• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

maga2008ukgl0005.jpg

canım bence bir bayanın yüzü beyaz olmalı .ne bileyim esmer tenli hatunları hiç ama hiç beğenmiyorum :) vucutta buğday tenlilik,yüzde beyazlık :) ben yüzümü yakmamak için denizde havuzda büyük çaba sarf ettim bu yaz neyseki çok yanmadı ..kremlerle flan beyazlığınıda destekliyorum vazqeçmem :))

canım bence bir bayanın yüzü beyaz olmalı .ne bileyim esmer tenli hatunları hiç ama hiç beğenmiyorum :) vucutta buğday tenlilik,yüzde beyazlık :) ben yüzümü yakmamak için denizde havuzda büyük çaba sarf ettim bu yaz neyseki çok yanmadı ..kremlerle flan beyazlığınıda destekliyorum vazqeçmem :))

:)sende benim gibisin bende surekli gunesten kacarım :) aslında koyu ten insana farklı bir hava katıyor tabi bazılarıda cinge gibi duruyor o ayrı

gercekten kocaman gulusu cok seker :)

yalnız farkettin mı bilmıyorum ama pupıl boslugu tam yuvarlak degil photoshop olabilir goz altı torbaları aslında yok ama resimde oyle cıkmıs
:uhm:

bence baktıgı sey yansımıs gozlerine tatlım.photoshop olsaydı ınan o goz altı torbalarını yok ederlerdi :))))
ama o torbalarla daha "gercek" duruyor,takdire şayan.sabah yeni kalkmıs bir liv tyler gibi

bu kadar cırkın bır babadan bu kadar guzel bır kız cıkarmı ya.bayılıyorum bu kadına.cok duru bır guzellıgı var balıketı olmasıda hosuma gıdıyor.bızım kılomuzda unlu olgunuda gostermıs oluyor bıze

Back