Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Çok dikkat ediyorsun vallahi :)

Yanındaki kadın annesi :26: bence hiç benzemiyorlar .

[video=youtube;UlEauUAK3UM]http://www.youtube.com/watch?v=UlEauUAK3UM[/video]

Evet pek benzetemedim ben de...

Benim annem de sarışın yeşil gözlü...Düz saçlı pırasa gibi.....Benim dalgalı,kabarık vs....Ton olarak da aynı değiliz annemle...Dışardan bakanlar aynı annenin gençliğini andırıyorsun derler hemen...Annem hiç benzemediğimizi düşünür.......

En yakın arkadaşı Kate Hudson deniyor ama. :s

Imdb'de "Best friends with Kate Hudson." yazıyor.

Bu da bir biyografisinde geçen cümle "She is best friends with actress Kate Hudson."

Heh işte bu kadın kankası .Kate moss nerden çıktı .Aslında bu kadın demek istemiştim :)
Kate hudson olacak .

Son düzenleme:
Yok Hudson .
Her yere birikte gidiyorlar .Kendi sitesinde de hep o kadınla fot.ları fln var zaten .

Bir filmde de oynamıştı ikisi ,ama ismini hatırlamıyorum .Konusunu anlat desen anlatırım ama

Yav bu Liv de aynı zamanda bir kaç kişiye birden sen benim en iyi dostumsun diyor galiba.....

Birden çok kankası mı var ne :) Tryamour dediği kişiyle kanka .İsim hatası yaptım ben .
Özel hayatını fln gelin bana sorun .Sıkı takipleyicisiyim senelerdir

Yok kız,senin isim hatanla ilgili demedim...Başka hatunlarla samimi pozları var ya...O sebeple hepsi kankası,hepsine sen benim en iyi dostumsun diyor galiba diye espiri niyetine yazdım...

Hakikaten bende baktım baya dostu varmış hatunun:):)Liv cana yakın bir kadın, normaldir çok dostu olması...:) fakat Eva Mendes'le çekindikleri fotolardaki samimiyetleri ve enerjileri birbirlerini sevdiklerini hissettiriyordu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…