• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

eski eşi ile liv tyler :)

evenceremoma0043.jpg

Son düzenleme:
yalnız su dıkkatımı cektı,kılolu gorunurmuyum demeden her rengi her modeli giyıyor.cok emınimki baska bır elbıse secmıs olsaydı bu denli kılolu ve iriyarı gorunmezdi...

evenpremlordthet30151.jpg

evenpremlordthet30000.jpg

evenpremlordthet30052.jpg

evenpremlordthet30096.jpg

evenpremlordthet30107.jpg

haklısın renk model ayrımı yaptıgını hiç gormedim ...hatta bazı zaman cok ozensiz giyiniyor

bi de kadının boyu 1.80 yakın birazda kılolu olunca kaba tabir ile at gibi duruyor

su giydigine bakar mısın daliah ...ne kadar ozensizce degil mı ? ustune para verseler bile boyle birsey asla giymem ...hiç dikkat etmıyor kendine aslında ne kadarda tatlı bir kadın

cand2004newy80000.jpg

cand2004newy80008q.jpg

su giydigine bakar mısın daliah ...ne kadar ozensizce degil mı ? ustune para verseler bile boyle birsey asla giymem ...hiç dikkat etmıyor kendine aslında ne kadarda tatlı bir kadın

cand2004newy80000.jpg

cand2004newy80008q.jpg

canım imdb den baktım.178 miş.kadın ıcın gayet uzun,hele bizim Turk standartlarına gore..

ya geniş ve rahat takılıyorlar anlıyorum ama ben bıle bakkala bıle gıderken bu kadar geniş ve rahat olamıyorum.en azından renk uyumuna baksaymıs

canım imdb den baktım.178 miş.kadın ıcın gayet uzun,hele bizim Turk standartlarına gore..

ya geniş ve rahat takılıyorlar anlıyorum ama ben bıle bakkala bıle gıderken bu kadar geniş ve rahat olamıyorum.en azından renk uyumuna baksaymıs

evet tatlım boyu standartların biraz ustunde

terliklikleri gordun seker ..feci =)

bu kız yumurtaya benziyor, aslında güzel ama biraz incelediğimde dudak çene arası mesafe çok fazla, yüzü de fazla uzun, bir de ölü gibi çok beyaz yakında gözükmeyecek =) ve sade makyajı harika duruyor çok yakışıyor bence...

=) evet aslında yüzü küçük bile boydan fotolarında daha iyi anlaşılıyor ama biraz uzun :)

yok hyr uzun degil diyemeyecegim evet uzun ama herkesin yuz cehresi aynı degildir liv de karakteristik bir ceneye sahip ...
eminim liv tyler in yuzu daha az uzun olsaydı bu kadar guzel ve masum olamazdı ...

Back