Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

kanka niye gözükmedi acaba:44: neyse zaten mutlaka eklenmişir daha önce=) bu arada son fotolar çok hoş çok güzel yaa
Bilmem ki kanka :44: Evet eklemiştir belki meleğim
kankam bende sana çok yakın hissettim bu resimlerde, saçlarını koyulaştırdıktan sonra daha bi benzetir oldum :)

Kankammmmm Perim nasıl sevindirik oldum bir bilsen
Gel gör ki kanka şu an saçlarım turuncu misali bir renk .Uyguladığım bir kür saçımdaki boyayı akıttı

ciddimisin çok merak ettim kankam , olsun yine boyarsın ama bu arada çokta yıpratma saçlarını dikkat et bebem.

ciddimisin çok merak ettim kankam , olsun yine boyarsın ama bu arada çokta yıpratma saçlarını dikkat et bebem.
Kanka hiç birisini göremedin öylesi çabuk aktı ki çekmeye bile fırsatım olmadı Kanka igora 7.1 ile boyadım bu sefer tam istediğim gibi renk oldu.Akmadan çekcem kesin

Canım bu hallerini pek beğenmiyorum :26: Yüzümü çöktü nedir anlamadım :26:son bir senedir yüzü daha da uzun görünüyor çenesi flnda daha da kötü :26: Umarım en yakın zamanda toparlanır livom

Yakında vizyona girecek filmleri :

The Strangers 2

2011 The Ledge

2010 Super

Ziyaretçilerin 2.sinde rol olması biraz saçma geldi :26:neyse izleyince nasıl birşey olduğunu göreceğiz artık .

One Night At McCool's filminden kareler Bence bugüne kadar rol aldığı filmlerin içinde en iyisi tabi yüzüklerin efendisi dışında

Bu meşhur araba yıkama görüntüleri

Balsın bal

Son düzenleme:

canim=pamuk-sekerim
acaba=cekimden-olabilirmi-tatliskom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…