- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Ewet farkındayım bilerek buraya açtım bi kere giyip de satmak isteyenler olursa diye her ihtimale karşı ikinci ele açtım düğün hazırlıkları bölümüne de ayrı açmayı düşünüyorum işte kararsızlık böyle bişey yarın nisanlimla almaya gitcez burdada fikir verenler çıkar elbetİkinci el/ takas ta olmadıkları kesin
Çok güzel anlatmışsin çok teşekkür ederim ama bn kapaliyim tesettür konusunda da tavsiyelerini bekliyorumbende acık pudra ya da beyaz biraz mini bir elbise olabilir. altına da uygun renkte platform sade bi ayakkabı.
Bir arkadasım oyle yapmıstı ve sacları uzun sıyahtı su dalgasıyla yarım ve dağınık toplatmıs salınan yerlere ve yarım yoplu yere de beyaz ıncı gıbı seyler sizilmişti harika görünüyordu .. yada şimdi çiçekli tam daire seklınde taçlar var onunla acık su dalgası yapılmıs saclar da hos gorunuyor bence.. hatta ınstagramda o taclar ve cıcegı takım yaparak satan hesaplar var :)
yalnız konuyu baska bı baslıga tasırlar ıkıncı el baslıgında acmıssın konunu..
Başka bi başlığa taşınabilir ama artık napalım canlari sağolsunbende acık pudra ya da beyaz biraz mini bir elbise olabilir. altına da uygun renkte platform sade bi ayakkabı.
Bir arkadasım oyle yapmıstı ve sacları uzun sıyahtı su dalgasıyla yarım ve dağınık toplatmıs salınan yerlere ve yarım yoplu yere de beyaz ıncı gıbı seyler sizilmişti harika görünüyordu .. yada şimdi çiçekli tam daire seklınde taçlar var onunla acık su dalgası yapılmıs saclar da hos gorunuyor bence.. hatta ınstagramda o taclar ve cıcegı takım yaparak satan hesaplar var :)
yalnız konuyu baska bı baslıga tasırlar ıkıncı el baslıgında acmıssın konunu..
İşte bu yorum istediğim gönlümde ki yorum ya galiba aynen bu dediğini yapcam takım değil de elbise daha hoş olacağına eminim tekrar Sağol canım bi haftaya kalmaz atarım fotoğraflarını aldıklarımizinbence ceket pantolon gibi takımlar cok ciddi görünüyor . Kapalıysan da abiyeler var sade ve şık elbiseler var uzun kollu bole biraz dökümlü bir elbise olursa dediğin gibi esarpla yapılan bı model ustune yıne o cıceklı taclardan ve o taca uygun bır buket alırsın elıne.. ve bence o elbıse rengı kırık beyaz krem ya da acık pudra olabılır.. ciceklerde acık pudra beyaz ve acık pembe karısık cok guzel olur tac ve bukette...
Teşekkür ederim canım benim inşallah güzel olurum burdan giyineceklerimi paylasicam bakalım begenicekmisinizcigaret pantolon ile ten rengi bir gömlek ve uyumlu bir stiletto çok şık olur bence *-* saçlarınızada kırık fön ve sadece bir makyaj işe hoş olur
Sabırsızlıkla bekliyorum :))Teşekkür ederim canım benim inşallah güzel olurum burdan giyineceklerimi paylasicam bakalım begenicekmisiniz
beklıyorum merakla :)İşte bu yorum istediğim gönlümde ki yorum ya galiba aynen bu dediğini yapcam takım değil de elbise daha hoş olacağına eminim tekrar Sağol canım bi haftaya kalmaz atarım fotoğraflarını aldıklarımizin
Ahh canim benim ne güzel bir site Paylaştin benimle çok güzel elbiseler ve modeller var kesinlikle gelin başımı ve nikah başımı ordaki bi modelden yaptircam cooooookk tesekkur ederim sanaTakimin her türlüsü bana fazla ciddi geliyor, Sizin yerinizde olsam beyaz bir abiye tercih ederdim :)
Bu Sayfadan hep fikir aliyorum, zaten onlarda fikir olsun diye resimler yayinliyorlar, elbise satmiyorlar, umarim yardimci olur
https://www.instagram.com/nsnur/
Çok teşekkür ederim canımBence çok güzel. Güle güle giyinin. Ama bana göre şal sportif duruyor sanki eşarp elbiselerin üstüne daha çok yakişıyor. Bu arada Allah mutlu ve mesut etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?