• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

canım ben de seni çok merak ediyorum ama ne yazık ki meraklarımız baki kalacak gibi :D
bir yerde yüzyüze görüşmezsek tabii
:1hug: kaydirigubbakcemile3

melegim sen beni gormedin mı ama ... tatlım umarım bir gun yuzyuze gorusme sansımız olur cok opuyorumnanaktan

acıkcası liv in hafif makyajlı hallerini daha cok begeniyorum ..fazla makyaj pek yakısmıyor

evenfestcann10057.jpg

kırmızı ruj super olmus.canım senın ıcın ruj topıgıne body shop 57 yı koydum,bak kaldırıcam :)

hemen bakıyorum cnm

livi sadece kıbar oldugu için sevmıyorum kadın aynı zamanda cok duyarlı ve hassas

liv-tyler-bagiran-kadini-tehdit-etti--2009-06-19_xxl.jpg

Liv Tyler, bağıran kadını tehdit etti
19 Haziran 2009 Cuma

Ünlü oyuncu Liv Tyler, ağlayan çocuğa bağırıp duran kadını önce uyardı. Kadın ona da bağırınca bu kez tehdit etti

Akşam yemeği için evinden çıkmış arabasına doğru yürüyen Hollywood yıldızı Liv Tyler, ağlayan çocuğa bağıran yaşlı kadını polis çağırmakla tehdit etti.

Sokakta yürürken denk geldiği yaşlı bir kadın ve bebek arabasındaki bir çocuk Tyler'ın planlarını değiştirdi. Arabasının içinde hıçkırıklarla ağlayan çocuğa bağıran kadını görünce, dayanamadı ve ne olduğunu anlamak için yanlarına gitti.

Ama yaşlı kadın bu kez ünlü oyuncuya da bağırmaya başladı. Çocuğun büyükannesi ya da dadısı olduğu düşünülen kadın, Tyler'ı öyle çileden çıkarttı ki, Liv Tyler sonunda tehdit etmeye başladı.

Yaşlı kadının bağırmaya devam etmesi ise, oyuncuyu bezdirdi ve arkasını dönüp gitmek istedi ama kadın, bu kez sinirli el kol hareketleriyle hakaret etmeye başladı.

Tyler, kadının ingilizce bilmediğini anlayınca ise çareyi dönüp gitmekte buldu.

Yüzüklerin Efendisi filminin yıldız oyuncularından Liv Tyler'ın dört yaşında Milo isimli bir oğlu var.Oyuncu, hem Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu, hem de UNICEF için çalışmalar yürütüyor ve çocuklar konusunda ne denli hassas olduğu tüm dünyada biliniyor.

alıntıdır

hemen bakıyorum cnm

livi sadece kıbar oldugu için sevmıyorum kadın aynı zamanda cok duyarlı ve hassas

liv-tyler-bagiran-kadini-tehdit-etti--2009-06-19_xxl.jpg

Liv Tyler, bağıran kadını tehdit etti
19 Haziran 2009 Cuma

Ünlü oyuncu Liv Tyler, ağlayan çocuğa bağırıp duran kadını önce uyardı. Kadın ona da bağırınca bu kez tehdit etti

Akşam yemeği için evinden çıkmış arabasına doğru yürüyen Hollywood yıldızı Liv Tyler, ağlayan çocuğa bağıran yaşlı kadını polis çağırmakla tehdit etti.

Sokakta yürürken denk geldiği yaşlı bir kadın ve bebek arabasındaki bir çocuk Tyler'ın planlarını değiştirdi. Arabasının içinde hıçkırıklarla ağlayan çocuğa bağıran kadını görünce, dayanamadı ve ne olduğunu anlamak için yanlarına gitti.

Ama yaşlı kadın bu kez ünlü oyuncuya da bağırmaya başladı. Çocuğun büyükannesi ya da dadısı olduğu düşünülen kadın, Tyler'ı öyle çileden çıkarttı ki, Liv Tyler sonunda tehdit etmeye başladı.

Yaşlı kadının bağırmaya devam etmesi ise, oyuncuyu bezdirdi ve arkasını dönüp gitmek istedi ama kadın, bu kez sinirli el kol hareketleriyle hakaret etmeye başladı.

Tyler, kadının ingilizce bilmediğini anlayınca ise çareyi dönüp gitmekte buldu.

Yüzüklerin Efendisi filminin yıldız oyuncularından Liv Tyler'ın dört yaşında Milo isimli bir oğlu var.Oyuncu, hem Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu, hem de UNICEF için çalışmalar yürütüyor ve çocuklar konusunda ne denli hassas olduğu tüm dünyada biliniyor.

alıntıdır

live noluyosa :dilcikar: çocuk kimbilir ne istedi huysuzlanıyoda bağırıyo kadınlülülülülülü
bende küçükken tuttururdum bişeyi ille alıncak diye en sonunda kadın isyan bayraklarını çekerdi
liv Türkiyede yaşasa nolur artık bilmem o kadın gene bağırıyomuş

Koyu saç çok yakışıyor...
Özelikle siyah...
Ama koyu kahverengide hoş duruyor..

Back