• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

f_livtyler2m_9384b6f.jpg

Harikaa delikafadulden

bende çok sevdiğim filmlerden biri olan yüzüklerin efendisinde hayran oldum liv'e o kadar
içten ve masum ki...beğendiğim ender bayanlardandır....opuyorumnanaktan
herkes ona benzemek için bi çok estetik operasyon geçirsede zaman kaybı bence...bu doğallık sonradan kazanılamaz...mirmirmirmir
kesinlikle cnm katılıyorum sana ...herkesten farklı livin kendine has cok masum bir guzelligi var

cnm aerosmith kızı baya unlu aslında rastgelmemıssındır belki

2008 de cok kilo almıstı..bu fotolar bemi cok uzmustu..gencecik bebek gibi kız ne yaptı kendine demiştim.ama farkına vardı ve 2009 da bomba gunlerine geri dondu..cok tatlı bir kadın..çoook..

ama bu hali bile pamuklar gibi...lokum gibi :))))

aclasscelebs0526if0.jpg

aclasscelebs0519fg2.jpg

aclasscelebs0521wf4.jpg

aclasscelebs0522qv0.jpg

ve 2009...

tylerliv100ls3.jpg

celebutopialivtylerappe.jpg

tylerlivgivenchyfashion.jpg

tylerlivgivenchyfashion.jpg

bebegim evet bir ara cok kılo almıstı ama cabuk toparlandı ...livin su an kı giyim tarzını ve makyajını pek begenmıyorum ...kocasıyla ayrıldıktan sonra cok degisti

ben en cok ruj kullanımı begenıyorum liv tylerın..sahane dogal duran rujsuz gorunen rujlu dudaklar ..ironik ama gercek :)))

giyim tarzını bende begenmiyorum ama yuzu bebek gibi..porselen bir bebek sanki..o babadan bu kız nasıl cıkar :)))))
işin tuhafı benziyordaaaaaaa

2774024.jpg

Steven_Liv_Tyler2.jpg

liv11d.jpg

kesinlikle haklısın cnm bende hem rujlarını hemde makyajsız gibi gorunen hafif makyajlarını cok begeniyorum =)

aslında dedigin gibi steven tyler biraz andırıyor ama daha cok annesine benzetiyorum

Back