Nikah Sade nikah aile arası cook kararsizim :(((

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Merhaba arkadaşlar bnim nikahım sade yakın aile akrabalarin geleceği küçük bi nikah olacak sizin yardiniza ihtiyacım var ne giycem başımı nasıl yapcem sonra hep bizimkiler takım giy diyorlar hani etekli takım veya pantolon takım al pudra veya beyaz renkli olsun diye.. sizce ne olabilir böyle nikahı olanlar ne giydi bana fotoğraflı yardimci olabilir misiniz heyecanlıyım kararsizim tecrübeli kızlar nerdesiniz

bende acık pudra ya da beyaz biraz mini bir elbise olabilir. altına da uygun renkte platform sade bi ayakkabı.
Bir arkadasım oyle yapmıstı ve sacları uzun sıyahtı su dalgasıyla yarım ve dağınık toplatmıs salınan yerlere ve yarım yoplu yere de beyaz ıncı gıbı seyler sizilmişti harika görünüyordu .. yada şimdi çiçekli tam daire seklınde taçlar var onunla acık su dalgası yapılmıs saclar da hos gorunuyor bence.. hatta ınstagramda o taclar ve cıcegı takım yaparak satan hesaplar var :)

yalnız konuyu baska bı baslıga tasırlar ıkıncı el baslıgında acmıssın konunu..

İkinci el/ takas ta olmadıkları kesin
Ewet farkındayım bilerek buraya açtım bi kere giyip de satmak isteyenler olursa diye her ihtimale karşı ikinci ele açtım düğün hazırlıkları bölümüne de ayrı açmayı düşünüyorum işte kararsızlık böyle bişey yarın nisanlimla almaya gitcez burdada fikir verenler çıkar elbet

Çok güzel anlatmışsin çok teşekkür ederim ama bn kapaliyim tesettür konusunda da tavsiyelerini bekliyorum yazdıklarından faydalanarak başımı nasıl yapacağımı buldum o dediğin çiçekli tacı esarbima uyguluycam topuz kısmından da duvak yaptircam tekrar teşekkür ederim

Başka bi başlığa taşınabilir ama artık napalım canlari sağolsun

cigaret pantolon ile ten rengi bir gömlek ve uyumlu bir stiletto çok şık olur bence *-* saçlarınızada kırık fön ve sadece bir makyaj işe hoş olur

bence ceket pantolon gibi takımlar cok ciddi görünüyor . Kapalıysan da abiyeler var sade ve şık elbiseler var uzun kollu bole biraz dökümlü bir elbise olursa dediğin gibi esarpla yapılan bı model ustune yıne o cıceklı taclardan ve o taca uygun bır buket alırsın elıne.. ve bence o elbıse rengı kırık beyaz krem ya da acık pudra olabılır.. ciceklerde acık pudra beyaz ve acık pembe karısık cok guzel olur tac ve bukette...

İşte bu yorum istediğim gönlümde ki yorum ya galiba aynen bu dediğini yapcam takım değil de elbise daha hoş olacağına eminim tekrar Sağol canım bi haftaya kalmaz atarım fotoğraflarını aldıklarımizin

cigaret pantolon ile ten rengi bir gömlek ve uyumlu bir stiletto çok şık olur bence *-* saçlarınızada kırık fön ve sadece bir makyaj işe hoş olur
Teşekkür ederim canım benim inşallah güzel olurum burdan giyineceklerimi paylasicam bakalım begenicekmisiniz

Ahh canim benim ne güzel bir site Paylaştin benimle çok güzel elbiseler ve modeller var kesinlikle gelin başımı ve nikah başımı ordaki bi modelden yaptircam cooooookk tesekkur ederim sana elbisemi aldık dediğin gibi beyaz sade bi elbise bn çok beğendim sizinle de paylaşıyorum umarım sizde beğenirsiniz

Aile içi nikahım için işte elbisem simdilik ewde deneyip fotoğraf çektim nikah günude bissürü fotoğraf paylasicam bu elbisemin üzerine henüz şal almadık onuda bu senenin rengi olan fotoğraftaki şali alcaz çiçegimi de aynı renk alcaz başımın üzerine de çiçek oturtcaz innnsalllahhh

Yorumlarınızi bekliyorum ewde çok iyi olmadı ama dayanamadim paylaştım

Eklentiler

• IMG-20160531-WA0001-1.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 89
  • images (2).jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 79
Bence çok güzel. Güle güle giyinin. Ama bana göre şal sportif duruyor sanki eşarp elbiselerin üstüne daha çok yakişıyor. Bu arada Allah mutlu ve mesut etsin inşallah.

Buda bel detayı kizlar yakayı yukleyemedim bi türlü resim boyutu yüzünden anlamadım

Eklentiler

• 20160601_122338-1-2.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 82
Bence çok güzel. Güle güle giyinin. Ama bana göre şal sportif duruyor sanki eşarp elbiselerin üstüne daha çok yakişıyor. Bu arada Allah mutlu ve mesut etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım daha şal mi eşarp mi karar veremedim dediğin gibi eşarp daha hos olur inşallah karar verip alınca burdan tekrar paylasicam amin canım bnim allahım utandırmasin inşallah

Canım 2 metre şifon kumaş kestirip şal şeklinde kullansan çok daha şık olursun. Hatta bence mor falan hic katma. Beldeki sarıların renginde olsa çok daha gelin gibi olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…