel durmayabilir. Sade Beyaz bir elbisede Lila yakisirdi!
Cicekleride ayni renklerde kullanirsaniz acayip güzel olur, zaten cok güzel cikmissiniz resimde
Mutluluklar diliyorum
Duvak kullanacaksan üstten daha güzel duruyor, ama duvak olmayacaksa ilk resimdeki gibi yandan daha hos olur :)Arkadaslar siz olsanız çiçeği yandan mi yaptirirdiniz yoksa üstten mi napiyim sizce hangi model güzel olmuş
Duvak biraz abartı olur diye düşündüm bnde :) annemde senin beğendiğini beğendiDuvak kullanacaksan üstten daha güzel duruyor, ama duvak olmayacaksa ilk resimdeki gibi yandan daha hos olur :)
ben de ikinci resmi begendim elbisende çok zarif :) hayırlar getirsin... :)Arkadaslar siz olsanız çiçeği yandan mi yaptirirdiniz yoksa üstten mi napiyim sizce hangi model güzel olmuş
Amin inşallah Sağol canım bnim 2 metrelik sifon multi şal kestirdik sarı yüzümle aynı renk olduğu için yavru ağzı çok yakın bir renk seçtik inşallah elbise de cok siritmazben de ikinci resmi begendim elbisende çok zarif :) hayırlar getirsin... :)
Tesettürluyum artık elbise aldık beyazTakım mı???
Onun modası 90 lardaydı ya hu,
tesettürlü mü açıkmısınız önce bunu öğrenelim bir..
Sonradan gördüm güle güle giy mutluluklarrrr..Tesettürluyum artık elbise aldık beyaz
Teşekkür ederimSonradan gördüm güle güle giy mutluluklarrrr..
çok güzelmiş güle güle kullanınYorumlarınızi bekliyorum ewde çok iyi olmadı ama dayanamadim paylaştım
Aynen canım o gün destekli takcam orda bolluğu nasıl fark ettin dikkatlisin maşallahElbisen çok güzel cnm inşallh hayır getirr. Ama göğüs kısmın bol durmuş destekli bir sütyen taksan daha hoş oturur
Allah razı olsun çok teşekkür ederim begenmenize çok sevindimçok güzelmiş güle güle kullanın
nikahınız hayırlı olsun:)
Sendednde cnm. Teşekkür ederim rabbim pişmanlık vermesin inşallahAynen canım o gün destekli takcam orda bolluğu nasıl fark ettin dikkatlisin maşallahinşallah Hayır getirir Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?