Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Yüzüklerin efendisi çok çok eski filmlerinden :) hatırlamıyor olabilirsin,doğrudur narmikcim.

5.elemente mila oynuyordu :) bu arada ben oyuncuya göre film çok nadir secerim.

Yüzüklerin efendisi çok çok eski filmlerinden :) hatırlamıyor olabilirsin,doğrudur narmikcim.

5.elemente mila oynuyordu :) bu arada ben oyuncuya göre film çok nadir secerim.

Doğru ya onda Milla Oynuyordu.... Evlilik,hamilelikler,çoluk,çocuk uzaklaştırıyor böyle işte...Şimdi fırsat bulursam gidiyorum sinemaya ama o an seçeneklerden hangisi cazip gelirse o filme gidiyorum...Her zaman vaktim olmayabiliyor....Eskiden çok takip ederdim ama şimdi ıhııııı..Yaşlılık böyle bir şey demek ki ....:))

Bence bu kadının asıl güzelliği, sade oluşu, asil bir havası var. ten rengi - gözleri - burnu bence mükemmel.
oldum olası beğenmişimdir.

düşündüm de, uzun zamandır hiç bir filmini izlemiyorum. en son popülerlerden aklımda kalan the strangers'tı.. bir de geçen sene veya 2010da the ledge diye bir filmi vardı.

Bence bu kadın çok seçici davranmıyor .Özellikle Ziyaretçiler filmi büyük hayal kırıklığına uğrattı beni .

Sırf bu kadının hatrına ,Super dışında hemen hemen hepsini izledim diyebilirim.

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum sana, ziyaretcileri izlemeden önceki beklentilerimi hatırlıyorum da.. öyle filmleri de severim eğer güzel yapılırsa. nasıl hayal kırıklığı yaşamıştım..

açtım imbd'i baktım şimdi, Reign Over Me diye bi filmi varmış, izlemedim ben onu. puan 7.5 diyo, gerçi adam sandler falan varmış, çokta sevmem kendisini.. onu bilmiyorum, dediğin gibi super'i izlemedim, robot & frank izlemedim son filmiymiş.

Imbd puanlarina bakma sen .neye gore 7.6 vermisler anlayamadim :)
Bir kac sahnesinde liv vardi sadece . psikolog rolundeydi diye hatirliyorum .
Robot and Frank henuz ulkemizde gosterime girmedi cnm.

Son düzenleme:
Gayet dolgun canım:/ bu arada farkettiyseniz yaş aldıkça Liv'in suratındaki o masum ifade gitmiş, yerini daha kadınsı bir hale bırakmış...

Evet canım eski masumluğundan eser yok :) ama tatlığından hiçbirşey kaybetmemiş ve asaletinden .

Yerim ben onu

Ay çok güzel yapmışlar

[video=youtube;NPz32zQc3yg]http://www.youtube.com/watch?v=NPz32zQc3yg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…