Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

ya kadın dedıgın boyle olacak bembeyaz nur gibi ya..esmerler beni taşlamayın :)))))

ay acmayalım bence toptan agzımızı kaydirigubbakcemile3 milli vaka oluyor kaydirigubbakcemile3

gerçekten hoş kadın bizim denizin estetikleri de başarılı olmuş andırıyor bunu

göz rengini başka hiç bir ünlüde göremedim ben..cam gibi bi mavi çok hoş ya

Liv çok tatlı çok sevimli büyümeyen bi çocuk ifadesi var yüzünde çok hoş ama bana hiç seksi gelmiyor kızlar siz ne düşünüyorsunuz?

Çok hoş,güzel bir kız..Bu kıza çok benzetiyorum live taylor ı..

Bana göre bu biraz daha güzel tabi..:kedi:

Milla jovovich...

Ne o öyle süt kesiği gibi, :bbo: esmerin tadı demişler bi kere...şakkıdı

hihikaydirigubbakcemile3

şaka ettim...süprizzzzz

bence de çok çok güzel bir kadın, çok beğeniyorum! a.s
esmerim, gompleksliyim :roflol:

hihi şaka tabii, ben de esmerim ama her ten, saçıyla kaşıyla bütünlük oluşturduğundan, sadece birini ayrı tutmak doğru olmaz...

güzel beyaz tenlileri de çok çok beğenirim!
:içelim:

ya evet bu fotosundaki makyajına bayıldım bende. yanakları pembe pembe.
normalde ince bir yüzü olmasına rağmen burda yanakları toplu çıkmış orantılı yani acaba nasıl başarmışfisfisfis

cnm asagıdan cektikleri için oyle cıkmıs ...cekimden kaynaklı yani

[/B]

Çok hoş,güzel bir kız..Bu kıza çok benzetiyorum live taylor ı..
Bana göre bu biraz daha güzel tabi..:kedi:
Milla jovovich...
bende milla yı cok severim daha onceden liv i milla benzettigimi yazmıstım tabiki milla dedigin gibi disiligi daha on planda olan bir kadın =)
nisanım seni inanılmaz merak ediyorum...fot goresmezsem catlayacagım
Liv çok tatlı çok sevimli büyümeyen bi çocuk ifadesi var yüzünde çok hoş ama bana hiç seksi gelmiyor kızlar siz ne düşünüyorsunuz?

kesinlikle katılıyorum ...cnm ne yazık kı herkes senin gibi seksi olamıyor seksiliğin sonradan kazanlılacagını düşünmüyorum...bende de zerre kadar seksilik yoktur =(

liv e ile tom hanks that thing you do filminde bir araya gelmıslerdi ...2 sinide aynı karede gormek cok keyifliydi

nisanım seni inanılmaz merak ediyorum...fot goresmezsem catlayacagım

canım ben de seni çok merak ediyorum ama ne yazık ki meraklarımız baki kalacak gibi
bir yerde yüzyüze görüşmezsek tabii
:1hug: kaydirigubbakcemile3

Yukardaki makyajı çok yakışmış:asigim:

Bu kızın yüzü çok hoş ama bir yerini beğenmedim o da dudakları..Silikon enjekte edilmiş gibi bir gariplik seziyor insan bakınca..CADIARZU

Ama yukardaki haliyle çok hoş durmuş,ruj da çok yakışmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…