Arkadaşlarımm merhaba, bu koşturma kervanına katıldım bende..
Nisan sonu gibi düğünümüz olacak inşallah.. nişanlımda ben de sade halaysız, çifte tellisiz bir düğün
istiyoruz.. tabi aileler bir nikahla geçiştirmek istemiyor aslında ama bir şekilde ikna ettik gibi..
bu durumda nişanlımın ailesinin bulunduğu şehirde nikahı yapalım dediler.. bende kınayı yapacağım bu durumda.. ama
erkekler kınaya gelemeyeceği için ve beni gelinlikli görsünler diye gelinlik de giyeceğim .. sonrasında ise kına yakılacak.. bu çözüm geliyor akla.. ama öyle yapınca zaten ben kınada yapmış olacağım için oynamalı zıplamalı br düğünde yapmış olacağım.. ne yapabilrim .. sade nezih bir organize olsun istiyorum.. vur patlasın çal oynasın bana göre değil.. ama diğer türlü de insanları sıkmadan ney nasıl yapılabilir blmiyorum.. bir fikri olan varsa paylaşırsa çokk sevinirim.. ne yapacağıma karar veremediğim için nikah günü alamıyoruz..
Harika sana katılıyorum..tek fark ben bındal gıymek ıstıyorum:))
akseliak kesinlikle haklısın.. olduğu hali ile kabul edip mutlu olmak istiyorum ben de
bu arada gelin hamamı için nere ile anlaştın? kişi sayısına göre mi maliyeti oluyor.. nasıl olduğu hakkında ve fiyatlar hakkında bilgilendirirsen çok memnun olurum..
istediğim birşey ancak pahalıya mal olur düşüncesi ile araştırmaya bile yeltenmemiştim.. sen söyleyince yine duygularım depreşti
teşekkürr ederim canımevet yakın arkadaşlarımla yapacağım bunu .. istediğim birşeydi ve kafa dengi arkadaşlarımla çok da
eğlenceli unutulmaz bir anı olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?