Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

bence ikiside cırkın..bu kız nasıl boyle guzel olmus sasıyorum...

siyah beyaz bu resimde liv ne kadar guzelmiş..........

bu adamla nasıl evlenmıs..cok cirkin...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ya hemde kendiden cok kısa ...ayrılmaları cok iyi oldu ...ne kadar dogru bilmıyorum ama kocası cocuk ile ilgilinmıyormus o yuzden ayrılmıslar

liv tylera da abartı makyaj hiç gitmiyor..

yani aradaki fark dağlar kadar..kadına sanki "git kendini çirkinleştir gel" demişler.

kesinlikle cnm ben herzaman bunu derim ...bazı insanlar vardır makyajı cok guzel kaldırır bazı insanlara ise hafif sade makyajlar yakısır diye liv de en guzel orneklerden birisi...makyaj konusunda livi kendime cok yakın buluyorum

zaten guzel kadına abartı makyaj yakışmaz..herzaman bunu soylerim..cok guzel dedigimiz kadınların hepsi agır makyajlar ile çirkinleşiyor,hafif makyajlarla tanrıça oluyorlar

zaten guzel kadına abartı makyaj yakışmaz..herzaman bunu soylerim..cok guzel dedigimiz kadınların hepsi agır makyajlar ile çirkinleşiyor,hafif makyajlarla tanrıça oluyorlar

evet zaten makyajın amacıda budur guzel yerleri on plana cıkartmak cirkin yerleri geri plana itmek ...kesinlikle hatları duzgun birisine hafif makyaj daha iyi gidiyor ...en guzel ornegi de angelina ve liv bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…